• 12 Μαΐου, 2021

Επαναλειτουργία του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητές

Επαναλειτουργία του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητές

Ύστερα από 6,5 συνεχόμενους  μήνες εγκλεισμού κι αποχής από τα αθλητικά δρώμενα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Αθλητικός Σύλλογος Μαχητές Αλμυρού και Νέας Αγχιάλου την Δευτέρα 17 Μαΐου ανοίγει και πάλι τις πόρτες του και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους μικρούς και μεγάλους αθλητές του. Ο αθλητικός χώρος του συλλόγου αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει ζωή και να ακούγονται οι παιδικές φωνές!

Η λειτουργία θα γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού καθώς πάνω από όλα είναι η ασφάλεια των αθλητών. Ο  δάσκαλος της σχολής Shihan Λεωνίδας Αντώνης 5ο Dan τονίζει τα εξής: “Μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμάς και για όλους τους αθλητές ευελπιστούμε πως τελείωσε, πιστεύουμε πως με την ατομική πειθαρχεία του καθενός μας θα προσπεράσουμε αυτήν την κατάσταση και θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Η σχολή μας θα λειτουργήσει όλους τους καλοκαιρινούς μήνες χωρίς πλέον καμία διακοπή. Στόχος μας είναι να επανέλθουν πλήρως  όλοι οι αθλητές ώστε να βρουν το ρυθμό τους και τη φυσική τους κατάσταση. Επίσης στο τέλος καλοκαιριού θα πραγματοποιηθούν και οι εξετάσεις μαύρων ζωνών 1ου και 2ου dan καθώς και οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών, ενώ θα διοργανώσουμε όπως και κάθε χρόνο το Summer Training στην παραλία της Νέας Αγχιάλου στα μέσα καλοκαιριού. Σκέψη γίνεται μέσω της ομοσπονδίας ΕΦΕΟΖΖ και για πρωτάθλημα Budokai αρχές Σεπτεμβρίου. Φυσικά μπορούνε να γραφτούν και καινούργιοι αθλητές είτε μικροί, είτε μεγάλοι καθώς θα λειτουργούν τμήματα για όλες τις ηλικίες.

Πληροφορίες τηλ. 6937 065 183
Website:  www.dojomachites.gr
Email: leonidasdojo@gmail.com

Σχολή Αλμυρού Διεύθυνση Ιάσονος 43Β δίπλα στα ΚΤΕΛ
Σχολή Νέας Αγχιάλου Διεύθυνση Διαμαντοπούλου 26


Σχετικά Άρθρα

Καρατέκα από τον Αλμυρό στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Καρατέκα από τον Αλμυρό στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Για την Γερμανία και την πόλη Schweinfurt αναχώρησε την Παρασκευή η ελληνική αποστολή της IKO Nakamura…
Επιτυχίες για τους Μαχητές στο Πανελλήνιο Κύπελλο Budokai

Επιτυχίες για τους Μαχητές στο Πανελλήνιο Κύπελλο Budokai

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πανελλήνιο κύπελλο Budokai την περασμένη Κυριακή 5 Νοεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη με διοργανωτή…
IKO NAKAMURA HELLAS: Με μεγάλη επιτυχία οι φιλικοί αγώνες στον Αλμυρό

IKO NAKAMURA HELLAS: Με μεγάλη επιτυχία οι φιλικοί αγώνες στον Αλμυρό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι φιλικοί αγώνες εμπειρίας (sparring day) από την οργάνωση IKO Nakamura Hellas…