• 14 Φεβρουαρίου, 2022

Εκδηλώσεις του Αίαντα και του Πρωτεσίλαου

Εκδηλώσεις του Αίαντα και του Πρωτεσίλαου

Εκδηλώσεις του Αίαντα και του Πρωτεσίλαου τις προηγούμενες ημέρες για την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας.

Ο Αίας
Μετά τον αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο, η ομάδα του Αίαντα έκοψε την Βασιλόπιτα πίτα για το 2022 στην καφετέρια του Παντελή Γκρίνια στον Αλμυρό. Ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Κωστούλας ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές του ποδοσφαιρικού τμήματος, προπονητές και ποδοσφαιριστές, για την έως τώρα μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και τα πολύ καλά αποτελέσματα.
«Παρά το γεγονός ότι φέτος δεν αγωνιζόμαστε στο γήπεδό μας και κάνουμε προπόνηση στον Αλμυρό, έχουμε διατηρήσει το υψηλό επίπεδο του Αίαντα στο τοπικό ποδόσφαιρο. Έχετε καταφέρει να φέρετε τον αγαπημένο μας σύλλογο στις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος, είμαστε εντός της διοργάνωσης του Κυπέλλου. Σας συγχαίρω και σας ζητάω να συνεχίσετε με την ίδια προσήλωση» ανέφερε μεταξύ των άλλων ο κ. Κωστούλας. Όσον αφορά στους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί και κέρδισαν χρηματικό ποσό, αυτοί ήταν δύο από τους βασικούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται για πολλά χρόνια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ο Βαγγέλης Παπανικολόπουλος με 14 έτη συνεχούς παρουσίας και ο Θανάσης Κατσαβριάς.

Ο Πρωτεσίλαος
Σε ταβέρνα στο Πηγάδι έκανε το τραπέζι η διοίκηση του Πρωτεσίλαου σε προπονητή και παίκτες, το βράδυ της Τετάρτης 9 Φεβρουαρίου. Με την ευκαιρία της μάζωξης αυτής, κόπηκε η Βασιλόπιτα, με τυχερό τον Κλίντον που πέτυχε το φλουρί. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε, μεταξύ των άλλων, και ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Σούρπης-Πτελεού κος Γεώργιος Γουργιώτης. Ο Θανάσης Μάκρας μιλώντας προς όλους εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έως τώρα πορεία της κυανόλευκης ομάδας στην Α’ Τοπική. «Πετύχατε να μπούμε πρώτοι και με διαφορά στα πλέι άουτ και στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα την παραμονή στην κατηγορία συνεχίζοντας να παρουσιάζουμε το καλό αγωνιστικό πρόσωπο» επισήμανε χαρακτηριστικά ο παράγοντας από τον Πτελεό ο οποίος επέστρεψε στη θέση του προέδρου το περασμένο καλοκαίρι.


Σχετικά Άρθρα

Παρέμεινε ζωντανός με άνετη νίκη ο Πρωτεσίλαος

Παρέμεινε ζωντανός με άνετη νίκη ο Πρωτεσίλαος

Ο Πρωτεσίλαος κέρδισε με 4-0 τον Άνθιμο Γαζή και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής! Η…
Ανακοίνωση του Πρωτεσίλαου για τον αγώνα στη Σκόπελο

Ανακοίνωση του Πρωτεσίλαου για τον αγώνα στη Σκόπελο

Για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα στη Σκόπελο το πρωί της Κυριακής και τη διαιτησία, ο…
Φωτορεπορτάζ από το γήπεδο Πτελεού, αγώνας Πρωτεσίλαος-Διαγόρας

Φωτορεπορτάζ από το γήπεδο Πτελεού, αγώνας Πρωτεσίλαος-Διαγόρας

Το φωτορεπορτάζ του “Λαού” από το γήπεδο του Πτελεού για την αναμέτρηση Πρωτεσίλαος-Διαγόρας 0-3 στις 3…