• 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Φιλικό στην Αταλάντη την Κυριακή – Δηλώσεις Κούρτογλου για προετοιμασία και μεταγραφές

Φιλικό στην Αταλάντη την Κυριακή – Δηλώσεις Κούρτογλου για προετοιμασία και μεταγραφές

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αλμυρού αυτή την εβδομάδα, η οποία μπαίνει σιγά σιγά στην τελική της ευθεία μιας και σε λιγότερο από είκοσι ημέρες αρχίζει το πρωτάθλημα. Την Κυριακή το απόγευμα, η αποστολή της κυανόλευκης ομάδος θα ταξιδέψει στην Αταλάντη για να παίξει με την τοπική ομώνυμη ομάδα σε φιλική αναμέτρηση.

Για την πορεία της προετοιμασίας μίλησε ο προπονητής Αλέξης Κούρτογλου. Αρχικά επισήμανε: «Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά από την αρχή της προετοιμασίας. Προσωπικά έχω εικόνα από τον καινούργιο όμιλο στον οποίο συμμετέχει η ομάδα μας. Έχω αντιμετωπίσει ξανά όλες τις ομάδες του ομίλου και ο ποδοσφαιρικός κύκλος της Γ’ Εθνικής είναι λίγο-πολύ γνωστός. Είναι ένας μικρός όμιλος ο οποίος θα κινείται με μια σχετική ισορροπία. Υπάρχουν ομάδες με σημαντική παρουσία στο παρελθόν αλλά και ομάδες που δείχνουν από τις μεταγραφικές τους κινήσεις ότι θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Εμείς ήμαστε η μακροβιότερη ομάδα του ομίλου αφού συμμετέχουμε για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στην κατηγορία, κάτι που σίγουρα μας δίνει αβαντάζ ωριμότητας αλλά και την επιθυμία για διάκριση. Ο ΓΣΑ είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα όπου κι αν αγωνίζεται κι από την φύση του επιβάλλεται να πρωταγωνιστεί. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας… Έχουμε μετρήσει τις δυνάμεις μας και πατάμε σε συνεργασία με την διοίκηση πάνω σ’ ένα πλάνο βάσει του οποίου βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ορίζουμε τους στόχους μας».

Όσον αφορά στις μεταγραφές, σίγουρα θα γίνουν άλλες δυο-τρεις προσθήκες (μία εξ αυτών αφορά Αργεντινό παίκτη). Ο κ. Κούρτογλου σχολίασε σχετικά: «Κρατήσαμε τον κορμό της ομάδας και τον παντρέψαμε με έμπειρα παιδιά που μας προσφέρουν ποιότητα αλλά και με πολλά νέα ταλαντούχα παιδιά της πόλης και της ευρύτερης περιοχής τα οποία μας δίνουν τον νεανικό ενθουσιασμό που χρειαζόμαστε. Το ροστερ θεωρώ ότι κατά 90% έχει ολοκληρωθεί και λέω 90% γιατί έχουμε έρθει σε προφορική συμφωνία με άλλους δύο παίκτες με τους οποίους μένουν μόνο τα τυπικά κι οποίοι θα μας βοηθήσουν μεσοεπιθετικά. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και όλοι πλέον περιμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Τελειώνοντας θέλω να ευχηθώ στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Σάκη Καναβό ο οποίος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου χθες, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Η θετική σκέψη και ενέργεια όλων μας είναι μαζί του».


Σχετικά Άρθρα

Η μεγάλη επιτυχία …ανεβάζει ξανά τους ΣκηνοΠαίκτες στη σκηνή

Η μεγάλη επιτυχία …ανεβάζει ξανά τους ΣκηνοΠαίκτες στη σκηνή

Έπειτα από την επιτυχία των τελευταίων παραστάσεων, η Θεατρική Ομάδα Αλμυρού ΣκηνοΠαίκτες παρουσιάζει για ακόμα δύο…
Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…
Πανελλήνια ορειβασία στις 3 ψηλότερες κορυφές της Όθρυος

Πανελλήνια ορειβασία στις 3 ψηλότερες κορυφές της Όθρυος

Ο ΕΟΣ Αλμυρού διοργανώνει πανελλήνια ορειβασία με μια κυκλική διαδρομή στις τρεις ψηλότερες κορυφές της Όθρυος,…