• 31 Οκτωβρίου, 2021

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Άθλος στην Αργαλαστή

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Άθλος στην Αργαλαστή

Πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, σήμερα Κυριακή 31/10, για την ομάδα του Άθλου με σκορ 3-2 από τον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου στο γήπεδο της Αργαλαστής.

Νωρίς άνοιξε το σκορ, στο 3ο λεπτό με πλασέ του Φάνη Γώγου ύστερα από ασίστ του Ζοτκάι. Ο Άθλος ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κακαλέ στο ημίωρο, όμως δεν κράτησε η χαρά των φιλοξενουμένων περισσότερο από δύο λεπτά καθώς στο 32’ ο Ζοτκάι έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Κένταυρο. Το ημίχρονο έληξε 3-1 αφού στο 42’ ο Φ. Γώγος πέτυχε δεύτερο προσωπικό και τρίτο ομαδικό τέρμα.

Για την αλμυριώτικη ομάδα μείωσε ξανά ο Κακαλές με εκτέλεση κόρνερ! Ένα γκολ που θα το θυμάται σίγουρα αφού η μπάλα πήρε τέτοιο φάλτσο που καρφώθηκε στο «παραθυράκι». Ντεμπούτο σήμερα για τον Άθλο έκανε ο Θωμαΐδης, γεννηθείς το 2007, ένας ακόμη από τους μικρούς που προωθήθηκαν φέτος στην πρώτη ομάδα και πήραν το βάπτισμα του πυρός στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός απροόπτου, για την Τετάρτη που μάς έρχεται, 3/11/21, θα οριστεί η αναμέτρηση Κυπέλλου του Άθλου με την Ένωση Λεχωνίων Νηλέας.

Κένταυρος: Ν. Ζούζουλας, Τσέλα, Σέτι (20’ Τζίκας), Κολοβός, Λαμπαδάρης (46’ Νιτσάι), Τσιργής, Γ. Ζούζουλας (60’ Α. Σεφέρη), Β. Γώγος, Ζοτκάι, Πότσκα, Φ. Γώγος (55’ Μπογδανίδης).
Άθλος: Τούντορ, Καραΐσκος (80’ Ραμαντάνης), Ακριβός (80’ Νικοβιώτης), Μαυρογένης (35’ Τίτου), Κεπεσίδης, Κακαλές, Κρικώνης, Κατσάκος, Θωμαΐδης (46’ Καραντάνας), Κομπούρας, Τόπας.


Σχετικά Άρθρα

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πρωτεσίλαος-Μυρμηδόνες

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πρωτεσίλαος-Μυρμηδόνες

Ο Πρωτεσίλαος είχε δύο καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του αγώνα, οι Μυρμηδόνες όμως σημείωσαν το γκολ…
Εντυπωσιακοί οι Νέοι Αθλητές στον Πτελεό

Εντυπωσιακοί οι Νέοι Αθλητές στον Πτελεό

Οι Νέοι Αθλητές Νίκης είχαν πολύ καλή απόδοση, ο Πρωτεσίλαος βρέθηκε σε κακή ημέρα και έτσι…
Καταδικαστική ισοπαλία για Μικροθήβες και Ιάσονα

Καταδικαστική ισοπαλία για Μικροθήβες και Ιάσονα

Έξι γκολ προσέφεραν οι δύο τελευταίες ομάδες της κατάταξης της Β’ Τοπικής, αλλά δεν χάρηκε κανείς……