• 2 Μαρτίου, 2022

Ήττα για τον ΓΣΑ στο σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι

Ήττα για τον ΓΣΑ στο σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι

Στην εξ αναβολής αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου γύρου που έγινε σήμερα το απόγευμα (2/3/22) στο κλειστό γυμναστήριο Σοφάδων, ο ΓΣΑ γνώρισε την ήττα με σκορ 71-65 από τον τοπικό ΓΣ Σοφάδων.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο ΓΣΑ έπεσε σε ρεκόρ 10-3, το ίδιο έχει πλέον και ο ΓΣ Σοφάδων που «τρέχει» σερί έξι συνεχόμενων επιτυχιών (στην ισοβαθμία όμως υπερτερεί η ομάδα του Νάνη).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παρκέ και έχτισαν μικρή διαφορά καθώς πέτυχαν αρκετά καλάθια στο ανοικτό γήπεδο. Η ψαλίδα του σκορ άνοιξε μέχρι τους 13 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Παναγιώτης Νάνης γύρισε την άμυνα σε ζώνη και ο ΓΣΑ μείωσε σε 41-38 που ήταν το σκορ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο ίδιο μοτίβο και η τρίτη περίοδος με την ομάδα του νομού Καρδίτσας να έχει το προβάδισμα, 55-50 στο 30’ (ο Δαουλάρης σημείωσε τρία τρίποντα στους πρώτους 12 πόντους της ομάδος του).

Οι «κυανόλευκοι» ισοφάρισαν στους 55 πόντους, ωστόσο σε εκείνο το σημείο στο ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου, ο ΓΣ Σοφάδων είχε 7 αναπάντητους πόντους. Ο Κοντοστάθης έβαλε πέντε σερί για τον ΓΣΑ, δύο καλάθια ο Πολίτης, όμως απάντησαν οι γηπεδούχοι που πήραν διαφορά 68-59 λίγο πριν τη λήξη. Χαμένο τρίποντο από πλευράς Σοφάδων και εύστοχο σουτ έξω από τα 6,75 από τον Ηλία Βαλαμούτη στον αιφνιδιασμό σε ένα καθοριστικό σημείο, καθώς οι ομάδες εκτός από το ροζ φύλλο κυνηγούσαν και τη διαφορά. Μετά το 68-62, οι Σοφάδες έφθασαν στη νίκη (επτά πόντους ο Αναγνωστόπουλος, έξι ελεύθερες βολές ο Δαουλάρης), ενώ ο ΓΣΑ κράτησε τη διαφορά του αγώνα του πρώτου γύρου σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τον αγώνα παρακολούθησαν μέσα σε ωραία ατμόσφαιρα περίπου 200 φίλαθλοι, εκ των οποίων οι 20 ταξίδεψαν από τον Αλμυρό για να συμπαρασταθούν στον ΓΣΑ.

***Το Σαββατοκύριακο 5-6 Μαρτίου θα γίνουν τα δύο ματς που είχαν αναβληθεί την περασμένη αγωνιστική, οπότε επόμενο παιχνίδι για τον ΓΣΑ εντός έδρας στις 13 του μηνός με αντίπαλο τη ΓΕ Αγρινίου.

Δεκάλεπτα: 23-16, 41-38, 54-50, 71-65
Σοφάδες ΓΣ (Παππάς): Μοσόρας 7 (1), Κυριακόπουλος 4, Χρ. Ζωιτσάκος 9 (1), Παπαϊωάννου 3, Τρ. Ζωιτσάκος 7 (1), Αναγνωστόπουλος 14 (2), Δαουλάρης 22 (3), Δίκαρος 5.
ΓΣΑ (Νάνης): Κοντοστάθης 19 (2), Μαμούρας 4 (1), Παπούλιας 4, Πολίτης 21 (3), Χασιώτης, Τσαβές 2, Τάσσος 5 (1), Βαλαμούτης 10 (2).


Σχετικά Άρθρα

Κλείνει ένας κύκλος με χρυσές σελίδες για το αλμυριώτικο μπάσκετ – O ΓΣΑ στη Γ’ Εθνική 2020-24

Κλείνει ένας κύκλος με χρυσές σελίδες για το αλμυριώτικο μπάσκετ – O ΓΣΑ στη Γ’ Εθνική…

Από τον “Λαό”-έκδοση 6/7/24 Η μη συμμετοχή του ΓΣΑ στο νέο πρωτάθλημα της National League 2…
Πικρό φινάλε για ΓΣΑ στην υπερβατική, ιστορική σεζόν – Οι Σοφάδες νίκησαν στον Αλμυρό και πήραν την άνοδο

Πικρό φινάλε για ΓΣΑ στην υπερβατική, ιστορική σεζόν – Οι Σοφάδες νίκησαν στον Αλμυρό και πήραν…

Πρωταθλητές στις καρδιές των φιλάθλων, αλλά όχι στο παρκέ οι παίκτες του Αλμυρού. Ο ΓΣ Σοφάδων,…
Εφτάψυχος ΓΣΑ, πήρε το θρίλερ στον πρώτο τελικό και πάει Σοφάδες να πάρει τον τίτλο!

Εφτάψυχος ΓΣΑ, πήρε το θρίλερ στον πρώτο τελικό και πάει Σοφάδες να πάρει τον τίτλο!

Εφτάψυχος ΓΣΑ, επιβίωσε ξανά από το θρίλερ στο κλειστό του Αλμυρού κι έκανε το πρώτο βήμα…