• 10 Μαΐου, 2022

Εικόνες από τη γιορτή της μητέρας στη Νέα Αγχίαλο, εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών

Εικόνες από τη γιορτή της μητέρας στη Νέα Αγχίαλο, εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών

Μια ωραία εκδήλωση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Αγχιάλου για την γιορτή της μητέρας. Φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαΐου στο κέντρο «Δαίδαλος» και το «παρών» έδωσαν δεκάδες γυναίκες-μητέρες όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στο φωτορεπορτάζ του «Λαού».

Η πρόεδρος του συλλόγου κα Χριστίνα Καρανικόλα μίλησε για τη γιορτή της μητέρας στον σύντομο χαιρετισμό της κι ακολούθησε ωραία ομιλία της Αντιδημάρχου Βόλου κας Γεωργίας Μποντού-Τοκαλή η οποία αναφέρθηκε στη θέση της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία, πώς αυτή άλλαξε με το πέρασμα των ετών, τις συνθήκες στον εργασιακό της τομέα, τη μητρότητα, την εξωτερική εμφάνιση, ενώ στο τέλος επισήμανε πως «ο ρόλος της μητέρας είναι ισόβιος, για αυτό κάθε ημέρα είναι γιορτή!».

Η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κα Βάσω Πυργάνη-Παρασκευοπούλου απεύθυνε χαιρετισμό, η φιλόλογος και συγγραφέας κα Σουλτάνα Καρνομπατλόγλου-Τσουκαλά επίσης χαιρέτισε την εκδήλωση, ενώ ποιήματα απήγγειλαν τα μέλη του συλλόγου, Γιώτα Βούζα (γεν. γραμματέας), Ρένα Βογιατζάκη και Βιβή Παπαναστασίου (αντιπρόεδρος). Ακολούθησαν τραγούδια για τη μητέρα από τον Γιώργο Αποστολόπουλο, συνοδευόμενος από την Χαρά Σταυράκη-Αναγνώστου στο αρμόνιο, ενώ στο τέλος μοιράστηκε από ένα γλαστράκι με πολύχρωμες μπιγκόνιες σε όλες τις γυναίκες που ήταν παρούσες τιμώντας αυτή τη δράση του Συλλόγου.

Αξίζει να αναφέρουμε, τέλος, πως ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Αγχιάλου συμπληρώνει μέσα στο 2022 τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του έχοντας να επιδείξει πλούσια δραστηριότητα με μία σειρά από εκδηλώσεις, ομιλίες και διατήρηση των παραδόσεων. Για τον εορτασμό των τεσσάρων δεκαετιών ζωής, προγραμματίζεται μια μεγάλη εκδήλωση μέσα στο καλοκαίρι.

Φωτογραφίες: Φώτης Γαλούσης


Σχετικά Άρθρα

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

Μερικές φορές στην πλούσια ελληνική γλώσσα, ένας τόνος αλλάζει τελείως το νόημα μιας λέξης. Το γήπεδο…
Φωτορεπορτάζ: Οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου  γιόρτασαν την ημέρα της μητέρας

Φωτορεπορτάζ: Οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου γιόρτασαν την ημέρα της μητέρας

Η γιορτή της μητέρας αποτέλεσε προσφάτως την αφορμή για να συγκεντρωθούν οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου…
Άρχισαν οι εργασίες στο γήπεδο 5×5 της Ν. Αγχιάλου!

Άρχισαν οι εργασίες στο γήπεδο 5×5 της Ν. Αγχιάλου!

Ένα έργο που περιμένουν εδώ κι αρκετό καιρό οι κάτοικοι της Νέας Αγχιάλου άρχισε να υλοποιείται…