Νέο δ.σ.  στον Σύλλογο Οξυωτών Νέας Αγχιάλου

Νέο δ.σ.  στον Σύλλογο Οξυωτών Νέας Αγχιάλου

Στη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής προχώρησε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 ο Σύλλογος εν Θεσσαλία Οξυωτών Νέας Αγχιάλου. Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης που προηγήθηκε, ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Ράπτης Χρήστος και ο απερχόμενος ταμίας κ. Πάνος Θεοφάνης προχώρησαν σε οικονομικό απολογισμό της διετίας 2018-2020.

Η ανταπόκριση και η συμμετοχή των μελών, όπως και σε κάθε κάλεσμα του συλλόγου, ήταν ενθαρρυντική για την περαιτέρω συνέχιση της δράσης του. Όπως επισημάνθηκε από τους υπευθύνους του συλλόγου «ο ρόλος του νέου διοικητικού συμβουλίου κρίνεται καθοριστικός για την πραγμάτωση των ιδανικών και των στόχων του Συλλόγου μας μέσα από την αξιοποίηση όλων των νέων προτάσεων και ιδεών. Εντυπωσιακή είναι, μάλιστα, η ενίσχυση του δυναμικού του Διοικητικού Συμβουλίου με νεαρά μέλη που διακρίνονται για το μεράκι τους και τις πρωτοβουλίες τους». Φυσικά, η δυναμική δράση στηρίζεται σε όλα τα μέλη, παλιότερα και νέα, καθώς και στους φίλους του Συλλόγου που εθελοντικά προσφέρουν τη βοήθεια τους και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε προσπάθεια.

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη διετία 2020-2022 απαρτίζεται από τους: Πρόεδρος: Λύτρα Βασιλική, Αντιπρόεδρος: Γιώτης Γιάννης, Γραμματέας: Ζαχαρού Γεωργία, Ταμίας: Μακρυγιάννης Αθανάσιος, Κοσμήτορας: Μπουντούρη Μαριάνα, Έφορος: Γκέκας Δημήτριος, Έφορος: Γιαννακός Θωμάς, Αναπληρωματικό μέλος: Καραμήτζιου Κων/νια. Εξελεγκτική επιτροπή: Γκέκας Νικόλαος, Λύτρα Ευαγγελία.


Σχετικά Άρθρα

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

Μερικές φορές στην πλούσια ελληνική γλώσσα, ένας τόνος αλλάζει τελείως το νόημα μιας λέξης. Το γήπεδο…
Φωτορεπορτάζ: Οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου  γιόρτασαν την ημέρα της μητέρας

Φωτορεπορτάζ: Οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου γιόρτασαν την ημέρα της μητέρας

Η γιορτή της μητέρας αποτέλεσε προσφάτως την αφορμή για να συγκεντρωθούν οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου…
Άρχισαν οι εργασίες στο γήπεδο 5×5 της Ν. Αγχιάλου!

Άρχισαν οι εργασίες στο γήπεδο 5×5 της Ν. Αγχιάλου!

Ένα έργο που περιμένουν εδώ κι αρκετό καιρό οι κάτοικοι της Νέας Αγχιάλου άρχισε να υλοποιείται…