• 4 Δεκεμβρίου, 2021

Δεν απέφυγε την ήττα ο Αχιλλέας παρά την πολύ καλή απόδοση

Δεν απέφυγε την ήττα ο Αχιλλέας παρά την πολύ καλή απόδοση

Με σκορ 1-2 ο Απόλλωνα Καναλίων έφυγε νικητής από το Αχίλλειο. Η γηπεδούχος ομάδα του Δημήτρη Παναγάκου ήταν πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, βρέθηκε να χάνει νωρίς 0-2, όμως σε αντίθεση σε άλλα παιχνίδια, οι παίκτες του Αχιλλέα έβγαλαν αντίδραση, είχαν αρκετές κλασικές φάσεις, μείωσαν αλλά η μεγάλη τους προσπάθεια δεν ανταμείφθηκε με θετικό αποτέλεσμα.

Τα γκολ σημειώθηκαν στο 1ο λεπτό από τον Παππά και στο 10ο από τον Καράνταγλης, ενώ το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 55ο με πλασέ του Ζάρρα. Για τον Αχιλλέα, ο Θάνος Παναγιώτου είχε δύο ευκαιρίες σε φάσεις τετ-α-τετ, στη μία περίπτωση σούταρε πάνω στον γκολκίπερ, στην άλλη άουτ, ο Στεργίου στο δεύτερο ημίχρονο επίσης είχε δύο πολύ καλές στιγμές να σκοράρει, ενώ στο 85′ ο Μπιζάτης μπροστά από το τέρμα δεν βρήκε την μπάλα. Η σημερινή ήταν η καλύτερη εμφάνιση για τον Αχιλλέα παρά την ήττα.

Από τη διοίκηση του Αχιλλέα μάς μεταφέρθηκε ότι η διαιτησία του κ. Κούστα ήταν πολύ καλή, από τη διοίκηση του Απόλλωνα εκφράστηκαν ευχαριστίες για την άψογη φιλοξενία. Tέλος, αναφέρουμε ότι με το δεύτερο στη σειρά τρίποντο, ο σύλλογος των Καναλίων ανέβηκε στην 4η θέση του 2ου ομίλου της Β’ Τοπικής.

Αχιλλέας: Στέκας, Μαλλιαρός, Κωστόπουλος (65′ Μόσχος), Τσουκάρας, Τσεκούρας, Καραγιάννης, Στεργίου, Μουζουράκης (75′ Ευαγγελίου), Μπιζάτης, Θ. Παναγιώτου (75′ Καμόσος), Χουλιαράς (62′ Κραβαρίτης).
Απόλλων Καναλίων: Πρωτούλης, Βαϊόπουλος, Μιμίνης, Ζήσης, Καραγιάννης, Καράνταγλης, Δουλάς (65′ Βασιλείου), Μπαλούλης, Νούλας (60′ Ξέρας), Ανδρέου, Παππάς,


Σχετικά Άρθρα

Πέντε γκολ ο Νταβλαμάνος στο ματς Νέοι Αγ. Άννας-Αχιλλέας

Πέντε γκολ ο Νταβλαμάνος στο ματς Νέοι Αγ. Άννας-Αχιλλέας

Οι Νέοι Αγίας Άννας κέρδισαν 6-2 τον Αχιλλέα με τον Θανάση Νταβλαμάνο (φωτό) να σημειώνει πέντε…
Δεν χάρηκε κανείς με την ισοπαλία

Δεν χάρηκε κανείς με την ισοπαλία

Ούτε στη 10η αγωνιστική κατάφερε η ομάδα του Αχιλλείου να πάρει την πρώτη της νίκη καθώς…
Ο φακός του “Λαού” στο Αχίλλειο: τέσσερα γκολ στο ντέρμπι

Ο φακός του “Λαού” στο Αχίλλειο: τέσσερα γκολ στο ντέρμπι

Ντέρμπι από τα παλιά στο γήπεδο του Αχιλλείου για την 8η αγωνιστική της Β’ Τοπικής. Αχιλλέας…