Μάγεψαν οι «Γοργόνες και Μάγκες» του Φιλοπρόοδου Συλλόγου στη Νέα Αγχίαλο

Μάγεψαν οι «Γοργόνες και Μάγκες» του Φιλοπρόοδου Συλλόγου στη Νέα Αγχίαλο

Την Κυριακή 4 Ιουλίου 2021, στην κεντρική πλατεία της Νέας Αγχιάλου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η παράσταση των τμημάτων του Φιλοπρόοδου Συλλόγου “Γοργόνες και Μάγκες στη Νέα Αγχίαλο”.

Αυτό ήταν και το σύνθημα για να ξεκινήσει ένα  μουσικοχορευτικό “ταξίδι “στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Μετά από έναν δύσκολο για όλους μας χειμώνα, τα μέλη του δ.σ. του Φιλοπρόοδου και τα παιδιά έκαναν το πρώτο βήμα για την περίφημη επιστροφή στην κανονικότητα. Παρουσίασαν μια θεατρική παράσταση και μέσα από το τραγούδι, τον χορό, την κίνηση διασκέδασαν τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι θεατές.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την … Αλίκη, την Τζένη, τον Κώστα, την Ρένα, τον Θανάση και άλλους πολλούς σε μία παράσταση όπου συμμετείχαν όλοι, «ηθοποιοί» και κοινό. Αστείοι διάλογοι, αξέχαστες ατάκες, τραγούδια που αντέξανε στον χρόνο και τα σιγοψιθυρίζουμε μέχρι σήμερα. Τόσο οι …γοργόνες όσο και οι…μάγκες ερμήνευσαν με ξεχωριστό τρόπο τους ρόλους τους, μάγεψαν το κοινό και χάρισαν μία ιδιαίτερα ευχάριστη βραδιά. Εκτός από τους φίλους και τα μέλη του Φιλοπρόοδου, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Βόλου κα Γεωργία Μποντού-Τοκαλή, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νέας Αγχιάλου κα Βάσω Πυργάνη-Παρασκευοπούλου, ο δημοτικός σύμβουλος κος Θεολόγος Διαμαντένιας, το μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης της περιφέρειας Θεσσαλίας κος Άκης Στάμος, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Νέας Αγχιάλου κα Χριστίνα Καρανικόλα , η πρόεδρος του Συλλόγου Οξυωτών κα Βάσω Λύτρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Νέας Αγχιάλου κος Βασίλης Ασδεράκης. Ο αειθαλής και εξαιρετικός κος Πάνος Κόκκινος χάρισε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στο παρελθόν και μάγεψε άπαντες, για ακόμη μία φορά, με την εξαιρετική, μελωδική φωνή του. Συνοδοιπόροι σ ‘αυτό το ταξίδι ο Τόλης Κόκκινος στα πλήκτρα και ο Γιώργος Σταμούλης στο μπουζούκι. Η βραδιά, εκτός από ψυχαγωγική, έστειλε κι ένα μήνυμα ελπίδας στους κατοίκους της Νέας Αγχιάλου.

Μετά από την προσέγγιση και πρόταση του διοικητικού συμβουλίου του Φιλοπρόοδου συλλόγου στον κο Άκη Στάμο για να μεσολαβήσει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, αποφασίστηκε και θα τοποθετηθεί στη Ν. Αγχίαλο, ένας μηχάνημα απινιδωτή.

Η πρόεδρος και το δ.σ. του Φιλοπρόοδου, με ανακοίνωσή τους, ευχαριστούν θερμά, όλους όσοι βοήθησαν για να έρθει εις πέρας αυτό το δύσκολο εγχείρημα, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στη μαέστρο κα Χαρά Σταυράκη-Αναγνώστου για την απόδοση της παιδικής χορωδίας, στην κα Ιωάννα Χαρίση για τις υπέροχες χορογραφίες της. Επίσης ευχαρίστησαν τους Δήμητρα Βασιλού, Ασδεράκη Βασίλη, Καρατζόγλου Δημήτρη, Μουτζούρη Στέλιο για τη συμμετοχή τους, τον κο Στέλιο Γκρίμπα για το κέρασμα των παγωτών, την κα Ειρήνη Μάντζιου για την προσφορά των μαντηλιών, την κα Κούλα Μηδιάτη και τους γονείς των παιδιών που ήταν από την πρώτη στιγμή θερμοί υποστηρικτές του εγχειρήματος.


Σχετικά Άρθρα

Θεατρική παράσταση ανεβάζουν οι μαθητές του ΓΕΛ

Θεατρική παράσταση ανεβάζουν οι μαθητές του ΓΕΛ

Οι μαθητές του ΓΕΛ Αλμυρού ανεβάζουν θεατρική παράσταση. Το Σάββατο 27 Απριλίου και ώρα 19:00, στο…
Πράσινο Σχολείο το Γυμνάσιο Νέας Αγχιάλου

Πράσινο Σχολείο το Γυμνάσιο Νέας Αγχιάλου

Ως οικολογικό σχολείο το Γυμνάσιο Νέας Αγχιάλου συνεχίζει να υλοποιεί περιβαλλοντικές δράσεις. Μετά τις διαδρομές σε…
Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις στη Ν. Αγχίαλο γέννησαν τη δημιουργία της «Ασπίδας Προστασίας»

Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις στη Ν. Αγχίαλο γέννησαν τη δημιουργία της «Ασπίδας Προστασίας»

Συστάθηκε ομάδα με νομική υπόσταση με σκοπό την προώθηση του εθελοντισμού, τη διαχείριση φυσικών καταστροφών και…