• 26 Μαρτίου, 2022

Υπέροχος ΓΣΑ, νίκησε 1-4 στον Σαρακηνό!

Υπέροχος ΓΣΑ, νίκησε 1-4 στον Σαρακηνό!

Θριαμβευτικό μπορεί να χαρακτηριστεί το πέρασμα του ΓΣΑ από την έδρα του Σαρακηνού καθώς η ομάδα του Κώστα Ρέππου κέρδισε με 1-4! Εξαιρετική εμφάνιση από τους «κυανόλευκους» που μάλιστα βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ.

Να σημειώσουμε ότι ο προπονητής του ΓΣΑ είχε στη διάθεσή του 13 παίκτες εκ των οποίων ο ένας ήταν ο 15χρονος Στουρνάρας. Όλοι όμως ήταν υπέροχοι! Μέχρι να γίνει το 1-0, χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες από τους Χριστοφορίδη σε δύο περιπτώσεις και τον Μπένο. Στο 13’ ο Σαρακηνός άνοιξε το σκορ με σουτ, έξω από την περιοχή, του Καλαμάτα. Όμως η απάντηση ήταν γρήγορη. Πέντε λεπτά αργότερα το 1-1 με πλασέ του Χριστοφορίδη. Ο νεαρός εξτρέμ σήμερα έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης, κίνηση που βγήκε στον Κώστα Ρέππο!

Στο 30’ το 1-2 όταν ο Τετριμίδας πέρασε ωραία κάθετη πάσα-ασίστ για τον Μπένο ο οποίος σε  τετ-α-τετ πλάσαρε εύστοχα. Πιο μετά, ο σκόρερ βγήκε αλλαγή διότι τραυματίστηκε στον αστράγαλο. Τον αντικατέστησε ο Αντώνης Δρόσος που πέτυχε τα άλλα δύο γκολ στην επανάληψη! Στο 50’ Κοντοβάς-Δρόσος έπαιξαν το «ένα-δύο» και ο 17χρονος από το Αχίλλειο με σουτ στην απέναντι γωνία σκόραρε, στο 75’ ο ίδιος το 1-4 με ωραία ατομική ενέργεια. Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές στο α’ μέρος με τους Βαλωτή, Αραμπατζή, ενώ στο δεύτερο είχαν ένα δοκάρι με τον νεαρό Θεοχάρη.

Ο Σαρακηνός που μετράει μία νίκη-τρεις ήττες στα πλέι οφ, παίζει την Τετάρτη σημαντικό ματς αφού υποδέχεται την Αγία Άννα στον ημιτελικό Κυπέλλου, ενώ ο ΓΣΑ με 7 βαθμούς ήδη στη β’ φάση του πρωταθλήματος, πάει το επόμενο Σάββατο στο Σέσκλο για να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή πορεία του…

Σαρακηνός: Γράντας, Γιοβάνης, Αγγελής (15’ λ.τρ. Μοράλες), Γιαμαλής, Σκούρας, Θεοχάρης, Κ. Δημόπουλος (70’ Μίλτος), Καλαμάτας (70’ Καλλιακούδας), Βαλωτής (65’ Αντωνίου), Αραμπατζής, Ν. Δημόπουλος (65’ Νιαώτης).
ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Οικονόμου, Μπαράκου, Τετριμίδας, Τσιάτσιος, Ντόντα, Χριστοφορίδης (85’ Στουρνάρας), Αράπης, Βούλγαρης, Κοντοβάς, Μπένος (35’ λ.τρ. Δρόσος).


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της ΕΠΣΘ, με την 24η αγωνιστική στην Α’ Τοπική, την…
Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…
ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

Δύο δεύτερες θέσεις και μία τρίτη για τις αθλήτριες του ΓΣΑ Οι διασυλλογικοί αγώνες της κατηγορίας…