• 30 Μαρτίου, 2021

Ο Δημήτρης Βελάνης για τις εκλογές της ΕΠΣΘ

Ο Δημήτρης Βελάνης για τις εκλογές της ΕΠΣΘ

Στις εκλογές της ΕΠΣΘ που θα γίνουν αύριο Τετάρτη 31/3, όσον αφορά στους παράγοντες από την περιοχή μας, μοναδική υποψηφιότητα αυτή του Δημήτρη Βελάνη, νυν αντιπροέδρου της Ένωσης ο οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος.Ο κ. Βελάνης, σε δήλωσή του στην εφημερίδα μας, έκανε έναν μικρό απολογισμό της τελευταίας θητείας του δ.σ. αναφέροντας τα εξής: «Tον Αύγουστο του 2015 οι φίλοι μου πρότειναν να κατέβω στις εκλογές της ΕΠΣΘ σε μία περίοδο που η Ένωση είχε σωρεία προβλημάτων. Δεν γνώριζα καν τον χώρο καθώς δεν υπήρξα ποτέ παράγοντας παρά μόνο είχε μία τετραετή πορεία στη διοίκηση του ΓΣ Αλμυρού ως γραμματέας. Τιμή μου τότε που με πρότεινε και το σωματείου του ΓΣ Αλμυρού όπως και εν συνεχεία άλλες τρεις φορές με την παρούσα, και τους ευχαριστών.

Ξεκινήσαμε μια παρέα με πρόεδρο τον κ. Λασκαράκη με δύο απανωτές εκλογικές διαδικασίες λόγω της τότε τιμωρίας της ΕΠΣΘ από την ΕΠΟ και τον Φεβρουάριο του 2017 εκλεγήκαμε διοίκηση τετραετίας έως σήμερα. Με πρόταση του προέδρου και του δ.σ., ήμουν α’ αντιπρόεδρος και πρόεδρος της επιτροπής των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΘ όλα αυτά τα χρόνια. Ειδικά με τις μικτές, πέρασα με όλα τα παιδιά, τους προπονητές και τους γονείς τους όμορφες στιγμές, διακρίσεις κι επιτυχίες.

Δεν έλειψα στιγμή από δίπλα τους ούτε από προπόνηση ούτε από αγώνες. Ως διοίκηση προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τα σωματεία μας σε οικονομικό επίπεδο με ελαφρύνσεις όσο άντεχε και το ταμείο μας και σε διαδικαστικά θέματα. Οργανώθηκε σημαντικά η διαιτησία μας με σεμινάρια, σχολές για νέους διαιτητές με αποτέλεσμα ως Ένωση να αριθμούμε πολλούς διαιτητές στις εθνικές κατηγορίες.

Διοργανώσαμε αρκετά τουρνουά με επιτυχία και συμμετοχή ακόμη και συλλόγων του εξωτερικού. Οργανώθηκε το γραφείο μας κι έγινε μεγάλη προσπάθεια στο οικονομικό κομμάτι περιορίζοντας σημαντικά τα λειτουργικά έξοδα στα πλέον απαραίτητα. Τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη, ήμασταν κάθε Σαββατοκύριακο στα περισσότερα τοπικά γήπεδα, είχαμε άριστη συνεργασία με όλους τους παράγοντες και ποδοσφαιριστές.

Φθάνοντας στο σήμερα, η αρχική μου σκέψη ήταν να σταματήσω μετά από έξι χρόνια. Η κίνηση του φίλου μου, γεν. γραμματέα Μίλτου Καλόγηρου να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΣΘ και η παρότρυνσή του να συνεχίσω μαζί του αλλά και η προτροπή πολλών φίλων μου, άλλαξε τη σκέψη μου. Έτσι, δήλωσα ξανά παρών στις εκλογές της 31ης Μαρτίου. Καλή αντάμωση στα γήπεδα…».


Σχετικά Άρθρα

Νέα διοίκηση στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλμυρού

Νέα διοίκηση στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλμυρού

Όγδοη θητεία στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλμυρού εξασφάλισε ο Δημήτρης Βελάνης στις πρόσφατες αρχαιρεσίες που έγιναν την…
Ενεργειακή αναβάθμιση με φωτοβολταϊκά σε 32 γήπεδα – Ποια είναι στη Μαγνησία

Ενεργειακή αναβάθμιση με φωτοβολταϊκά σε 32 γήπεδα – Ποια είναι στη Μαγνησία

Με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, αναβαθμίζονται ενεργειακά 32 γήπεδα ποδοσφαίρου σε όλα τη…
Άρχισε η κατασκευή για το κιόσκι στον Σταυρό Πτελεού / εικόνες

Άρχισε η κατασκευή για το κιόσκι στον Σταυρό Πτελεού / εικόνες

Στη θέση Σταυρός Πτελεού με την απαράμιλλη θέα κατασκευάζεται έναν κιόσκι-παρατηρητήριο. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της…