• 9 Απριλίου, 2022

“Κόλλησε” ο ΓΣΑ με τον Τοξότη / φωτορεπορτάζ

“Κόλλησε” ο ΓΣΑ με τον Τοξότη / φωτορεπορτάζ

Προτελευταίο εντός έδρας ματς για τον ΓΣΑ στο φετινό πρωτάθλημα, σήμερα 9/4 υποδέχτηκε στο στάδιο Αλμυρού τον Τοξότη Βόλου. Οι ομάδες “κόλλησαν” στο 0-0 παρά το γεγονός ότι έπαιξαν ελεύθερα και προσπάθησαν να δημιουργήσουν παιχνίδι…

Στο ξεκίνημα κεφαλιά του Ιωάννου δεν ανησύχησε τον (αρχηγό σήμερα) Κοντογεωργάκη, στο 5′ δυνατό μακρινό βολέ του Βούλγαρη πέρασε ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο.

Στο 14′ από ατομική του Οικονόμου, ο Βούλγαρης σε καλή θέση στην πορεία της μπάλας, σούταρε όμως άστοχα. Μεγάλη ευκαιρία του Τοξότη στο 24′ όταν ο Γιαννακούρας βγήκε τετ-α-τετ από πλάγια δεξιά, πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα, λόμπα αλλά άουτ δίπλα από το δεξί κάθετο.

Μεταβίβαση του Χριστοφορίδη με εξωτερικό φάλτσο, μέσα στη μεγάλη περιοχή ο Μπαράκου στα αριστερά, σουτ ψηλά άουτ (31′). Στο επόμενο λεπτό, ο Χριστοφορίδης σε τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να σκοράρει, σε πρώτο χρόνο άνοιξε το κοντρόλ και τον ανέκοψαν αμυντικοί, σε δεύτερο οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι αμυντικού πάνω στη γραμμή του τέρματος.

Δυνατό σουτ του Βούλγαρη απέκρουσε ο Μπράνος, στο ριμπάουντ από κοντά ο Χριστοφορίδης του έβαλε στοπ με τάκλιν ο Σιγαλάκος. Στο 39′ ο Γιαννακούρας σε καλή θέση δεν βρήκε την μπάλα, μετά βγήκε σέντρα και ο αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή Δενελάβας είχε κεφαλιά άουτ, σε πολύ καλή στιγμή για τη φιλοξενούμενη βολιώτικη ομάδα.

Λιγότερες οι φάσεις στην επανάληψη. Οι γηπεδούχσοι απείλησαν σε μία περίπτωση με σουτ του Αράπη που απέκρουσε ο Μπράνος, οι φιλοξενούμενοι με τους Σιγαλάκο, Δενελάβα από ευνοϊκό σημείο να σουτάρουν άουτ.

Επόμενα παιχνίδια: για τον ΓΣΑ την Τετάρτη εκτός με την Αγία Άννα και μετά φινάλε στο στάδιο με τον Σαρακηνό, για τον Τοξότη πρώτα έξοδος στο Βελεστίνο με τον Ρήγα και μετά με τον Πύρασο.

ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Οικονόμου, Τσιαγιανίδης, Ζαντιώτης (46′ Τετριμίδας), Τσιάτσιος, Ντόντα, Χριστοφορίδης,  Αράπης, Δρόσος, Βούλγαρης, Μπαράκου (75′ Γώγουλος).
Τοξότης: Μπράνος, Παναγιώτου, Χλωρός, Γκίνης, Ιωάννου, Σκλαπάνης, Σιγαλάκος, Γιαννακούρας (46′ Νταγκούλης), Δενελάβας, Κωνσταντάκος (40′ Μπραχόλι), Μάστορας (82′ Γιωτόπουλος).


Σχετικά Άρθρα

Ωραίοι Μυρμηδόνες, πήραν το πρώτο τρίποντο της σεζόν! Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Ωραίοι Μυρμηδόνες, πήραν το πρώτο τρίποντο της σεζόν! Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Δίκαιη επικράτηση για τους Μυρμηδόνες στον αγώνα απέναντι στον Τοξότη με σκορ 2-0 σήμερα στο γήπεδο…
Στον τελικό του Κυπέλλου ο Πύρασος ύστερα από δραματικό αγώνα!

Στον τελικό του Κυπέλλου ο Πύρασος ύστερα από δραματικό αγώνα!

Απίστευτο παιχνίδι σήμερα στο βοηθητικό του ΕΑΚ… Ο Πύρασος σκόραρε στο 36′ και κρατούσε την πρόκριση…
“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο ο Τοξότης

“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο ο Τοξότης

Πολύ καλύτερος ο Τοξότης στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε τρία γκολ με χατ τρικ του Πάσχου και…