• 5 Οκτωβρίου, 2020

Οι τελικοί των μονών στο τουρνουά τένις του ΕΟΣ Αλμυρού

Οι τελικοί των μονών στο τουρνουά τένις του ΕΟΣ Αλμυρού

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στο μονό του τουρνουά αντισφαίρισης που διοργάνωσε ο ΕΟΣ Αλμυρού στα γήπεδα στο Κουρί και σημείωσε μεγάλη επιτυχία όσον αφορά στις συμμετοχές και το επίπεδο των αγώνων.

Οι αθλητές χωρίστηκαν σε δύο ταμπλό, ταμπλό 1 για αυτούς που είχαν μεγαλύτερη εμπειρία σε αγώνες και ταμπλό 2 για αυτούς που …κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο τένις.

Στον μεγάλο τελικό του μονού προχωρημένων παικτών, οι Βαγγέλης Μαχαίρας και Βαλάντης Γιαννακές οδηγήθηκαν μετά από δύο γεμάτα σετ σε σούπερ τάι μπρέικ. Μετά από μια αμφίρροπη μάχη εναλλαγής σερβίς, ο Γιαννακές κατάφερε και πήρε στην αρχή μεγάλο προβάδισμα. Ωστόσο ο Μαχαίρας πραγματοποίησε μεγάλη αντεπίθεση και παραλίγο να κάνει την ανατροπή. Τελικός νικητής ο Γιαννακές με 6-3, 4-6, (10-8) ο οποίος κέρδισε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά!

Στον μικρό τελικό της ίδιας κατηγορίας, ο Γιώργος Γαροφαλάκης και ο Γιάννης Αργύρης πήραν από ένα σετ έκαστος και οδηγήθηκαν επίσης σε σούπερ τάι μπρέικ, εκεί όπου ο Αργύρης ήταν αυτός που επικράτησε με 6-2, 5-7, (10-7).

Στον μικρό τελικό του ταμπλό των νέων παικτών ο Σπύρος Βαλαμούτης κατάφερε και νίκησε την Αγγελική Παπαστεργίου με σκορ 6-4, 6-3. Στο φετινό τουρνουά, εκτός από τα αναμενόμενα αποτελέσματα που έφεραν παίκτες αρκετά υψηλού επιπέδου, είχαμε επιτυχίες από νέους συμμετέχοντες, οι οποίοι ξεκίνησαν προσφάτως να παίζουν τένις.

Στον τελικό των νέων παικτών, είχαμε …ποδοσφαιρική μονομαχία μεταξύ Βαγγέλη Νικηφοράκη και Δημήτρη Στεφανή.  Ο Νικηφοράκης χαμογέλασε στο τέλος με 6-3, 6-4, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δύο ποδοσφαιριστές της Δήμητρας, έφτασαν με τενιστική “ντρίμπλα” από τη φάση των «16» στον τελικό έχοντας πιάσει για πρώτη φορά ρακέτα πριν από έξι μήνες.

Αξίζει να αναφέρουμε τέλος ότι οι αγώνες αφιερώθηκαν στη μνήμη του Θοδωρή Θεοδώρου, ο οποίος έφυγε προσφάτως από τη ζωή. Υπήρξε αθλητής του τένις κι ενεργό μέλος του ΕΟΣ Αλμυρού.


Σχετικά Άρθρα

Πανελλήνια ορειβασία στις 3 ψηλότερες κορυφές της Όθρυος

Πανελλήνια ορειβασία στις 3 ψηλότερες κορυφές της Όθρυος

Ο ΕΟΣ Αλμυρού διοργανώνει πανελλήνια ορειβασία με μια κυκλική διαδρομή στις τρεις ψηλότερες κορυφές της Όθρυος,…
Δίκτυο μονοπατιών 150 χιλιομέτρων στην Όθρυ:  Συνεργασία Δήμου Αλμυρού και ΕΟΣ για πρόταση χάραξης μονοπατιών

Δίκτυο μονοπατιών 150 χιλιομέτρων στην Όθρυ: Συνεργασία Δήμου Αλμυρού και ΕΟΣ για πρόταση χάραξης μονοπατιών

Στην πρόσκληση του Ταμείου Ανάκαμψης με υποβολή πρότασης χάραξης και σηματοδότησης μονοπατιών στην Όθρυ συμμετέχει ο…
Μετάλλια για αθλητές του ΕΟΣ Αλμυρού σε αναρρίχηση και τένις

Μετάλλια για αθλητές του ΕΟΣ Αλμυρού σε αναρρίχηση και τένις

Μετάλλια για νεαρούς αθλητές του ΕΟΣ Αλμυρού σε αναρρίχηση και αντισφαίριση! Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Καλλίκας κατέκτησε…