• 24 Οκτωβρίου, 2020

Εντός έδρας ήττα για τον Ηρακλή

Εντός έδρας ήττα για τον Ηρακλή

Σε αγώνα που ο Ηρακλής είχε δύο αποβολές, ο Πανιώνιος νίκησε 0-3 στους Αγίους Θεοδώρους και εξακολουθεί να είναι επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα στο 2ο όμιλο της Β’ Τοπικής.

Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Σάκης Παρίσης είχε εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι και η “απάντηση” με τον ίδιο τρόπο από τον Δ. Φώτου στο 18ο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 32′ με καταπληκτικό τέρμα του Νίκου Τσακίρη ο οποίος έπιασε δυνατό διαγώνιο σουτ στα όρια της μεγάλης περιοχής που …καρφώθηκε στο “παραθυράκι” της εστίας. Αποβλήθηκε στο 35′ ο Άλντιν με δεύτερη κίτρινη και το 0-2 στο 45′ με τον 18χρονο Βαρβέκη από κοντά. Δεύτερη αποβολή για το σύλλογο των Αγίων Θεοδώρων στο 65′ αυτή του Κλίντον, με δεύτερη κίτρινη επίσης, και το τελικό -3 διαμορφώθηκε στο 80′ με πλασέ του Μάρκου.

Ηρακλής Αγίων Θεοδώρων: Σδούκος, Κραβαρίτης, Κ. Μουζουράκης, Ξυνός, Άλντιν, Σπανός (46′ Ρεντόν), Καλτσάς, Αλ. Μουζουράκης (60′ Μαλλιαρός), Νασιώκας, Κλίντον, Παρίσης (80′ Κωστόπουλος).
Πανιώνιος: Χατζηαντωνίου, Μάρκος, Αλμπανίδης, Βαρσαμάς, Μπαρτζιώκας, Μπατσικώστας, Κιπτίου, Δ. Φώτου, Βαρβέκης (70′ Ντόντης), Καπάκης (87′ Γιαννακός), Τσακίρης (87′ Πέτσης).


Σχετικά Άρθρα

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πρωτεσίλαος-Μυρμηδόνες

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πρωτεσίλαος-Μυρμηδόνες

Ο Πρωτεσίλαος είχε δύο καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του αγώνα, οι Μυρμηδόνες όμως σημείωσαν το γκολ…
Εύκολο τρίποντο για Πύρασο

Εύκολο τρίποντο για Πύρασο

Δεν συνάντησε προβλήματα ο Πύρασος απέναντι στον ουραγό Πανιώνιο και έφθασε στη νίκη με 4-1, σκορ…
Με …το δεξί ο ΓΣΑ στο 2024!

Με …το δεξί ο ΓΣΑ στο 2024!

Από την 5η αγωνιστική και τον αγώνα με την Αγχίαλο στις 29 Οκτωβρίου είχε να κερδίσει…