• 31 Μαρτίου, 2022

Υποδοχή της 1ης πτήσης για την τουριστική σαιζόν στο Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου

Υποδοχή της 1ης πτήσης για την τουριστική σαιζόν στο Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου

Με αφορμή την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου υποδέχθηκε χθες Τετάρτη την πρώτη προγραμματισμένη πτήση στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου στις 20:45.

Εβδομήντα περίπου επιβάτες έφτασαν στη Μαγνησία με την πτήση της Easyjet που αναχώρησε από το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου.

Η Aida Quori Πάγκαλου, υποδέχθηκε μουσικά τους επιβάτες, οι οποίοι έλαβαν αναμνηστικά δώρα, τοπικά προϊόντα της περιοχής του Πηλίου και της Μαγνησίας, σνακ και διαφημιστικό τουριστικό υλικό.

Οι τουρίστες απόλαυσαν την ελληνική φιλοξενία και έμειναν αρκετή ώρα στην αίθουσα αφίξεων, για να απολαύσουν τη μουσική και το εορταστικό κλίμα που τους επεφύλαξαν οι φορείς της Μαγνησίας.

Εκτός του φιλόξενου και επιβλέποντα Αερολιμενάρχη κ. Κωνσταντίνου Ευσταθίου, το παρόν έδωσαν ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Γεωργία Μποντού-Τοκαλή, ο Αντιπεριφερειάρχης Νέων Τεχνολογιών-Μεταφορών-Επικοινωνιών κ. Ιωάννης Τέας, ο Προϊστάμενος του γραφείου Τουρισμού του Δήμου Βόλου κ. Γιώργος Παπαμακάριος.

Αναφορικά με το πρόγραμμα πτήσεων που έχει γνωστοποιηθεί, στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου θα υπάρξουν πτήσεις από Ντύσσελντορφ, Στουτγκάρδη, Μόναχο, Λονδίνο, Παρίσι, Βιέννη, Τελ Αβίβ και Ηράκλειο Κρήτης.

Ακολουθούν βίντεο και σχετικό φωτο-ρεπορτάζ:

λινκ για ένα ακόμη βίντεο της εκδήλωσης https://www.facebook.com/olaostouAlmyroualmyros/videos/486653439608928


Σχετικά Άρθρα

Aυξάνεται από το 50% στο 86% η επιχορήγηση της κρατικής αρωγής για αγρότες και επαγγελματίες

Aυξάνεται από το 50% στο 86% η επιχορήγηση της κρατικής αρωγής για αγρότες και επαγγελματίες

Εμπροσθοβαρής υλοποίηση σχημάτων κρατικής αρωγής στη Θεσσαλία  Μετά την καταστροφική κακοκαιρία ‘Daniel’ που έπληξε τη Θεσσαλία,…
Η ατζέντα του “Λαού” – γράφει η Βιβή Γ. Τσιντσίνη

Η ατζέντα του “Λαού” – γράφει η Βιβή Γ. Τσιντσίνη

έκδοση 7-9-2024 Δεξαμενή αγανάκτησης Ούτε σε τριάντα χρόνια δεν θα έχουμε τελειώσει με την Λιμνοδεξαμενή, είπε…
Χρ. Τριαντόπουλος: Ποια τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που επλήγησαν από το ακραίο φαινόμενο στον Παγασητικό που δρομολογούνται

Χρ. Τριαντόπουλος: Ποια τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που επλήγησαν από το ακραίο φαινόμενο στον Παγασητικό…

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αρμόδιος για την…