• 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Στις πληγείσες περιοχές της επαρχίας Αλμυρού ο Χρ. Μπουκώρος

Στις πληγείσες περιοχές της επαρχίας Αλμυρού ο Χρ. Μπουκώρος

Στις πληγείσες περιοχές της επαρχίας Αλμυρού και στο πλευρό των κατοίκων που χτυπήθηκαν σφοδρότατα από τον κυκλώνα «Ιανό»  βρέθηκε, από την πρώτη στιγμή, ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος.

Από χθες το απόγευμα που ξεκίνησε η επέλαση των έντονων καιρικών φαινομένων,  ο Χρήστος Μπουκώρος βρέθηκε στην περιοχή και ήταν σε συνεχή επικοινωνία με φορείς και κατοίκους, προτρέποντας μάλιστα, με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον κόσμο του Αλμυρού να  μείνει σπίτι, περιορίζοντας τις μετακινήσεις μόνο αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι.

Μάλιστα, ήταν παρών καθ’ όλη τη διάρκεια της πολύωρης επιχείρησης διάσωσης των τριών εγκλωβισμένων ανθρώπων στη λιμνοδεξαμενή του Ξηριά, που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την 32η ΤΑΞ/ΠΝ και τον διοικητή κ. Σαράντη Τυλιγαδά, καθώς και το σύνολο των στελεχών της Πυροσβεστικής και τους ιδιώτες χειριστές και ιδιοκτήτες μηχανημάτων που με τις ηρωικές τους προσπάθειες έσωσαν τους τρεις ανθρώπους.

Το μέγεθος της καταστροφής είναι τεράστιο. Οι υποδομές στην επαρχία Αλμυρού έχουν πληγεί σημαντικά, ενώ ανυπολόγιστες είναι και οι ζημιές στις καλλιέργειες. Όλες αυτές τις ώρες ο βουλευτής Μαγνησίας βρίσκεται σε άμεση και συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους υπουργούς μεταφέροντάς τους τις συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.

Σε δήλωσή του, ο Χρήστος Μπουκώρος τόνισε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων της επαρχίας Αλμυρού, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την γρήγορη καταγραφή των ζημιών τόσο στις υποδομές όσο και στις καλλιέργειες, με σκοπό την ταχεία αποκατάστασή τους και την αποζημίωση των πληγέντων.


Σχετικά Άρθρα

Μεγάλα ύψη βροχής αναμένονται στη Μαγνησία τα ξημερώματα του Σαββάτου

Μεγάλα ύψη βροχής αναμένονται στη Μαγνησία τα ξημερώματα του Σαββάτου

Με δελτίο τύπου της η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενημερώνει τους πολίτες για μεγάλα ύψη βροχής που αναμένονται…
Σταθμός ΕΚΑΒ στον Αλμυρό, παιδίατρος στην Αργαλαστή

Σταθμός ΕΚΑΒ στον Αλμυρό, παιδίατρος στην Αργαλαστή

Διαβεβαιώσεις από το Υπουργείο Υγείας στον Χρήστο Μπουκώρο Κύκλο επαφών με το υπουργείο Υγείας, τον διοικητή…
Σε διευρυμένη σύσκεψη στη Σκιάθο για τα Τ.Π.Σ. ο Χρήστος Μπουκώρος

Σε διευρυμένη σύσκεψη στη Σκιάθο για τα Τ.Π.Σ. ο Χρήστος Μπουκώρος

«Τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια έρχονται να θεραπεύσουν τις πληγές του παρελθόντος», δήλωσε ο βουλευτής Μαγνησίας  …