• 25 Οκτωβρίου, 2020

Λύγισε στην παράταση ο ΓΣΑ στο Μουζάκι

Λύγισε στην παράταση ο ΓΣΑ στο Μουζάκι

Κρίμα για τη μεγάλη προσπάθεια! Ο ΓΣΑ λύγισε στην παράταση στην έδρα των Γόμφων, στο Μουζάκι, στη σημερινή αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής με σκορ 79-75 (κ.δ. 63-63). Η ομάδα του Παναγιώτη Νάνη έπαιξε στα ίσα μία ομάδα που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει έχοντας κάνει δυνατές μεταγραφικές προσθήκες κι έχασε την τελευταία επίθεση της κανονικής διάρκειας για να πάρει το ροζ φύλλο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παρκέ και εξασφάλισαν μικρή διαφορά, κλείνοντας την α’ περίοδο με 22-15 υπέρ τους. Βαλαμούτης και Πολίτης ξεκίνησαν το ματς με τρίποντα, ο δεύτερος είχε 7 πόντους στο εναρκτήριο δεκάλεπτο. Με ακόμη καλύτερη άμυνα κι όπλο τα αρκετά κερδισμένα επιθετικά ριμπάουντ, ο ΓΣΑ πλησίασε στο σκορ, 37-35 στο ημίχρονο με άλλους 8 του Πολίτη και 4 του Παπούλια. Εναλλάσσονταν το προβάδισμα στη συνέχεια και φθάσαμε στα τελευταία λεπτά. Ο Γιωτόπουλος είχε καλάθι και δύο εύστοχες βολές, ενώ από πλευράς Γόμφων ο Πανάρας έπαιζε …μόνος του. Πέτυχε τους οκτώ τελευταίους πόντους των γηπεδούχων με ένα τρίποντο και πέντε βολές, ενώ από πλευράς ΓΣΑ, καθοριστικός στα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα ήταν ο Βαγγέλης Κοντοστάθης με δύο σουτ έξω από τα 6,75. Ο Παπούλιας πήρε την τελευταία επίθεση αλλά αστόχησε και το ματς οδηγήθηκε, ισόπαλο στους 63, στην παράταση. Στο έξτρα πεντάλεπτο, οι “κυανόλευκοι” ήταν μπροστά στο σκορ με τρίποντο του Γιωτόπουλου και 4/4 βολές από Πολίτη, Γιωτόπουλο, όμως στο τελευταίο λεπτό, οι Γόμφοι πέτυχαν μεγάλα σουτ, τρίποντα, με τους Νίκα και Ψύρρα κάμπτοντας στο φινάλε τη σθεναρή αντίσταση του ΓΣΑ.
Έφθασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό ο Αλμυρός, έδειξε όμως ότι ανέβηκε στην κατηγορία για να μείνει… διότι με ανάλογες εμφανίσεις μπορεί και δικαιούται να ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια!

Δεκάλεπτα: 22-15, 37-35, 51-46, 63-63 (κ.δ.), 79-75
Γόμφοι (Αλεξίου): Καγιαμανίδης 6, Πανάρας 24 (4), Μαρτζέλης 7 (1), Νίκας 13 (1), Οικονόμου 1, Τσιτσάνης 2, Αργυρός 6 (2), Ψύρρας 6 (1), Κουρέπης 14.
ΓΣ Αλμυρού (Νάνης): Κοντοστάθης 9 (2), Μαμούρας 2, Παπούλιας 16 (1), Γιωτόπουλος 9 (1), Τσαβές 3, Χασιώτης 5 (1), Χαρχαρής 4, Πολίτης 18 (3), Βαλαμούτης 9 (1).


Σχετικά Άρθρα

Επενδύει στους μικρούς ο Γιάννης Στεργιόπουλος

Επενδύει στους μικρούς ο Γιάννης Στεργιόπουλος

Σημαντική η παραμονή του Νίκου Κανατούλα στον ΓΣΑ, επτά αθλητές από το εφηβικό τμήμα ακολουθούν την…
Στις 5 Οκτωβρίου η έναρξη της Α1 ΕΣΚΑΘ – Οι 14 αντίπαλοι του ΓΣΑ τη νέα σεζόν 2024-25

Στις 5 Οκτωβρίου η έναρξη της Α1 ΕΣΚΑΘ – Οι 14 αντίπαλοι του ΓΣΑ τη νέα…

Με 15 ομάδες θα γίνει το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, εφόσον όλες δηλώσουν συμμετοχή μετά την…
Γιάννης Μελέτης: Το επίτευγμα αυτής της ομάδας ήταν ανεπανάληπτο

Γιάννης Μελέτης: Το επίτευγμα αυτής της ομάδας ήταν ανεπανάληπτο

Την αποχώρησή του από τα διοικητικά του ΓΣΑ ανακοίνωσε ο Γιάννης Μελέτης με την ακόλουθη δήλωση…