• 13 Φεβρουαρίου, 2022

Προηγήθηκε ο ΓΣΑ στο Βελεστίνο, καλύτερος όμως ο Ρήγας γύρισε το ματς

Προηγήθηκε ο ΓΣΑ στο Βελεστίνο, καλύτερος όμως ο Ρήγας γύρισε το ματς

Ο ΓΣΑ προηγήθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στο Βελεστίνο, ωστόσο η ομάδα του Λάκη Μπακάλη ισοφάρισε γρήγορα, πέτυχε την ανατροπή με φοβερό γκολ του Άλμπα και με 3-1 έφθασε σε δίκαιη νίκη. Οι γηπεδούχοι εκτός από τα γκολ, είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες στη σημερινή πρωινή αναμέτρηση (13/2/22) που διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Πρώτη φάση στον αγώνα στο 11′ και ήταν …ιδιαίτερη διότι ο Αγροκώστας πλάσαρε, η μπάλα πήγαινε γκολ αλλά κόλλησε στη λάσπη μπροστά στην εστία, με τον Καρακασίδη να πέφτει και να την καπακώνει πάνω στη γραμμή!!! Αμέσως μετά, ο Γάρος έχασε μεγάλη ευκαιρία σουτάροντας άουτ από καλή θέση κι ενώ ο Καρακασίδης ήταν εκτός θέσης.

Στο 14′ ο Αγροκώστας έφυγε στην πλάτη των στόπερ, τετ-α-τετ, πλάσαρε κι απέκρουσε ο γκολκίπερ του ΓΣΑ. Πολλά λάθη στην άμυνα του Αλμυρού, στο 16′ ο Αγροκώστας νικήθηκε δύο φορές σε νέο τετ-α-τετ από τον Καρακασίδη.

Στο 23′ ο Ρόκας πλάσαρε έξω από τη μεγάλη περιοχή σε κενή εστία, με την μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο σε ακόμα μία τεράστια φάση για γκολ από τους γηπεδούχους. Πέντε λεπτά μετά, ο Καρακασίδης έπιασε με ωραία εκτίναξη διαγώνιο σουτ του Ρόκα. Στην αντεπίθεση, από ατομική προσπάθεια του Δρόσου, ο Κλουκουτάρας βρέθηκε με καλές προϋποθέσεις στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, το σουτ του όμως συρτό και χωρίς δύναμη, δεν ανησύχησε τον Τσιλίγκο.

Στο 35′ σουτ του Αγροκώστα κόλλησε, πάλι, στη λάσπη και έγινε … ασίστ για τον Γάρο ο οποίος σκόραρε αλλά ο βοηθός διαιτητή Σακκάς σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ. Στο 38′ ανάποδη κεφαλιά του Ντόντα …βγήκε πάσα για τον Ρόκα που σούταρε από ευνοϊκό σημείο, άουτ. Στο φινάλε του πρώτου μέρους, Τετριμίδας και Κλουκουτάρας έπαιξαν ωραία το “ένα-δύο”, ο πρώτος ξεκίνησε και τελείωσε τη φάση, ο δεύτερος έκανε πάσα με τακουνάκι. Το σουτ του νεαρού Αλμυριώτη μεσοαμυντικού από το πέναλτι μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ρήγα. Χωρίς γκολ πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου οι ποδοσφαιριστές.

Προηγήθηκε ο ΓΣΑ αλλά ο Ρήγας είχε γρήγορη απάντηση
Στο 47′ μακρινό σουτ του Κοντοβά έβγαλε σε κόρνερ ο Τσιλίγκος. Μετά την εκτέλεση του αρχηγού, ο Δρόσος σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Ωραίο γκολ από τον 17χρονο επιθετικό από το Αχίλλειο!

Η χαρά όμως των φιλοξενούμενων κράτησε μόνο τέσσερα λεπτά διότι από συστημένη σέντρα του Άλμπα, ο Γάρος αμαρκάριστος με κεφαλιά στη μικρή περιοχή, σημείωσε την ισοφάριση. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας στον αγώνα, σουτ του Καραγιάννη από καλή θέση απέκρουσε ο Κοντογεωργάκης, στο ριμπάουντ σουτ του Άλμπα από το πέναλτι έφυγε ψηλά άουτ, σε διπλή ευκαιρία για τους Βελεστινλιώτες.

Στο 65′ σε φάουλ του Άλμπα, ο Κοντοβάς έκανε ανάποδη κεφαλιά στην προσπάθειά του να διώξει, η μπάλα πήρε ύψος και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Κι αφού ο Αλμυρός είχε γλιτώσει σε πολλές περιπτώσεις, το 2-1 έγινε σε μια φάση που δεν … μύριζε γκολ στο 81ο λεπτό. Ο Άλμπαν Κόντρα σκόραρε με σουτ-φωτοβολίδα από περίπου 25 μέτρα, άπιαστο, ένα καταπληκτικό γκολ από έναν ποδοσφαιριστή που φημίζεται για τέτοιες προσπάθειες και τα τελευταία χρόνια το έχει αποδείξει πολλές φορές!

Το 3-1 στο 85′: παράλληλο γύρισμα του Γάρου, αυτογκόλ του Μπαράκου.  Χωρίς φάσεις κύλησαν τα τελευταία λεπτά, με τον Ρήγα Φεραίο να παίρνει δίκαιη νίκη και να μπαίνει στα πλέι οφ με 8 βαθμούς, (2 για τον ΓΣΑ).

Ρήγας Φεραίος: Τσιλίγκος, Βαϊόπουλος, Βουραζέρης, Παπαδανιήλ, Σταματίου (58′ λ τρ. Καραγιάννης), Ρόκας (79′ Τσιακίρης), Γάρος (87′ Σταματόπουλος), Σουγκάρης, Δ. Αγροκώστας (87′ Χότζα), Άλμπα, Βλιώρας (87′ Νούλας).
ΓΣΑ: Καρακασίδης (46′ λ.τρ. Κοντογεωργάκης), Τετριμίδας (73′ Αράπης),  Νικογιάννης (65′ Μπαράκου), Λάμπος, Τσιάτσιος, Ντόντα, Δρόσος (75′ Σουλάι), Τσάμης, Κλουκουτάρας, Κοντοβάς, Δήμας (65′ Μπένος).

Δείτε την μετάδοση του αγώνα ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ – Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ


Σχετικά Άρθρα

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…
ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

Δύο δεύτερες θέσεις και μία τρίτη για τις αθλήτριες του ΓΣΑ Οι διασυλλογικοί αγώνες της κατηγορίας…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.