• 22 Μαρτίου, 2021

Διαμαρτυρίες κατοίκων της Αγίας Τριάδας για τις διακοπές ρεύματος

Διαμαρτυρίες κατοίκων της Αγίας Τριάδας για τις διακοπές ρεύματος

Αναγνώστης, κάτοικος της Αγίας Τριάδας, επικοινώνησε με την εφημερίδα μας, για να καταγγείλει την αντιμετώπιση εργολάβου και ΔΕΔΔΗΕ απέναντι στους κατοίκους εν μέσω εργασιών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη έγινε διακοπή ρεύματος από το πρωί, περίπου στις 8. Η διακοπή ήταν προγραμματισμένη και μέχρι τις 13:30. Όταν ο εργολάβος τελείωσε τις εργασίες στις 13:30, δεν έγινε η επανασύνδεση του ρεύματος. Τότε κάτοικοι επικοινώνησαν στην γραμμή εξυπηρέτησης, μετά από πολύωρες προσπάθειες και τελικά λίγο πριν τις 5 το απόγευμα ήρθε συνεργείο και επανασύνδεσε την ηλεκτροδότηση.

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της Αγίας Τριάδας κ. Κωνσταντίνου, ο οποίος μας επιβεβαίωσε τα γεγονότα και πρόσθεσε: Όταν ρωτήσαμε γιατί γίνονται διακοπές ρεύματος χωρίς πρότερη ανακοίνωση, μας απάντησαν όταν αναρτώνται κάπου σε κάποια ιστοσελίδα. Κανένας μας στην Αγία Τριάδα δεν ξέρουμε που μπορούμε να βρούμε αυτές τις ανακοινώσεις, αλλά ακόμα και αν μπορούσαμε, δεν νομίζω ότι είναι υποχρέωση κάθε πολίτη να περιηγείται στις σελίδες κάθε υπηρεσίας στο διαδίκτυο, μήπως και υπάρχει κάτι που αφορά την περιοχή του. Χρειάζεται πιο μαζικός ή εξειδικευμένος τρόπος ανακοίνωσης. Παλαιότερα πληροφορούμασταν για τις διακοπές σε ρεύμα ή νερό μέσα από την εφημερίδα σας. Επιπρόσθετα είναι πολύ δύσκολο να βγάλεις άκρη με το τηλεφωνικό κέντρο, αλλά και θα ‘πρεπε κάπως αλλιώς να συνεργασθεί ο εργολάβος με το συνεργείο που επανασυνδέει το ρεύμα, ώστε να μην μένουμε χωρίς λόγο χωρίς ηλεκτροδότηση. Στο χωριό μας έχουμε τρεις ηλικιωμένους που είναι διασωληνωμένοι και ήταν πολύ κρίσιμο γι’ αυτούς να έχουν ρεύμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ας το δουν οι αρμόδιοι, καθώς απ’ όσο καταλαβαίνω θα έχουμε συνέχεια των έργων στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού.


Σχετικά Άρθρα

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Ακολουθούν φωτο-ρεπορτάζ και βίντεο  από την Αποκαθήλωση στην Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς και μήνυμα του Μητροπολίτη:…
Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Τη Μεγάλη Παρασκευή πλήθος πιστών, ως μια κοινωνία Χριστού, παρέστη στη συγκέντρωση των επιταφίων των Εκκλησιών…