• 15 Ιανουαρίου, 2022

Με “Τέτρι” και Κοντοβά, 0-2 στον Πλάτανο ο ΓΣΑ /ρεπορτάζ-εικόνες

Με “Τέτρι” και Κοντοβά, 0-2  στον Πλάτανο ο ΓΣΑ /ρεπορτάζ-εικόνες

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος σχεδόν μετά από ένα μήνα, ο ΓΣΑ πέρασε από το γήπεδο του Πλατάνου νικώντας τους τοπικούς Μυρμιδόνες με σκορ 0-2, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου Α’ Τοπικής.

Στο 7ο λεπτό το 0-1 όταν ο Δήμας έκανε κάθετη πάσα στον Κοντοβά, αυτός έστρωσε με τη μία την μπάλα και σκόραρε από πλάγια θέση ο Τετριμίδας με πλασέ προλαβαίνοντας την έξοδο του Γκόγκου. Ένα σουτ του Θωμαΐδη έξω από τη μεγάλη περιοχή έφυγε ψηλά άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Καρακασίδη στο 35′. Κακό το πρώτο ημίχρονο, ο ΓΣΑ άρχισε καλύτερα και σκόραρε, σταδιακά όσο περνούσαν τα λεπτά οι Μυρμιδόνες πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο (διαμαρτυρήθηκαν και για μία περίπτωση που ζήτησαν πέναλτι), ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί.

Στην επανάληψη, στα πρώτα δευτερόλεπτα, ο Αράπης έκανε βαθιά μεταβίβαση στην πλάγια γραμμή, ο Κοντοβάς πάσαρε στον Δρόσο που σούταρε απευθείας, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 51′ ακόμη καλύτερη στιγμή για το δεύτερο τέρμα όταν από σέντρα του Δήμα, ο Δρόσος αμαρκάριστος έπιασε το μονοκόμματο σουτ από ευνοϊκή θέση, αλλά δεν ήταν καλό, κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα.

Στο 68′ ο Κλουκουτάρας έκανε φοβερή ντρίμπλα γυρνώντας πρόσωπο στο τέρμα, το τελείωμα της φάσης όμως ήταν δίχως στόχο. Ο Κοντοβάς ελίχθηκε ωραία μέσα στη μεγάλη περιοχή και δέχθηκε σπρώξιμο από τον Κολημήτρα, με το ρέφερι να δίνει πέναλτι. Από την άσπρη βούλα, ο αρχηγός του Αλμυρού ευστόχησε για το 0-2 στο 76ο λεπτό.

Τίποτα ενδιαφέρον στη συνέχεια μέχρι τη λήξη του ματς , με τον ΓΣΑ να παίρνει μια “επαγγελματική” νίκη, εμφανώς επηρεασμένος από τη μεγάλη απραξία, μπαίνοντας με το δεξί στο 2022. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αγωνίστηκαν όλες οι μεταγραφές των ομάδων, βασικός ο Βούλγαρης και ως αλλαγή ο Σουλάι για τον ΓΣΑ, βασικός ο Θωμαΐδης και ως αλλαγή ο Γούλας για τους Μυρμιδόνες.

Μυρμιδόνες: Γκόγκος, Μπίνας (69′ Χρ. Κοντοβάς), Τσέργας, Καραπτσιάς, Γ. Κοντοβάς, Κατσαβριάς, Τσεκρέζης (79′ Σπυρέλης), Νάντζιος, Χριστοδουλόπουλος, Μάτζαρης (74′ Φ. Κολημήτρας), Θωμαΐδης (79′ Γούλας).
ΓΣΑ: Καρακασίδης, Νικογιάννης, Τσιαγιανίδης (85′ Μπαράκου), Αράπης, Τσιάτσιος,  Τετριμίδας (70′ Ζαντιώτης), Χριστοφορίδης (46′ Δρόσος), Δήμας, Βούλγαρης (79′ Σουλάι), Κοντοβάς, Κλουκουτάρας (79′ Μπένος).


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της ΕΠΣΘ, με την 24η αγωνιστική στην Α’ Τοπική, την…
Η μεγάλη επιτυχία …ανεβάζει ξανά τους ΣκηνοΠαίκτες στη σκηνή

Η μεγάλη επιτυχία …ανεβάζει ξανά τους ΣκηνοΠαίκτες στη σκηνή

Έπειτα από την επιτυχία των τελευταίων παραστάσεων, η Θεατρική Ομάδα Αλμυρού ΣκηνοΠαίκτες παρουσιάζει για ακόμα δύο…
Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…