• 11 Απριλίου, 2021

Ήττα μετά παραπόνων για τον ΓΣΑ – Δύο φάσεις τα Ψαχνά, δύο γκολ!

Ήττα μετά παραπόνων για τον ΓΣΑ – Δύο φάσεις τα Ψαχνά, δύο γκολ!

Δύο φάσεις στα καρέ του ΓΣΑ έκανε ο Ηρακλής Ψαχνών και έβαλε δύο γκολ! Η ομάδα του Αλμυρού ηττήθηκε 0-2 στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» εκφράζοντας όμως πολλά παράπονα από τον διαιτητή Κουτρομάνο. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε δύο περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

O Θάνος Θεοδώρου ξεκίνησε το ματς με σύστημα 3-5-2, αλλά μετά το γρήγορο γκολ των φιλοξενουμένων, άλλαξε τη διάταξη της ομάδας του με τετράδα στην άμυνα. Έτσι, ενώ ξεκίνησαν από δεξιά προς τα αριστερά οι Παπαεμμανουηλίδης, Μιχόπουλος, Κυριάκος, Πλαβός, Κουτσούκης, μετά το 4ο λεπτό, πέρασε ο Μιχόπουλος δεξιός μπακ, ο Παπαεμμανουηλίδης αριστερός μπακ και ο Κουτσούκης προωθήθηκε στη μεσαία γραμμή, αρχικά αριστερά κι αργότερα, μετά το ημίωρο, σε πιο κεντρικό ρόλο.

Ψυχρολουσία στο 2ο λεπτό
Ο Ηρακλής Ψαχνών ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς. Στο 2ο λεπτό, από φάουλ του Μπαλαμπάνη, ο Σπανός μπήκε στη φάση και ο Καραντάκης σκόραρε με προβολή από κοντά, εκμεταλλευόμενος την αμυντική αδράνεια των παικτών του ΓΣΑ σε αυτή τη στημένη φάση. Η πρώτη καλή στιγμή των παικτών του Θεοδώρου σημειώθηκε στο 5ο λεπτό: ο Μιχόπουλος πέρασε κάθετη πάσα στον Κοντοβά, αυτός σούταρε από πλάγια θέση και ο Ντουμάνης απέκρουσε με το ένα χέρι. Η μπάλα έπεσε στη μικρή περιοχή, εκεί όπου τη διεκδίκησε ο Βαγενάς, απέκρουσε με κεφαλιά αρχικά αμυντικός και εν συνεχεία σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ηρακλή. Πέρασε σχεδόν όλο το ημίχρονο μέχρι να δούμε άλλη καλή φάση. Έγινε στο 44’ όταν ο Κουτσούκης εκτέλεσε φάουλ, ο Καραλούλης δεν είχε καλή πρώτη αντίδραση στη φάση, το δεύτερο σουτ του όμως ήταν προς την εστία. Σε ετοιμότητα και πάλι ο Ντουμάνης εξουδετέρωσε σε κόρνερ.

Μπήκε καλύτερα στο β’ μέρος ο ΓΣΑ
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΓΣΑ μπήκε καλύτερα και απείλησε στα πρώτα λεπτά. Στο 48’ από σέντρα του Βαγενά, ο Κοντοβάς έκανε το κοντρόλ στη μικρή περιοχή, όμως σούταρε από πλάγια, δύσκολη θέση και ο Ζουλιώτης έβαλε την κόντρα. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Καραλούλης εκτέλεσε κόρνερ έξυπνα με πάσα προς τα έξω και ο Κουτσούκης έπιασε ωραίο μακρινό ευθύβολο σουτ που απέκρουσε ο γκολκίπερ του Ηρακλή. Σουτ του Καραλούλη στο 58’ από το ημικύκλιο πέρασε δίπλα από τη συμβολή των δοκών.
Στο 65’ ο προπονητής του ΓΣΑ έκανε τριπλή αλλαγή στην επίθεση. Οι Αραπίτσας, Κατσαβριάς, Μυργιώτης πήραν τη θέση των Καραλούλη, Βαγενά, Κουτσούκη.  Αμέσως ο Αραπίτσας έκανε αισθητή την παρουσία του καθώς πέρασε τρεις αντιπάλους, έβγαλε σέντρα αλλά ο Ντουμάνης πρόλαβε να διώξει προ του Κατσαβριά. Και ενώ μπήκε στο ματς και ο Αλαμάνης για φουλ-επίθεση από πλευράς ΓΣΑ, ο Ηρακλής Ψαχνών σε μια αντεπίθεση βρήκε δεύτερο τέρμα. Ο Σκριβάνος αμαρκάριστος σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, απέκρουσε ο Φλίγκος, η μπάλα πήγε προς τα πλάγια, έκανε το γύρισμα ο Λάμπρου, κάτω από τα πόδια του Κυριάκου και ο Βεζυρτζόγλου με κοντινό σουτ έγραψε το 0-2. Οι του ΓΣΑ ζήτησαν εν συνεχεία δύο φορές πέναλτι, σε μαρκαρίσματα πάνω στον Αραπίτσα, στο 78ο και 90ό λεπτό, ειδικότερα η δεύτερη περίπτωση ήταν πιο ξεκάθαρη παράβαση…

O Θεοδωρόπουλος του ΓΣΑ …αποκόμισε σοβαρό χτύπημα στο ζυγωματικό προς το τέλος του αγώνα.

ΓΣΑ: Φλίγκος, Παπαεμμανουηλίδης, Μιχόπουλος (46’ Λάμπος), Πλαβός, Κυριάκος, Κόκκας (76’ Αλαμάνης), Καραλούλης (65’ Αραπίτσας), Θεοδωρόπουλος, Πρ. Κουτσούκης (65’ Μυργιώτης), Κοντοβάς, Βαγενάς (65’ Κατσαβριάς).
Ηρακλής Ψαχνών: Ντουμάνης, Ζουλιώτης, Μπαλαμπάνης, Μπατζέκης, Σπανός, Ρεπετσάς, Σταματάκος (87’ Ρεσβάνης), Σπυράκης (75’ Γεωργίου), Καραντάκης (75’ Λάμπρου), Βεζυρτζόγλου (87’ Ζαχαριάς), Τσούτσης (61’ Σκριβάνος).

ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΌ ΤΟ e-almyros.gr

Δείτε LIVE – τώρα στο e-almyros.gr – Γ.Σ.Α. – Ηρακλής Ψαχνών


Σχετικά Άρθρα

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…
ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

Δύο δεύτερες θέσεις και μία τρίτη για τις αθλήτριες του ΓΣΑ Οι διασυλλογικοί αγώνες της κατηγορίας…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.