• 10 Απριλίου, 2022

Η Αγία Άννα νίκησε ξανά τον Πύρασο και τον άγχωσε…

Η Αγία Άννα νίκησε ξανά τον Πύρασο και τον άγχωσε…

Με γκολ λίγα λεπτά πριν τη λήξη, η Αγία Άννα κέρδισε 1-0 τον Πύρασο, για δεύτερη φορά στα πλέι οφ και έτσι, η ομάδα της Νέας Αγχιάλου για να πάρει τον τίτλο πρέπει να κερδίσει τα δύο τελευταία της παιχνίδια. Στις καθυστερήσεις δοκάρι για την ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη.

H Αγία Άννα μπήκε πιο ορεξάτη στον αγώνα και δημιούργησε δύο καλές στιγμές στο πρώτο πεντάλεπτο. Από βολέ του Φλίγκου και κεφαλιά-πάσα του Τζοβάρα, σουτ του Παπαδημητρίου έφυγε άουτ και λίγο αργότερα, τελική προσπάθεια του Πετράκου έξω από τη μεγάλη περιοχή πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Ο Πύρασος απείλησε για πρώτη φορά στο 11’ με κεφαλιά του Βλάχου, χωρίς στόχο, σε σέντρα του Αραπίτσα και είχε τη μεγάλη του φάση στο 38ο λεπτό όταν ο Αραπίτσας από αριστερά έκανε σέντρα-σουτ, απέκρουσε ο γκολκίπερ Φλίγκος και η μπάλα κατέληξε κόρνερ αφού χτύπησε δύο φορές στο οριζόντιο δοκάρι!

Στην επανάληψη, κεφαλιές Αραπίτσα και Μιχόπουλο για τον Πύρασο, φάουλ του Πετράκου στο 67’ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 70’ οι Αγχιαλίτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν από μπαλιά του Ροτζέριο, ο Αραπίτσας σούταρε μέσα στη μεγάλη περιοχψή κι απέκρουσε δύσκολα ο Φλίγκος. Το γκολ σημειώθηκε στο 84’ από λάθος της άμυνας που επωφελήθηκε ο Παπαδημητρίου και σκόραρε με ψύχραιμο πλασέ σε τετ-α-τετ, ενώ στο 92΄έσπασαν καρδιές…. όταν από ευνοϊκό σημείο, ο Καραγιώργος είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.

Αγία Άννα: Φλίγκος, Χατζητρακόσιας (66’ Ματθαίου), Καλαμίδας, Βέργος, Χολέβας, Τσιουρέλης (57’ Κόκκας), Κορέτα, Πετράκος, Παπαδημητρίου, Τζοβάρας, Σέττος (38’ Τσελεπής).
Πύρασος: Κεφαλάς, Μιχόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπασδάνης (88’ Καραγιώργος), Αγιασιώτης, Αραπίτσας, Βλάχος (83’ Θεοδωρόπουλος), Οικονόμου, Ζάχος (75’ Φουρκιώτης), Μπόλης, Ροτζέριο.


Σχετικά Άρθρα

Η αφίσα του “Λαού” για τον Πύρασο

Η αφίσα του “Λαού” για τον Πύρασο

Στον “Λαό” του προηγούμενου Σαββάτου φιλοξενήσαμε δισέλιδη αφίσα με την ποδοσφαιρική ομάδα του Πυράσου σε πλήρη…
Αγία Άννα-Αίας: ρεσιτάλ Παπαδημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο

Αγία Άννα-Αίας: ρεσιτάλ Παπαδημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο

Το αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο στην επανάληψη.…
Αγώνας Κυπέλλου σήμερα σε Αλμυρό και Βελεστίνο

Αγώνας Κυπέλλου σήμερα σε Αλμυρό και Βελεστίνο

Τρεις αγώνες της φάσης των 16 του Κυπέλλου ΕΠΣΘ διεξάγονται σήμερα Τετάρτη 25/1. Στο στάδιο Αλμυρού,…