Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Νέας Αγχιάλου, μικροί και μεγάλοι μαζεύτηκαν για να ανάψουν για ακόμη μία χρονιά τα Χριστουγεννιάτικα δεντράκια. Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Φιλοπρόοδου Συλλόγου:

Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να χορέψουν, να τραγουδήσουν, να διασκεδάσουν και να νιώσουν λίγη από τη χαρά που φέρνουν μαζί τους τα Χριστούγεννα. Η Nenella-Nenella επιμελήθηκε αυτό το ταξίδι ξενοιασιάς και κεφιού.

Το νηπιακό χορευτικό τμήμα του Φιλοπρόοδου Συλλόγου χόρεψε έναν Καππαδοκικό χορό του Αγίου Βασιλείου, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας παραδοσιακών χορών κας Θάλειας Μπούτλα.

Στου “Καφέ τα Παραμύθια” λειτούργησε έκθεση χειροποίητων Χριστουγεννιάτικων στολιδιών, λικέρ και γλυκισμάτων. Ευχαριστούμε τον Δήμο Βόλου για τη φωταγώγηση των δέντρων. Ευχαριστούμε τους Λεωνίδα και Χρήστο Κίτσιο (Farine) για την ευγενική προσφορά τους στο σύλλογο των παραδοσιακών μελομακάρονων. Ευχαριστούμε όλους εσάς που χρόνια τώρα στηρίζετε  έμπρακτα κάθε προσπάθεια του Φιλοπρόοδου.

Η γιορτή του ανάμματος των δέντρων, καθώς ήταν μία ιδέα δική της, ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, Γιάννας Μπούτλα.

Την προηγούμενη ημέρα, Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου, τα παιδιά των τμημάτων του συλλόγου με “οδηγό χαράς” την κα Αθηνά Κωνσταντινίδη και “βοηθούς χαράς” την Μαριέττα και Κατερίνα Κοντοβά, ζωγράφισαν τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια του δέντρου, άκουσαν και συμμετείχαν σε παραμύθι, έπαιξαν, τραγούδησαν και πήραν να γράψουν τις επιστολές τους για τον Άγιο-Βασίλη.

Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία για όλους μας, όπου η χαρά, η ξεγνοιασιά και η φαντασία των παιδιών μας “ταξίδεψαν” στη γλυκιά μελωδία των Χριστουγέννων και στη μαγεία που ο καθένας μας μπορεί να δημιουργήσει.

Μέσα από τα μάτια ενός παιδιού, βρίσκουμε την χαρά των Χριστουγέννων – μέσα από την καρδιά του το αληθινό τους νόημα!


Σχετικά Άρθρα

Πράσινο Σχολείο το Γυμνάσιο Νέας Αγχιάλου

Πράσινο Σχολείο το Γυμνάσιο Νέας Αγχιάλου

Ως οικολογικό σχολείο το Γυμνάσιο Νέας Αγχιάλου συνεχίζει να υλοποιεί περιβαλλοντικές δράσεις. Μετά τις διαδρομές σε…
Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις στη Ν. Αγχίαλο γέννησαν τη δημιουργία της «Ασπίδας Προστασίας»

Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις στη Ν. Αγχίαλο γέννησαν τη δημιουργία της «Ασπίδας Προστασίας»

Συστάθηκε ομάδα με νομική υπόσταση με σκοπό την προώθηση του εθελοντισμού, τη διαχείριση φυσικών καταστροφών και…
Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές για τον 3ο αγώνα δρόμου Νέας Αγχιάλου!

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές για τον 3ο αγώνα δρόμου Νέας Αγχιάλου!

Ο αγώνας δρόμου στην παραλία της Νέας Αγχιάλου διεξάγεται για τρίτη χρονιά και τείνει να καθιερωθεί…