• 23 Ιανουαρίου, 2022

Βαριά ήττα για Πρωτεσίλαο στο Βελεστίνο

Βαριά ήττα για Πρωτεσίλαο στο Βελεστίνο

Δύσκολη αποστολή σήμερα για τον Πρωτεσίλαο στο γήπεδο του Βελεστίνου. Η ομάδα του Θανάση Μπίλη δεν απέφυγε τη βαριά ήττα με σκορ 5-1 καθώς αρκετά ατομικά λάθη από τους φιλοξενούμενους, έδωσαν το δικαίωμα στους Βελεστινλιώτες να πάνε με σκορ 3-0 στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Το 1-0 από κοντά ο Χότζα στο 20ό λεπτό, το 2-0 με ωραία ενέργεια και σουτ του Καραγιάννη στο 32ο και στο 35′ το 3-0 με κεφαλιά του νεαρού Βλιώρα. Στην επανάληψη, ο Πρωτεσίλαος μείωσε με μονοκόμματο σουτ του Αλαμάνη (του επιθετικού) στο 52′ και αμέσως μετά, ο ξάδερφός του με το ίδιο όνομα, έχασε ευκαιρία για να ξαναβάλει τους Φτελιανούς πιο …ζεστά στο ματς. Το σουτ του έφυγε λίγο άουτ. Αφού δεν έγινε το 3-2, είχαμε το 4-1 με γκολ του Γάρου στο 57′, ενώ ο ίδιος παίκτης, αρχισκόρερ φέτος του Ρήγα Φεραίου, διαμόρφωσε το τελικό 5-1 στο 75′. Να προσθέσουμε ότι στο 82′ ο Πρωτεσίλαος κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος κι απέκρουσε ο Γιώργος Τσιλίγκος, ενώ δοκάρι είχε ο Παπαδανιήλ.

Ρήγας Φεραίος: Τσιλίγκος, Σταματίου (75’ Νούλας), Παπαδανιήλ, Χότζα, Βαϊόπουλος, Βλιώρας (85’ Καλτσωνάς), Σουγκάρης, Γ. Αγροκώστας (66’ Γοδενόπουλος), Καραγιάννης (46’ Τσακίρης), Γάρος (75’ Πάσχος), Άλμπα.
Πρωτεσίλαος: Μάνος, Κλίντον, Τσαούσης, Λεϊμονής (62’ Καλτσάς), Χασιώτης, Σούδης, Νικογιάννης (85’ Μπισμπιγιάννης), Σιαμανίκος, Αλαμάνης, Παπαδόπουλος, Αλαμάνης.


Σχετικά Άρθρα

Όρθιος… (και) στο Βελεστίνο ο Αίας

Όρθιος… (και) στο Βελεστίνο ο Αίας

Στο γήπεδο Βελεστίνου, ο Ρήγας Φεραίος προηγήθηκε νωρίς, ο Αίας είχε σχετικά γρήγορη απάντηση και το…
Δεν ξεκίνησε ο αγώνας ΓΣΑ-Ρήγας Φεραίος / φωτορεπορτάζ από το στάδιο Αλμυρού

Δεν ξεκίνησε ο αγώνας ΓΣΑ-Ρήγας Φεραίος / φωτορεπορτάζ από το στάδιο Αλμυρού

Στο στάδιο Αλμυρού το μπουρίνι πριν την έναρξη του ματς είχε ως αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος…
Άλωσε… το Βελεστίνο ο Πύρασος

Άλωσε… το Βελεστίνο ο Πύρασος

Ο Πύρασος έψαχνε από το ξεκίνημα της σεζόν μία μεγάλη νίκη καθώς δεν είχε κερδίσει καμία…