• 13 Σεπτεμβρίου, 2020

Πρόκριση για τις Μικροθήβες επί του Απόλλωνα (ρεπορτάζ-φωτογραφίες)

Πρόκριση για τις Μικροθήβες επί του Απόλλωνα (ρεπορτάζ-φωτογραφίες)

Οι Μικροθήβες συνδύασαν με νίκη την επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους του τοπικού μας ποδοσφαίρου! Επικράτησαν 2-1 του Απόλλωνα Καναλίων και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσουν τον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου.
Στο 20ό λεπτό το 1-0 με κεφαλιά του αρχηγού Νιφόρου και η ισοφάριση στο 44ο με τον Κουζιώκα από κοντά ύστερα από ασταθή απόκρουση του Σχουλή σε προσπάθεια του Ανδρέου. Ο Νιφόρος αστόχησε σε τετ-α-τετ στα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου και το 2-1 σημειώθηκε στο 71ο: ο Νίκος Καλέμι κέρδισε πέναλτι από τον Καράνταγλη και ο Άνι Λανάι το εκτέλεσε εύστοχα, για να ανέβει εν συνεχεία στη σήτα να πανηγυρίσει! Ο γκολκίπερ Καραδημήτρης βρήκε την μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ.

Δύο λεπτά αργότερα, από κόρνερ του Ρομάριο, ο Λανάι μπροστά στην εστία, έχασε μοναδική ευκαιρία, ενώ στο 88′ επικίνδυνο γύρισμα του Ρομάριο πέρασε ανεκμετάλλευτο από τους συμπαίκτες του. Στο 89′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ξέρας του Απόλλωνα κι ενώ λίγα λεπτά πιο πριν είχε δεχθεί κόκκινη, με δεύτερη κίτρινη, και ο προπονητής του στον πάγκο.

Μικροθήβες: Σχουλής, Γκόλιας (54′ Ν. Καλέμι), Αγγελαδάκης (55′ Σκαρλάτος), Παπανίκος, Στεργίου, Πορταρίτης, Λανάι (90′ Αναγνώστου), Νιφόρος (78′ Μπούτλας), Ρομάριο, Βέτσικας, Κόκκαλης.

Απόλλων: Καραδημήτρης, Μιμίνης, Δουλάς, Βαϊόπουλος (63′ Γιαννούχος), Καράνταγλης, Κουζιώκας, Ψαθάς, Ζήσης (75′ Κολημήτρας), Ανδρέου (86′ Ξέρας), Παππάς (58′ Αναγνώστου), Τσιάντος.

Στον αγώνα, ο προπονητής των Μικροθηβών Χρήστος Αναγνώστου είδε τους γιους του να παίζουν αντίπαλοι, ο Γιώργος με την ροζ φανέλα του Απόλλωνα και ο μικρότερος Σάββας με την γαλάζια της γηπεδούχου ομάδας. Από τα ωραία του τοπικού ποδοσφαίρου…


Σχετικά Άρθρα

Νέα προσπάθεια στα Κανάλια με στόχο την άνοδο!

Νέα προσπάθεια στα Κανάλια με στόχο την άνοδο!

Μια νέα προσπάθεια γίνεται φέτος στα Κανάλια και την ομάδα του χωριού, τον ιστορικό Απόλλωνα που…
Ένα πολύ χρήσιμο σεμινάριο στις Μικροθήβες

Ένα πολύ χρήσιμο σεμινάριο στις Μικροθήβες

Δεκαέξι άτομα παρακολούθησαν το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαρτίου το σεμινάριο πρώτων βοηθειών που πραγματοποιήθηκε στις…
Μικροθήβες-Απόλλων Καναλίων 5-1, το φωτορεπορτάζ

Μικροθήβες-Απόλλων Καναλίων 5-1, το φωτορεπορτάζ

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Τοπικής, οι Μικροθήβες κέρδισαν 5-1 τον Απόλλωνα Καναλίων, ενώ το ντέρμπι…