• 22 Σεπτεμβρίου, 2021

To φιλικό της Δήμητρας με τον Ολυμπιακό Βόλου / Ρεπορτάζ και εικόνες

To φιλικό της Δήμητρας με τον Ολυμπιακό Βόλου / Ρεπορτάζ και εικόνες

Στο σημερινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, η Δήμητρα ηττήθηκε 1-2 από τον Ολυμπιακό Βόλου, ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, δέκα ημέρες πριν την έναρξη της’ Εθνικής. Οι «πράσινοι» άφησαν θετικές εντυπώσεις για ακόμη ένα ματς, ειδικότερα στα πρώτα λεπτά ο Στέλιος Αρσένος είδε ασφυκτικό πρέσινγκ από τους παίκτες του, κάτι το οποίο δουλεύει εξ αρχής στην προετοιμασία…

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι στο 10ο λεπτό από πίεση ψηλά των παικτών της Δήμητρας έγινε κλέψιμο στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και στην εξέλιξη της φάσης, από πίεση του Σιόβα στον Ξενοδόχοφ, ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού αναγκάστηκε να βγάλει πλάγια την μπάλα όπως όπως… Ήταν μια φάση χαρακτηριστική του τρόπου παιχνιδιού των «πρασίνων» τη φετινή σεζόν.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Χαρχαλάκης στο τέρμα, δεξιά ο Λάμπος, αριστερά ο Θεοδωρόπουλος και στόπερ οι Διαμαντόπουλος, Στεφανής. Σε ρόλο ανασταλτικού χαφ δοκιμάστηκε ο Γαλανόπουλος, δύο εσωτερικοί μέσοι μπροστά του οι Καρράς, Μαυροζούμης, στις πτέρυγες της επιθετικής τριάδας οι Καρράς, Βουρδάκης και φορ ο Σιόβας.

Στο 19’ το 0-1 με ωραίο σουτ του Τσέχου Χάσεκ περίπου από τα 25 μέτρα. Λίγο μετά σουτ του Οκάν Σουλεϊμάν έφυγε άουτ, μια καλή φάση με προσπάθεια του Χάσεκ, ενώ η Δήμητρα είχε μεγάλη ευκαιρία στο 32’: από εκτέλεση φάουλ κι ασταθές διώξιμο αμυντικού, ο Μαυροζούμης έπιασε κεφαλιά-ψαράκι από τη μικρή περιοχή που έβγαλε ενστικτωδώς ο Ξενοδόχοφ.

Στο β’ μέρος, στο 58’ το 0-2 με σουτ στην κίνηση από τον Χατζή ύστερα από ωραία ατομική και σέντρα του Σιαφά. Ακολούθησε σουτ του Μπάτροβιτς από ευνοϊκό σημείο που κατέληξε κόρνερ αφού κόντραρε στο σώμα του Στεφανή και η μείωση του σκορ στο 69’: από φάουλ του Θωμαΐδη που δεν ήταν καλοεκτελεσμένο, η μπάλα κατέληξε στα δεξιά, εκεί όπου ο Λάμπος σέντραρε ωραία, ο Σιόβας πήδηξε ψηλά πιάνοντας κεφαλιά με κατεύθυνση προς το τέρμα και το γκολ σημειώθηκε αφού ο Παπακώστας έβαλε το πόδι του αλλά δεν μπόρεσε να γλιτώσει το 1-2.

Ο Ολυμπιακός Βόλου απείλησε στο δίλεπτο 75’-76’ με σουτ των Σιαφά, Μπάτροβιτς (το πρώτο πήρε ανάποδο φάλτσο και πέρασε πολύ έξω, το δεύτερο λίγο άουτ), στο 80’ από σέντρα του Ναά ο Χατζηπιρπιρίδης είχε σουτ εξ επαφής στο αριστερό κάθετο και λίγο πριν τη λήξη, μια καλή εκτέλεση φάουλ του Θεοδωρόπουλου έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Δήμητρα: Χαρχαλάκης, Λάμπος (72’ Μπουμπούκης), Θεοδωρόπουλος, Διαμαντόπουλος (55’ Μπόλης), Στεφανής, Γαλανόπουλος (72’ Μπιρμπίλης), Καρράς (55’ Καμπέρης), Μαυροζούμης (55’ Θωμαΐδης), Βουρδάκης, Σιόβας, Κρανάς (55’ Αναστασίου).
Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοφ, Γραικός, Σκοπελίτης, Μαρκόπουλος, Στάμου, Ξυδάς, Σουλεϊμάν, Κόλα, Βερνάρδος, Χάσεκ, Κουντουριώτης. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Κωνσταντίνου, Ασλανίδης, Ντιαμπί, Ναά, Παπακώστας, Κόμνος, Χατζής, Χατζηπιρπιρίδης, Μπάτροβιτς, Ντουάρτε, Σιαβά, Μπέικος.


Σχετικά Άρθρα

Νέα ημερομηνία για τους ημιτελικούς Κυπέλλου

Νέα ημερομηνία για τους ημιτελικούς Κυπέλλου

Λαμβάνοντας υπόψη την ημερομηνία έναρξης των πλέι οφ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, η ΕΠΣΘ…
Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…
Στις 19/4 ο ημιτελικός του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 19/4 ο ημιτελικός του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ έχει μια μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει σε τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΘ ύστερα από έξι χρόνια.…