• 13 Μαΐου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αλμυρού: Η Κυριακή 15 Μαΐου θα είναι η «Γιορτή της Δημοκρατίας»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αλμυρού: Η Κυριακή 15 Μαΐου θα είναι η «Γιορτή της Δημοκρατίας»

Είναι γεγονός ότι ο φετινός Μάιος είναι ο μήνας μέσα στον οποίο  παρατηρείται πολύ έντονη κινητικότητα των κοινοβουλευτικών κομμάτων και ιδιαίτερα των τριών μεγαλύτερων: Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΑΧΙΑ καθώς και του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Τα κόμματα πραγματοποιούν τα Συνέδριά τους, προβάλλουν τις θέσεις τους και πυκνώνουν τις κινητοποιήσεις τους διαμορφώνοντας ένα πολιτικό σκηνικό με έντονο το άρωμα των επερχόμενων Εθνικών εκλογών.

Μέσα σ’ αυτό το πολιτικό κλίμα παρατηρείται μια ιδιαίτερη κινητικότητα στο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ της περιοχής Αλμυρού, όπου τα τοπικά στελέχη κινούνται δραστήρια, αξιοποιώντας τα πλαίσια της γενικότερης καμπάνιας του κόμματος, για τη διαμόρφωση ρεύματος νίκης μέσα στην τοπική κοινωνία.

Τα τοπικά στελέχη απευθύνουν την πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ_ ΠΣ Αλμυρού ανοικτή προς όλους τους πολίτες που θέλουν να ενώσουν τη φωνή τους απέναντι στην κυβερνητική αναλγησία και να συσπειρωθούν με το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη μεγάλη πορεία, που θα οδηγήσει στην ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Όπως ισχυρίζονται τα τοπικά στελέχη του κόμματος είναι οι εκδηλώσεις  που θα έχουν σαν κορύφωση την ημέρα της Κυριακής 15 Μαίου. Θα είναι «ημέρα γιορτής της Δημοκρατίας». Είναι η μέρα των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ, που όμως  είναι μια  υπόθεση που αφορά όλους τους πολίτες, που προέρχονται κυρίως από τα κατώτερα και τα μεσαία στρώματα της κοινωνίας.

Είναι οι εκλογές του Προέδρου και των Μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που θα διεξαχθούν την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 από τις 8.00 π.μ. μέχρι και τις 8.00 μ.μ.

Η διαδικασία των εκλογών περιλαμβάνει ταυτόχρονα δύο ψηφοφορίες σε δύο διαφορετικές κάλπες, μία για την εκλογή του Προέδρου και μία για την εκλογή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ .

Η εκλογική διαδικασία θα διενεργηθεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Αλμυρό, κοντά στην Κεντρική Πλατεία..

Α. Όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που έχουν εγγραφεί πριν τις 21.03.2022 μπορούν να ψηφίσουν και στις δύο κάλπες, για την εκλογή Προέδρου και των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, σε οποιοδήποτε από τα εκλογικά τμήματα που θα λειτουργήσουν εντός της Περιφέρειάς που ανήκουν. Εάν τυχόν τα μέλη αυτά βρεθούν εκτός της περιφέρειας στην οποία ανήκουν τότε θα έχουν δικαίωμα ψήφου ΜΟΝΟ στην κάλπη για την εκλογή Προέδρου.

 Β. Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που έχουν εγγραφεί μετά τις 21.03.2022 και όσοι θέλουν να εγγραφούν ακόμα και την ημέρα της διεξαγωγής της ψηφοφορίας, προσέρχονται σε οποιοδήποτε από τα εκλογικά τμήματα που θα λειτουργήσουν σε ολόκληρη τη χώρα , προκειμένου να ψηφίσουν για την εκλογή του Προέδρου, και συμπληρώνουν επί τόπου στα εκλογικά τμήματα την αίτηση εγγραφής νέου μέλους.

