• 18 Απριλίου, 2022

ΕΟΣ Αλμυρού: Λήξη της χιονοδρομικής σεζόν – Πρωτιά για τον Θανάση Πασχούδη

ΕΟΣ Αλμυρού: Λήξη της χιονοδρομικής σεζόν – Πρωτιά για τον Θανάση Πασχούδη

Λήξη της χιονοδρομικής σεζόν το τριήμερο 8-10 Απριλίου με τη συμμετοχή αθλητών του ΕΟΣ Αλμυρού σε αγώνες στα Γρεβενά και τον Παρνασσό.

Συγκεκριμένα, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας διεξήχθησαν αγώνες Παίδων Κ14 και Κ16 στα αλπικά αγωνίσματα και στον Παρνασσό αγώνες Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων στο ελεύθερο σκι και το snowboard, το big air και το slope style. Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΣ Αλμυρού, στη Βασιλίτσα το Σάββατο 9/4, συμμετείχαν οι δύο από τους πέντε αθλητές του συλλόγου στην κατηγορία Π-Κ, με τους Παπακυρίλλου Αλέξανδρο (Κ16) και Κουτουβάλα Σπύρο (Κ14) να καταλαμβάνουν την 20ή και 23η θέση αντιστοίχως στο GS. Ο αγώνας έγινε μετά από δύο αναβολές και χωρίς προπόνηση τις τελευταίες ημέρες… Στον Παρνασσό, Παρασκευή και Σάββατο, πραγματοποιήθηκε διεθνή διοργάνωση στο snowboard (ΑΓΕΝ). Συμμετείχε ο Μυλωνάς Ηλίας, 5ος στο Slope style (3ος Έλληνας-βάθρο) στις 8/4 και 7ος στο Big air στις 9/4, ενώ στο ελεύθερο σκι/free style (ΑΓΕΝ) τον ΕΣΟ Αλμυρού εκπροσώπησαν οι Πασχούδης Αθανάσιος και Μυλωνά Χρήστος οι οποίοι ήταν 4ος και 5ος αντίστοιχα στο slope style, 5ος και 7ος στο big air την Παρασκευή.

Στον αγώνα του Σαββάτου ο Πασχούδης ανέβηκε στην 1η θέση του βάθρου και στην 4η θέση ο Μυλωνάς στο big air, ενώ την ίδια μέρα στο slope style κατέλαβαν 7η και 8η θέση.

Ως απολογισμός της σεζόν, ο ΕΣΟ Αλμυρού αναφέρει πως: τέλειωσε μια «γεμάτη» χρονιά, με τα τμήματα να είναι πλήρη, οι προπονήσεις ολοκληρώθηκαν όλες, έγιναν επιπλέον προπονήσεις για όσους συμμετείχαν σε αγώνες, συμμετείχαμε σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες (εκτός Β.Α.) και ξεκινάμε από το καλοκαίρι το νέο σχεδιασμό των ομάδων, αγωνιστικών και μη καθώς και των φυτωρίων σε νέα βάση. Με ενημέρωση του συλλόγου, θα γίνουν πρώτα συναντήσεις τεχνικών επιτροπών, προπονητών, μετέπειτα με τους γονείς για τη συνέχεια της πορείας μας. Μετά από δύο χρόνια απουσίας ελέω covid, η φετινή ήταν μια χρονιά «γεμάτη» συμμετοχές και χιόνι που μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη για το μέλλον… Τα καλύτερα έρχονται… Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους για τη συμμετοχή, την προσπάθεια, την υπομονή και επιμονή!


Σχετικά Άρθρα

Διάκριση του Θεμιστοκλή Παπακυρίλλου σε πανελλήνιο αγώνα χιονοδρομίας!

Διάκριση του Θεμιστοκλή Παπακυρίλλου σε πανελλήνιο αγώνα χιονοδρομίας!

Με το καλύτερο αποτέλεσμα έκλεισε η αγωνιστική σεζόν για τον ΕΟΣ Αλμυρού στην αγωνιστική χιονοδρομία καθώς…
Διέπρεψε ο σκιέρ Αθανάσιος Πασχούδης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Διέπρεψε ο σκιέρ Αθανάσιος Πασχούδης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Ο Αθανάσιος Πασχούδης διακρίθηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των αγωνισμάτων Slope style και Big air της χιονοσανίδας…
Πανελλήνια ορειβασία στις 3 ψηλότερες κορυφές της Όθρυος

Πανελλήνια ορειβασία στις 3 ψηλότερες κορυφές της Όθρυος

Ο ΕΟΣ Αλμυρού διοργανώνει πανελλήνια ορειβασία με μια κυκλική διαδρομή στις τρεις ψηλότερες κορυφές της Όθρυος,…