• 30 Μαρτίου, 2022

Αγώνας δρόμου στην παραλία της Νέας Αγχιάλου

Αγώνας δρόμου στην παραλία της Νέας Αγχιάλου

Αγώνας δρόμου στην παραλία της Νέας Αγχιάλου διοργανώνεται την Κυριακή 17Απριλίου. Για πρώτη φορά γίνεται μια τέτοια προσπάθεια στη συγκεκριμένη περιοχή κι αφορά δρόμο υγείας Ανδρών-Γυναικών 5 και 10 χιλιομέτρων και παιδικό αγώνα 500 μέτρων.

Στον αγώνα εκτός από τους οργανωμένους αθλητές και αθλήτριες-δρομείς μπορούν να πάρουν μέρος και ανεξάρτητοι δρομείς, ελεύθεροι ασκούμενοι ή περιπατητές, αθλούμενοι άλλων αθλημάτων και μέλη κοινωνικών ομάδων. Η διοργάνωση ανήκει στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου Κένταυρος, σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ΕΑΣ Θεσσαλίας ΣΕΓΑΣ και την αρωγή άλλων φορέων.

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βόλου κα Γεωργία Μποντού-Τοκαλή συναντήθηκε με τον Κώστα Κυριαζή, πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου «Κένταυρος» στο πλαίσιο συνεργασίας μακροπρόθεσμα, αναφορικά με δράσεις στα μονοπάτια του Πηλίου και της ανάδειξης τους μέσω του προγράμματος Leader, που υλοποιεί ο Δήμος Βόλου και βραχυπρόθεσμα με τον 1ο Αγώνα Δρόμου Νέας Αγχιάλου που θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή διαφόρων φορέων!

Όπως δήλωσε η κα Αντιδήμαρχος «ο τόπος μας αναδεικνύεται τουριστικά μέσα και από τον αθλητισμό πέρα από τις ευεργετικές συνέπειές του στον κάθε αθλητή. Το Πήλιο και η Νέα Αγχίαλος, στο επίκεντρο της συνεργασίας με στόχο την ανάδειξη του αθλητικού τουρισμού, την ομορφιά της φύσης, την ανακάλυψη σε πολλούς νέων διαδρομών και τη συμμετοχή σ’ ένα άθλημα συναρπαστικό, ένα άθλημα για μικρούς και μεγάλους».


Σχετικά Άρθρα

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

Μερικές φορές στην πλούσια ελληνική γλώσσα, ένας τόνος αλλάζει τελείως το νόημα μιας λέξης. Το γήπεδο…
Φωτορεπορτάζ: Οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου  γιόρτασαν την ημέρα της μητέρας

Φωτορεπορτάζ: Οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου γιόρτασαν την ημέρα της μητέρας

Η γιορτή της μητέρας αποτέλεσε προσφάτως την αφορμή για να συγκεντρωθούν οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου…
Άρχισαν οι εργασίες στο γήπεδο 5×5 της Ν. Αγχιάλου!

Άρχισαν οι εργασίες στο γήπεδο 5×5 της Ν. Αγχιάλου!

Ένα έργο που περιμένουν εδώ κι αρκετό καιρό οι κάτοικοι της Νέας Αγχιάλου άρχισε να υλοποιείται…