• 24 Δεκεμβρίου, 2021

Προσφορά αγάπης της σχολικής κοινότητας του Γυμνασίου-Λ.Τ. Ευξεινούπολης

Προσφορά αγάπης της σχολικής κοινότητας του Γυμνασίου-Λ.Τ. Ευξεινούπολης

Με τον πιο όμορφο  τρόπο, με αγάπη και αισιοδοξία ολοκληρώθηκε η φιλανθρωπική δράση της  σχολικής  κοινότητας  του  Γυμνασίου –Λ.Τ. Ευξεινούπολης. Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις 10.30πμ έγινε η λαχειοφόρος κλήρωση στο  αμφιθέατρο του σχολείου, σε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο κλίμα που δημιούργησαν η χορωδία με την καθηγήτρια της μουσικής κ. Κούτσικου Άννα και οι μαθητές που έπαιξαν κιθάρα  Δεληζήσης Χρήστος και μπουζούκι Γιαβρούτας  Γεώργιος.

Τα έσοδα της λαχειοφόρου διατέθηκαν σε αρκετές οικογένειες της σχολικής μας κοινότητας, στο  Σπίτι Γαλήνης της  Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινούπολης, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αγίου Νικολάου Αλμυρού δόθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης και στα Παιδιά της “Κιβωτού του Κόσμου” στον Βόλο δόθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Εκτός από την λαχειοφόρο  οι μαθητές  συγκέντρωσαν και πρόσφεραν  γάλατα μακράς διαρκείας στο Ίδρυμα “Άσπρες Πεταλούδες”, ανταποκρινόμενοι στο αίτημά τους. Συμμετείχαν με χριστουγεννιάτικες κατασκευές στην  εκδήλωση του Δήμου Αλμυρού για την “Φλόγα”. Τέλος, η σχολική κοινότητα ευαισθητοποιημένη  πρόσφερε τη βοήθειά της, όπως κάνει κάθε χρόνο,  στον οργανισμό “Make a Wish” αγοράζοντας σημαντικό αριθμό από αστεράκια ώστε να μπορέσουν κάποια παιδιά να πραγματοποιήσουν μια σημαντική τους επιθυμία και να είναι χαρούμενα!

Όλοι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί από το σχολείο γεμάτοι αγάπη,  χαρά και ικανοποίηση γιατί κατάφεραν με μικρή προσπάθεια να κάνουν αρκετούς συνανθρώπους μας χαρούμενους και ευτυχισμένους. Με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές  παίρνουν σημαντικά μαθήματα ζωής!!!

“Ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες για τα δώρα που μας πρόσφεραν στη λαχειοφόρο Ηλία Νάκο, Αφοί  Μπούρχα, Ηλία Δαλακούρα, Νικόλαο Κινινή,  Χρήστο Μάγγα,  Μίνα Τελκή, Αθανάσιο Αλεξίου, Ηλία Μητράκο, Βασίλειο Δαλακούρα, τους μαθητές του Γυμνασίου-Λ.Τ. Ευξεινούπολης, καθώς και τον κ. Καραπτσιά Γεώργιο για την πολύτιμη προσφορά του. Ευχαριστούμε επίσης πολύ όλους τους συμπολίτες μας που βοήθησαν στη λαχειοφόρο” αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Οι τυχεροί λαχνοί της λαχειοφόρου  που κερδίζουν τα δώρα είναι:

Ν. 607 χύτρα ταχύτητας   
Ν. 1609 υπέρδιπλη κουβέρτα 
Ν. 206 σύστημα σιδερώματος
Ν.1415 ασύρματα ακουστικά
Ν. 598 πολυκαφετιέρα
Ν. 1291 σχολική τσάντα
Ν. 1677 ένα διήμερο ταξίδι
Ν. 1209 5 κιλά χοιρινό
Ν. 73 μια σκούπα στάχτης
Ν. 884 2 κιλά τυρί

Ευχόμαστε σε όλους  σας  “Kαλά Χριστούγεννα”  με Υγεία και Αγάπη, Χαρούμενη και δημιουργική  η  “Νέα Χρονιά” με αισιοδοξία!!!

Η Διευθύντρια
Μαρία Σταυραντώνη


Σχετικά Άρθρα

Πασχαλινό πανηγύρι της ενορίας Ευξεινούπολης

Πασχαλινό πανηγύρι της ενορίας Ευξεινούπολης

Μια όμορφη εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινουπόλεως και ο…
Φωτο-ρεπορτάζ από την παρέλαση στην Ευξεινούπολη για την 25η Μαρτίου

Φωτο-ρεπορτάζ από την παρέλαση στην Ευξεινούπολη για την 25η Μαρτίου

Με κάθε επισημότητα τελέστηκαν στην Ευξεινούπολη η Λειτουργία και η παρέλαση για τον εορτασμό της μεγάλης…
Σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού στο Γυμνάσιο-Λ.Τ. Ευξεινούπολης

Σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού στο Γυμνάσιο-Λ.Τ. Ευξεινούπολης

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024, επισκέφτηκε το σχολείο μας, στα πλαίσια του προγράμματος επαγγελματικού προσανατολισμού που…