• 11 Οκτωβρίου, 2020

Με …το αριστερό ο ΓΣΑ, ηττήθηκε 0-1 από τον Αμβρυσσέα

Με …το αριστερό ο ΓΣΑ, ηττήθηκε 0-1 από τον Αμβρυσσέα

Διαφορετικά περίμενε την πρεμιέρα του στο φετινό πρωτάθλημα ο ΓΣΑ… Ηττήθηκε 0-1 από τον Αμβρυσσέα Διστόμου στο στάδιο “Αθ. Ραγάζος”, σε αγώνα που είχε τις καλύτερες φάσεις για να σκοράρει.

Για τον ΓΣΑ, στο τέρμα ο Φλίγκος, στην άμυνα δεξιά ο Λάμπος, αριστερά ο Αγγελής και στόπερ οι Κόκκας, Κυριάκος. Σε ανασταλτικό ρόλο ο Πότσι, δύο εσωτερικοί μέσοι οι Πρ. Κουτσούκης και Καραλούλης, στις πτέρυγες δεξιά ο Κοντοβάς κι αριστερά ο Βαγενάς με φουνταριστό τον Αλαμάνη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τον Αλμυρό να έχει περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες. Ο Αμβρυσσέας μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 6ο λεπτό, από πάσα του Γεωργουσόπουλου, ο Πελτέκης μπήκε στη μεγάλη περιοχή, σούταρε αλλά ψηλά άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Φλίγκο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ στο οριζόντιο από τον Μπότση στο 14’ και μετά δεν απείλησαν. Όσο περνούσαν τα λεπτά, οι παίκτες του Κούρτογλου πήραν μέτρα στο γήπεδο και απείλησαν με κάθετες πάσες στην πλάτη της άμυνας έχοντας τρεις παραπλήσιες πάσες.

Στο 14’ από μεταβίβαση του Καραλούλη, ο Βαγενάς αστόχησε σε τετ-α-τετ από πλάγια θέση, στο 29’ ο Λαρισαίος επιθετικός είχε παρόμοια φάση με τελείωμα από πλάγια, στο 33’ επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Καραλούλη πέρασε απ’ όλους ανεκμετάλλευτη, στο 35’ ο Βαγενάς πέρασε φοβερή διαγώνια μπαλιά για τον Κοντοβά που αστόχησε από πλάγια δύσκολη θέση και λίγο πριν βγει το ημίχρονο, είχαμε τη μεγαλύτερη στιγμή για τον Αλμυρό. Στο 41ο λεπτό, ο Βαγενάς την κάθετη για τον Καραλούλη, αυτός νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον τερματοφύλακα και η μπάλα πήγε πάνω στον Κοντοβά, λίγο προς τα πίσω του, που ήταν δίπλα του. Χτύπησε στο πόδι του, πήρε φάλτσο και ύψος και έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ενώ ο γκολκίπερ ήταν εξουδετερωμένος.

Στο β’ μέρος, και πάλι η ομάδα του Διστόμου ξεκίνησε καλύτερα κι έφθασε στο 0-1 στο 52ο λεπτό. Ο Βιέννας έκανε διαγώνιο σουτ από αριστερά, η μπάλα είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα όπου κατέληξε ύστερα από παρέμβαση του Κόκκα στην προσπάθειά του να διώξει.

Δύο λεπτά πιο μετά, σουτ του Πελτέκη έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο. Η φάση που θα μπορούσε να αλλάξει την εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν αυτή του 66ου λεπτού: ο Βαγενάς βρήκε ωραία στην περιοχή τον Κοντοβά, αυτός προχώρησε υπό πίεση, σούταρε και ο Πάππος απέκρουσε σε κόρνερ. Στη φάση αυτή, οι του Αλμυρού ζήτησαν πέναλτι για τράβηγμα στον έμπειρο επιθετικό. Από εκεί και πέρα, οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν να πιέσουν χωρίς να έχουν άλλη ευκαιρία. Αντιθέτως, στο 69’ από πάσα του Βιέννα, ο Πελτέκης είχε πλασέ από ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση που έφυγε άουτ. Προς το τέλος του ματς, ο ΓΣΑ είχε εκτελέσεις φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, από πλάγια αλλά οι σέντρες των Κοντοβά, Βαγενά δεν πέρασαν τους αμυντικούς…

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι παίκτες του Αμβρυσσέα έπαιξαν και με το χρόνο… αφού σε πολλές περιπτώσεις χρειάστηκε να μπει στον αγωνιστικό χώρο ο γιατρός του αγώνα. Έτσι, η επανάληψη δεν είχε τον ίδιο καλό ρυθμό του πρώτου μέρους. Επίσης, να σημειώσουμε ότι ο Αλαμάνης βγήκε τραυματίας στο 56ο λεπτό και ο Χρηστίδης έπαιξε σε ρόλο δεξιού εξτρέμ

ΓΣΑ: Φλίγκος, Λάμπος, Αγγελής, Κόκκας, Κυριάκος, Πότσι, Πρ. Κουτσούκης (75′ Γ. Κουτσούκης), Καραλούλης, Αλαμάνης (56′ Χρηστίδης), Κοντοβάς, Βαγενάς.
Αμβρυσσέας: Πάππος, Ματσοτάι, Ζυγογιάννης, Μπότσης (84′ Γκούρα), Αλμπάνης (46’ Βλάχος), Μπαλτάς, Γεωργουσόπουλος (90’+3′ Κουβέλης), Παπαχαραλάπους, Πελτέκης, Βιέννας, Κυπραίος.


Σχετικά Άρθρα

Η μεγάλη επιτυχία …ανεβάζει ξανά τους ΣκηνοΠαίκτες στη σκηνή

Η μεγάλη επιτυχία …ανεβάζει ξανά τους ΣκηνοΠαίκτες στη σκηνή

Έπειτα από την επιτυχία των τελευταίων παραστάσεων, η Θεατρική Ομάδα Αλμυρού ΣκηνοΠαίκτες παρουσιάζει για ακόμα δύο…
Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…
Πανελλήνια ορειβασία στις 3 ψηλότερες κορυφές της Όθρυος

Πανελλήνια ορειβασία στις 3 ψηλότερες κορυφές της Όθρυος

Ο ΕΟΣ Αλμυρού διοργανώνει πανελλήνια ορειβασία με μια κυκλική διαδρομή στις τρεις ψηλότερες κορυφές της Όθρυος,…