Από τη Θεσσαλία θα εκλεγούν τα 12 μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής( 6 άνδρες και 6 γυναίκες) τα οποία θα βγουν μέσα από το Πανθεσσαλικό Ψηφοδέλτιο των 31 υποψηφίων:

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1)  ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΑΡΗΣ, 2) ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ ΖΩΗ,   3)ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ,
4) ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, 5) ΒΡΑΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, 6) ΓΕΡΟΥΚΗ ΕΛΕΝΗ, 7) ΔΡΙΤΣΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ,  8) ΖΩΓΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,  9) ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, 10) ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΑΚΗΣ,  11) ΚΑΛΙΑΣ ΘΩΜΑΣ,  12) ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, 13) ΚΑΤΣΑΒΡΙΑ – ΣΙΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, 14) ΚΑΤΣΑΡΔΗ ΒΑΝΕΣΣΑ (ΒΑΣΙΛΙΚΗ), 15) ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ, 16) ΚΕΜΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, 17) ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ, 18) ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ, 19) ΜΕΜΤΣΑ ΑΓΟΡΙΤΣΑ (ΡΙΤΣΑ), 20) ΜΙΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, 21)  ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, 22) ΞΑΦΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, 23) ΠΑΠΑΖΥΚΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ, 24) ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΠΗ, 25) ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, 26) ΠΑΡΘΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, 27) ΣΔΡΑΛΗ ΕΛΕΝΗ, 28)  ΣΙΩΧΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ, 29)  ΣΤΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ, 30) ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, 31) ΤΖΙΩΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.

Εκλογικά Κέντρα Μαγνησίας

  1. Δήμος Αλμυρού: Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλμυρού, Βασιλέως Κωνσταντίνου αρ. 99.
  2. Δήμος Βόλου : Ξενοδοχείο «Κυψέλη», Αγ. Νικολάου 1-Αργοναυτών
  3. Νέα Ιωνία : Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ν. Ιωνίας, Προύσης – Λεωφόρος Ειρήνης
  4. Αγχίαλος: Πρώην Δημαρχείο Ν. Αγχιάλου
  5. Αγριά: Πρώην Δημαρχείο Αγριάς
  6. Δήμος Ρήγα Φεραίου: Δημαρχείο | Βελεστίνο
  7. Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου: Πρώην Πέτρινο | Αγ. Κυριακή, Κεντρική οδός Ζαγοράς.
  8. Δήμος Νοτίου Πηλίου: α. Κτήριο ΚΕΓΕ Αργαλαστής, β. Ευδόξιο Πολιτιστικό Κέντρο Μηλεών
  9. Δήμος Σκοπέλου: Δημοτικό κατάστημα «Ξενία»
  10. Δήμος Σκιάθου: Γυμνάσιο Σκιάθου

Σχετικά Άρθρα

Αλ. Μεϊκόπουλος-Ν. Παππάς και υποψ. ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου

Αλ. Μεϊκόπουλος-Ν. Παππάς και υποψ. ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου

Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου πραγματοποιήθηκε θεσμική συνάντηση του Βουλευτή, του Τομεάρχη…
Κράτος δικαίου και ΕΕ – της Δώρας Αυγέρη

Κράτος δικαίου και ΕΕ – της Δώρας Αυγέρη

*Η Δώρα Αυγέρη είναι Δημοσιογράφος – Νομικός και Υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημοκρατία, ανθρώπινα δικαιώματα και…
Ο Κώστας Χρυσόγονος απαντάει γιατί ΠΑΣΟΚ, σχολιάζει περί Κράτους Δικαίου και Κασσελάκη – Πέμπτη 18/4 στις 19:00

Ο Κώστας Χρυσόγονος απαντάει γιατί ΠΑΣΟΚ, σχολιάζει περί Κράτους Δικαίου και Κασσελάκη – Πέμπτη 18/4 στις…

Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00 το απόγευμα, στην εκπομπή RegioNewsGR for the EU, καλεσμένος μας…