• 20 Ιουνίου, 2021

Μεγάλη επιτυχία στον φιλικό αγώνα Παλαιμάχων του ΓΣΑ με την ΑΕΚ / ρεπορτάζ-εικόνες

Μεγάλη επιτυχία στον φιλικό αγώνα Παλαιμάχων του ΓΣΑ με την ΑΕΚ / ρεπορτάζ-εικόνες

Ήταν το απόγευμα του Σαββάτου 19 Ιουνίου όλοι στο στάδιο του Αλμυρού για να τιμήσουν τη μνήμη τριών αθλητών του ΓΣΑ που έφυγαν προσφάτως από τη ζωή, των Γιώργου Νανά, Γιώργου Παπαϊωάννου, Χρήστου Γκάτση. Ο αγώνας Παλαιμάχων μεταξύ ΓΣΑ και ΑΕΚ, στη μνήμη του Γιώργου Νανά,  στέφθηκε με μεγάλη οργανωτική επιτυχία κι εκατοντάδες φίλαθλοι  συνεισέφεραν στον καλό, φιλανθρωπικό σκοπό των διοργανωτών.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο ΓΣΑ προηγήθηκε νωρίς με αυτογκόλ του Θεοδωρόπουλου, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έφθασαν στο τελικό 1-3 χάρη σε χατ τρικ του Λάμπρου Γεωργιάδη, το τρίτο γκολ σημειώθηκε με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ (ο σκόρερ αγωνίστηκε σε συνολικά 130 αγώνες με τη φανέλα της ΑΕΚ από το 1986 έως το 1993).

Με μπλούζα προπόνησης που απεικόνιζε τον Γιώργο Νανά και στο πίσω μέρος ανέγραφε το όνομά του εμφανίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΓΣΑ.

Για τους Παλαιμάχους του ΓΣΑ αγωνίστηκαν οι: Παπανάτσιος, Μπασαγιάννης, Λούπος, Τουραλιάς, Μάντζαρης, Μαλακασιώτης, Σταματίου, Κωτούλας, Κωστούλας, Κωστόπουλος, Μάνος, Κορδίστας, Ράπτης, Καραδήμος, Αναδιώτης, Κοντογεωργάκης, Αυγουλάς, Σιούτης, Φωτάδης, Κατσαβριάς, Γκόβαρης, Περπερίδης, Ζάχος, Λαμπροθανάσης, Μαρμαγκιώλης, Νικηφοράκης, Γρούνας, Ελευθερίου, Ευαγγελόπουλος, Αράπης, Φάσσας, Παρίσης, Τσούτσας, Χατζηδημητρίου και για την ομάδα της ΑΕΚ οι Αρδίζογλου, Χριστοδούλου, Γεωργιάδης, Θεοδωρόπουλος, Παπαδόπουλος, Δαδίτσος, Ζήσης, Παντελίδης (αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή), Σοφιανίτης, Μαγκίνας, Χουλιάρας, Τσολάκος, Ζαροντιάδης, Παππάς, Παπαθεοδώρου, Μπατσιάς, Τσαγκανίκας, Νικουλίδης, Παραπραστανίτης, έφοροι οι Γιώργος Μπαρδής, Γιώργος Βούλγαρης, μασέρ ο Κωνσταντίνος Καρυδόπουλος, προπονητής ο Μ. Σιμιγδαλάς και γενικός αρχηγός αποστολής ο Στέλιος Σεραφίδης, ο ζωντανός θρύλος της ΑΕΚ με την οποία αγωνίστηκε σε 315 ματς από το 1953 έως το 1972.

Τη διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης συγκρότησαν οι Κρητικός, Τσίντζας, Αλεξίου.

Μετά τη λήξη του αγώνα, οι διοργανωτές ανέφεραν ότι κάθε χρόνο θα γίνεται φιλική αναμέτρηση στη μνήμη του Γιώργου Νανά κι ευχαρίστησαν όλον τον κόσμο για την παρουσία και την ενίσχυση του φιλανθρωπικού σκοπού, ενώ συνέχισαν σε ταβέρνα του Αλμυρού όπου δεξιώθηκαν τους φιλοξενούμενους.


Σχετικά Άρθρα

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΑΕΚ Αλμυρός Club

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΑΕΚ Αλμυρός Club

Τα μέλη του ΑΕΚ AΛΜΥΡΟΣ CLUB εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στο μέλος και φίλο Βαγγέλη…
Η μεγάλη επιτυχία …ανεβάζει ξανά τους ΣκηνοΠαίκτες στη σκηνή

Η μεγάλη επιτυχία …ανεβάζει ξανά τους ΣκηνοΠαίκτες στη σκηνή

Έπειτα από την επιτυχία των τελευταίων παραστάσεων, η Θεατρική Ομάδα Αλμυρού ΣκηνοΠαίκτες παρουσιάζει για ακόμα δύο…
Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…