• 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Αγχώθηκε αλλά πέρασε ο Πύρασος

Αγχώθηκε αλλά πέρασε ο Πύρασος

Ο Πύρασος συνάντησε σθεναρή αντίσταση από την Αγχίαλο στο τοπικό ντέρμπι αλλά επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και με σκορ 2-1, συνεχίζει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου!

Έγινε ματς με λίγες φάσεις. Η πρώτη αξιόλογη στο 10ο λεπτό όταν ο Θάνος της Αγχιάλου μπήκε στη μεγάλη περιοχή αλλά όταν έκανε το γύρισμα για τον Κάρρο ήταν αργά κι έκοψαν οι αμυντικοί. Το 1-0 στο 30ό με εύστοχο πέναλτι του Παπαδόπουλου. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Καραγιώργος από τον Μαγιόγλου.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη, είχαν μια καλή στιγμή με εναέρια προβολή άουτ του Καραγεώργου αλλά δέχθηκαν δεύτερο τέρμα. Στο 60′, από ωραία κάθετη πάσα του Καραγιώργου, ο Μυργιώτης σκόραρε με πλασέ από πλάγια θέση. Δύο λεπτά αργότερα, ο Καραγιώργος του Πυράσου σούταρε υπό πίεση κι απέκρουσε ο Μοράβα, στο 64′ γυριστό σουτ του Δαμάσκου έξω από τη μεγάλη περιοχή έφυγε λίγο άουτ και η μείωση του σκορ έγινε στο 67′. Ο Δημακόπουλος το κόρνερ και ο Δαμάσκος με άπιαστη, εξαιρετική κεφαλιά το γκολ.
Τελευταίες φάσεις στο 85′ ένα σου του Μυργιώτη από καλή θέση αλλά τελείως άστοχο, ψηλά άουτ και στο 90’+3′ ένα μακρινό ευθύβολο σουτ του Δαμάσκου που μπλόκαρε ο Τσιλίγκος.

Πύρασος: Τσιλίγκος, Φλώρος (25′ Μερμίγγης), Παπαδόπουλος, Χάνος, Αλμασίδης, Τσάμης, Θεοδωρόπουλος (83′ Σταντσούρης), Κατής, Καραγιώργος, Μυργιώτης, Μιχολίτσης (57′ Τζίκας).
Αγχίαλος: Μοράβα, Τσέλιος, Παυλίδης, Μαγιόγλου (81′ Ζαφειρίου), Γούτσιος, Δράγνης (46′ Νούσιας), Κάρρος, Δαμάσκος, Καραγεώργος (70′ Στεργιόπουλος), Θάνος, Δημακόπουλος (76′ Σίμος).


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της ΕΠΣΘ, με την 24η αγωνιστική στην Α’ Τοπική, την…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.
Το γκολ του Κλουκουτάρα χάρισε τρίποντο στον ΓΣΑ

Το γκολ του Κλουκουτάρα χάρισε τρίποντο στον ΓΣΑ

Για την 23η αγωνιστική αναμετρήθηκαν σήμερα στο στάδιο Αλμυρού ο ΓΣΑ με τον Πύρασο και οι…