• 7 Νοεμβρίου, 2021

Ήττα των Μικροθηβών στα Λεχώνια

Ήττα των Μικροθηβών στα Λεχώνια

Στον σημερινό πρωινό αγώνα για την 4η αγωνιστική της Β’ Τοπικής, ο ΑΣ Μικροθηβών ηττήθηκε 2-1 στο γήπεδο Κάτω Λεχωνίων από την τοπική Ένωση Λεχωνίων Νηλέας που με τρείς νίκες σε ισάριθμα ματς, είναι ψηλά στην κατάταξη με το απόλυτο των βαθμών.

Έγινε παιχνίδι κέντρου χωρίς πολλές φάσεις, σε αθλητικά πλαίσια. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στην αναμέτρηση, στο 6ο λεπτό με κεφαλιά του Ιντζόγλου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Η ισοφάριση στο 60ό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρομάριο Καλέμι και το γκολ νίκης για την ομάδα του Κυριάκου Κοκκινάκη σημειώθηκε στο 78ο με πλασέ του Λιάκου, που είχε μπει αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, σε τετ-α-τετ.

Οι γηπεδούχοι φάνηκαν απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο με αρκετές στημένες φάσεις, ενώ είχαν δύο καλές στιγμές στο δεύτερο με σουτ του Χατζηκώστα που απέκρουσε ο Χρήστος Λανάι και τον Γκογκινούδη ο οποίος από ευνοϊκό σημείο, δεν βρήκε καλά την μπάλα. Όσον αφορά στις Μικροθήβες, η δική τους καλή στιγμή ήταν ελάχιστα πριν δεχθούν το δεύτερο γκολ με τον Παπαγεωργίου.

Στα άσχημα του αγώνα, ο τραυματισμός στα πλευρά του Γιάννη Βέτσικα ο οποίος μετέβη στο Νοσοκομείο Βόλου για ακτινογραφία και εξετάσεις.

Ένωση Λεχωνίων Νηλέας: Μπιζάνη, Σταμπούλογλου, Πάγια, Ιντζόγλου, Τσουμάνη, Αράμπογλου, Γκογκινούδης (80’ Δαρρής), Μπικοράρος (60’ Λιάκος), Χατζηκώστας (72’ Μαλούση), Κουβαράς (72’ Σκατζούρης), Αδάμος (46’ Μακρής).
ΑΣ Μικροθηβών: Χρ. Λανάι, Γκόλιας (80’ Μπασδάνης), Κουφαλιδάκης, Αλ. Λανάι, Παπανίκος, Γ. Βέτσικας (15’ λ.τρ. Γκαραβέλας), Παπαγεωργίου, Ν. Βέτσικας, Ρομάριο Καλέμι, Νικφόρος, Ν. Καλέμι.


Σχετικά Άρθρα

Φιέστα τίτλου για τον ΑΣ Μικροθηβών!

Φιέστα τίτλου για τον ΑΣ Μικροθηβών!

Η διαδρομή του Αθλητικού Συλλόγου Μικροθηβών στο τοπικό μας ποδόσφαιρο έχει συμπληρώσει σαράντα χρόνια αλλά ο…
Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ και πρώτων βοηθειών στις Μικροθήβες

Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ και πρώτων βοηθειών στις Μικροθήβες

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μικροθηβών, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, διοργανώνει το δεύτερο σεμινάριο πρώτων βοηθειών, ΚΑΡΠΑ…
Η κοπή πίτας του Α.Σ. Μικροθηβών μέσα από τις εικόνες του “Λαού”

Η κοπή πίτας του Α.Σ. Μικροθηβών μέσα από τις εικόνες του “Λαού”

H εκδήλωση κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Α.Σ. Μικροθηβών ήταν μία ευκαιρία ώστε να μαζευτεί όλη…