• 12 Μαρτίου, 2022

Με σύνθεση ανάγκης ο Αίας στο Σέσκλο, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας

Με σύνθεση ανάγκης ο Αίας στο Σέσκλο, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας

Με σύνθεση ανάγκης ο Αίας στη σημερινή του έξοδο στο Σέσκλο όπου βρέθηκε νωρίς να χάνει, αλλά αντέδρασε, έφθασε στην ισοφάριση χωρίς ωστόσο να πετύχει την ανατροπή. 1-1 ανάμεσα σε Ακρόπολη κι Αίαντα, με τον Μιχάλη Ανδρωνά να έχει αποστολή 13 ατόμων και να βάζει στο κέντρο της άμυνας τους Βούλγαρη, Τσόγκα λόγω έλλειψης άλλων λύσεων.

Στο 7ο λεπτό το 1-0 όταν ο Πασσιάς έκανε ατομική ενέργεια από αριστερά και παράλληλο γύρισμα, εκεί όπου ο Παγώνης με σουτ στην καρδιά της άμυνας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο Χειλάς βγήκε σε δύο επικίνδυνες φάσεις χωρίς να τις τελειώσει, ωραίο σουτ του Μπιρτσάι από τα 35 μέτρα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο, ενώ στο 44’ ο Αραπίτσας αστόχησε σε φάση τετ-α-τετ. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο τελικές με τους Παγώνη, Πιτσάβα, που έφυγαν άουτ κι απέκρουσε ο Χαλάτσης αντιστοίχως.

Στην επανάληψη, οι «κιτρινόμαυροι» ζήτησαν το γκολ με σουτ του Θ. Κατσαβριά που κόντραρε και πέρασε κόρνερ, με σουτ του Χειλά από καλή θέση που πήγε πάνω στον τερματοφύλακα και φθάσαμε στο 76ο λεπτό όταν έγινε το 1-1. Σκόρερ ο Αλέκος Αραπίτσας με μια υπέροχη εκτέλεση φάουλ περνώντας την μπάλα δίπλα από το τείχος.

Η ομάδα της Σούρπης είχε την ευκαιρία να φύγει με το διπλό από το Σέσκλο όταν στο 83’ ο Αραπίτσας έκανε τη σέντρα και ο Χειλάς με τάκλιν, ίσα που βρήκε την μπάλα, χλιαρά. Όσον αφορά στην Ακρόπολη, προσπάθειες των Γ. Τσουκάλη, Αξιώτη σταμάτησαν πάνω στον γκολκίπερ του Αίαντα.

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του που με σύνθεση ανάγκης πήραν ισοπαλία και είχαν αρκετά καλή παρουσία στο σημερινό παιχνίδι.

Επόμενο ματς για τον Αίαντα με την Αγία Άννα, εντός έδρας -δεν έχει αποφασιστεί ακόμη σε ποιο γήπεδο- την Τετάρτη για το Κύπελλο, νοκ-άουτ προημιτελικός.

Ακρόπολη: Βίτσος, Αντωνίου, Πασσιάς (70′ Δημητρίου), Κ. Κολυμήτρας, Στρούγγης,  Κ. Κολυμήτρας, Γ. Τσουκάλης, Γκάγκας, Παγώνης, Μ. Τσουκάλης (80′ Β. Σταυραντώνης), Πιτσάβας (65′ Αξιώτης).
Αίας: Χαλάτσης, Γκιόκα (65’ Κωστούλας), Παπανικολόπουλος, Βούλγαρης, Τσόγκας, Μπιρτσάι, Χειλάς, Κ. Κατσαβριάς, Αραπίτσας (83’ Ντούρας), Θ. Κατσαβριάς, Ράπτης.


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της ΕΠΣΘ, με την 24η αγωνιστική στην Α’ Τοπική, την…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.
Αγία Άννα-Αίας: ρεσιτάλ Παπαδημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο

Αγία Άννα-Αίας: ρεσιτάλ Παπαδημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο

Το αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο στην επανάληψη.…