• 23 Δεκεμβρίου, 2021

Η χοροεσπερίδα των συλλόγων των Μικροθηβών

Η χοροεσπερίδα των συλλόγων των Μικροθηβών

Οι σύλλογοι των Μικροθηβών τόλμησαν εν μέσω πανδημίας να διοργανώσουν Χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα και δικαιώθηκαν καθώς η ανταπόκριση φίλων και κατοίκων του χωριού ήταν μεγάλη!

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μικροθηβών και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών-Φθιώτιδες Θήβες, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα εν μέσω εποχής πανδημίας, υποδέχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου στο κέντρο «Καλτσάς» τα μέλη τους και φίλους από το χωριό, τη Νέα Αγχίαλο και τον Αλμυρό.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ των άλλων, η Υφυπουργός Παιδείας κα Ζέττα Μακρή, ο Βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, κος Χρήστος Μπουκώρος, η πρ. Υφυπουργός κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Απασχόλησης & Εμπορίου κος Θανάσης Μόρας, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Βόλου κος Αργύρης Κοπάνας, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ν. Αγχιάλου κα Βάσω Πυργάνη-Παρασκευοπούλου.

Ο Νίκος Σταφυλοπάτης, πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου –αλλά και του τοπικού συμβουλίου- καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την αθρόα προσέλευση σε αυτή την εκδήλωση, ενώ η Αγαθή Τιμπλαλέξη, πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου, απηύθυνε τις ευχές τις για τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε.

Στην όμορφη και ιδιαίτερη αυτή βραδιά, έγιναν δύο βραβεύσεις σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στον αθλητισμό του χωριού. Δια χειρός κου Σταφυλοπάτη και του αρχηγού Κώστα Νιφόρου, απονεμήθηκε αναμνηστικό δώρο στον κο Ηρακλή Γαρυφαλογιάννη, επί πολλά χρόνια πρόεδρο του συλλόγου και τον κο Χρήστο Αναγνώστου, τον μακροβιότερο προπονητή των τελευταίων δεκαετιών στο τοπικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας. Αμφότεροι δήλωσαν συγκινημένοι που η τωρινή διοίκηση αναγνώρισε την προσφορά τους! Η χοροεσπερίδα κύλησε με πολύ κέφι και χορό, ενώ έγινε λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα…


Σχετικά Άρθρα

Nέος ιερέας στον Αγιο Γεώργιο Μικροθηβών

Nέος ιερέας στον Αγιο Γεώργιο Μικροθηβών

Νέος ιερέας λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Μικροθήβες. Όπως είπε…
Nίκη τίτλου για Μικροθήβες! Το φωτορεπορτάζ του αγώνα

Nίκη τίτλου για Μικροθήβες! Το φωτορεπορτάζ του αγώνα

Οι Μικροθήβες νίκησαν 3-1 τον Τοξότη Β’ και μία αγωνιστική πριν το τέλος κράτησαν τη θέση…