• 30 Μαρτίου, 2022

Αιφνίδιος θάνατος 40χρονης

Αιφνίδιος θάνατος 40χρονης

Ακόμη ένας ξαφνικός θάνατος νέου ανθρώπου συγκλονίζει τον Αλμυρό. Μια 40χρονη συμπολίτισά μας, η Άννα Δεσποτοπούλου, έχασε τις αισθήσεις της έξω από το υποκατάστημα Τραπέζης στο κέντρο του Αλμυρού και λίγες ώρες μετά άφησε την τελευταία της πνοή στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης:

Περί ώρα 19:30 της Τρίτης 29/03/2022, στον Αλμυρό, Ημεδαπή 40 ετών, ευρισκόμενη έξωθεν υποκαταστήματος Τράπεζας μαζί με τον αδερφό της, αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε στο έδαφος, ενώ άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του Κ.Υ. Αλμυρού, το οποίο την παρέλαβε και την μετέφερε στο Κ.Υ. Αλμυρού, όπου περί ώρα 21:05 απεβίωσε.

Από το Α.Τ Αλμυρού, παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, εγκληματική ενέργεια αποκλείσθηκε. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Αλμυρού.

Στο άκουσμα του ονόματος της 40χρονης, ξετυλίγεται μια οικογενειακή τραγωδία αφού πριν από ενάμιση έτος, είχε πεθάνει με τον ίδιο τρόπο και ο αδερφός της. Ήταν στις 23 Σεπτεμβρίου 2020, δηλαδή πριν ενάμιση χρόνο, όταν εν ώρα υπηρεσίας έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 39 ετών, ο αδερφός της, πυροσβέστης Γιώργος Δεσποτόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, και ο πατέρας της οικογένειας πέθανε από ανακοπή καρδιάς…


Σχετικά Άρθρα

Πώς ψήφισαν το 2019 σε Αλμυρό, Δήμο Ρήγα Φεραίου και Νέα Αγχίαλο

Πώς ψήφισαν το 2019 σε Αλμυρό, Δήμο Ρήγα Φεραίου και Νέα Αγχίαλο

Η εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου, που επισήμως ανακοίνωσε μέσα στην εβδομάδα ο Πρωθυπουργός, θα διεξαχθεί…
Έργο οδικής ασφάλειας ύψους 1,5 εκατ. ευρώ στους Δήμους Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου

Έργο οδικής ασφάλειας ύψους 1,5 εκατ. ευρώ στους Δήμους Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου

Νέο έργο για την ενίσχυση της οδικής ασφαλείας ξεκινά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο δίκτυο αρμοδιότητάς…