• 16 Μαΐου, 2022

Τέταρτη θητεία για τον Δημήτρη Βελάνη στην προεδρία του Κυνηγετικού Συλλόγου

Τέταρτη θητεία για τον Δημήτρη Βελάνη στην προεδρία του Κυνηγετικού Συλλόγου

Ο Δημήτρης Βελάνης επέστρεψε στην προεδρία του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμυρού καθώς πρώτευσε κατά την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου που έλαβε χώρα την Κυριακή 15 Μαΐου 2022.

Από τα 585 εγγεγραμμένα και ταμειακώς εντάξει μέλη, προσήλθαν στις κάλπες τα 217. Από τους υποψηφίους, στο νέο δ.σ. (κατά σειρά ψήφων) εκλέχθηκαν οι Δημήτρης Βελάνης, Παναγιώτης Μακρής, Αριστείδης Τζαβέλας, Δημήτριος Επίσκοπος, Παναγιώτης Τοσούδης, Αθανάσιος Γαυρινιώτης και για την ελεγκτική επιτροπή οι Νικόλαος Χατζηβασιλειάδης, Στυλιανός Κομπούρας.

Θα ακολουθηθεί έγγραφη διαδικασία για τον ορισμό ταμία του δ.σ. και μέλους της ελεγκτικής επιτροπής από το Δασαρχείο όπως προβλέπεται στο καταστατικό του συλλόγου και μετά η συγκρότηση σε σώμα. Από τον κο Βελάνη τον σύμβουλο που πλειοψήφησε, προτάθηκαν για τη θέση του ταμία ο Δημήτριος Τιμπλαλέξης και για αυτή της ελεγκτικής επιτροπής, ο Κώστας Κελάφας.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Στέλιος Τιμπλαλέξης συνεχάρη τον κο Βελάνη και του ευχήθηκε καλή θητεία, ενώ απολογισμό της δικής του, ανέφερε πως «θα ήθελα να ευχαριστήσω  και  όσους με υποστήριξαν αυτήν την τριετία που ήμουν πρόεδρος του συλλόγου. Προσπάθησα από την πλευρά μου να κάνω ό,τι μπορούσα. Χαίρομαι που αφήνω πίσω μου νέους ανθρώπους να συνεχίσουν με τα δικά τους σχέδια τη δράση του συλλόγου και να υπενθυμίσω σε αυτούς που ξέρουν μόνο να κρίνουν χωρίς να ξέρουν να δημιουργούν και να κάνουν πράξεις ότι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέγονται… Τα λόγια πρέπει να συνοδεύονται κι από  πράξεις αλλιώς δεν έχουν καμία σημασία».

Ο Δημήτρης Βελάνης θα έχει 4η θητεία ως πρόεδρος. Όπως είπε: «Τέταρτη θητεία, τέταρτη πρωτιά, 199 ψήφοι στους 216. Θερμά ευχαριστώ για αυτή την καθολική αποδοχή. Με αυτή την νέα εκλογή μου είμαι το πιο παλιό μέλος Συμβουλίου από ιδρύσεως του συλλόγου και ο πρόεδρος με τις περισσότερες θητείες χάρη στη δική σας στήριξη. Υπόσχομαι να φανώ και πάλι άξιος του ρόλου μου. Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους και όσους δεν εκλέχθηκαν, θα είναι ενεργά δίπλα μας σε όλες τις δράσεις».


Σχετικά Άρθρα

Νέα διοίκηση στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλμυρού

Νέα διοίκηση στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλμυρού

Όγδοη θητεία στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλμυρού εξασφάλισε ο Δημήτρης Βελάνης στις πρόσφατες αρχαιρεσίες που έγιναν την…
Ενεργειακή αναβάθμιση με φωτοβολταϊκά σε 32 γήπεδα – Ποια είναι στη Μαγνησία

Ενεργειακή αναβάθμιση με φωτοβολταϊκά σε 32 γήπεδα – Ποια είναι στη Μαγνησία

Με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, αναβαθμίζονται ενεργειακά 32 γήπεδα ποδοσφαίρου σε όλα τη…
Ευχαριστήριο Διοικητή του Π.Κ. Δρυμώνος – Έκκληση στους πολίτες να συνδράμουν με την προσοχή τους στην προσπάθεια πρόληψης

Ευχαριστήριο Διοικητή του Π.Κ. Δρυμώνος – Έκκληση στους πολίτες να συνδράμουν με την προσοχή τους στην…

Ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δρυμώνος κ. Στέλιος Κανατούλας, με ανάρτησή του, ευχαριστεί τους εθελοντές της…