• 9 Σεπτεμβρίου, 2020

Το σημερινό φιλικό του ΓΣΑ – Επέστρεψε ο Καραλούλης

Το σημερινό φιλικό του ΓΣΑ – Επέστρεψε ο Καραλούλης

Ευκαιρία να δοκιμάσει ποδοσφαιριστές σε διάφορες θέσεις και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους που δεν έπαιξαν πολύ τα προηγούμενα ματς ήταν το σημερινό φιλικό του Αλμυρού με την ομάδα Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας. Τελικό αποτέλεσμα 2-0 υπέρ του ΓΣΑ.

Η είδηση του αγώνα ήταν η επανεμφάνιση του Βασίλη Καραλούλη με την κυανόλευκη φανέλα του Αλμυρού. Ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός έψαξε ένα επαγγελματικό συμβόλαιο στον Απόλλωνα, κάτι τέτοιο δε συνέβη και έτσι, επέστρεψε στο συγκρότημα του Αλέξη Κούρτογλου, αποτελώντας σημαντική προσθήκη. Ντεμπούτο και για τον Θοδωρή Κουκουτή στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και για τον Κριστιάνο Γκιόκα από τη Σούρπη που προπονείται τις τελευταίες ημέρες με τον ΓΣΑ.

Ο Φλίγκος έπαιξε σε όλο το 90άλεπτο. Στην άμυνα δεξιά ήταν στο α’ ημίχρονο ο Δημήτρης Γκάμπας και στο β’ ο Λάμπος. Στόπερ ξεκίνησαν οι Κυριάκος, Ντόντα, με τον Κόκκα να αντικαθιστά τον αρχηγό στο 63ο λεπτό. Στη μεσαία γραμμή, ο Πότσι σε ρόλο ανασταλτικού χαφ έβγαλε όλο το παιχνίδι, μπροστά του κινήθηκαν οι Καραλούλης, Πρόδρομος Κουτσούκης. Ο Καραλούλης άλλαξε στο ημίχρονο με τον Τσάτσο. Επιθετική τριάδα ξεκίνησαν οι Καραγεωργόπουλος, Χρήστος Γκάμπας και Γιάννης Κουτσούκης. Ο πρώτος εξ αυτών έγινε αλλαγή στο 79′, οι άλλοι δύο στην ανάπαυλα από τους Κοντοβά, Βαγενά.

Πολύ καλή απόδοση για ακόμη ένα ματς από τον Τσάτσο που έβγαλε μερικές πάσες-μισό γκολ, σταθερός ο Πότσι, ανεβασμένος ο Πρ. Κουτσούκης που αγωνίστηκε αυτή τη φορά στη φυσική του θέση.

Στο πρώτο μέρος, ο Απόλλων έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα είχε τις καλύτερες φάσεις. Στο 28′ ο Τσουλάνι σούταρε από το ημικύκλιο κι απέκρουσε ο Φλίγκος, στο 41′ οι ίδιοι παίκτες πρωταγωνίστησαν με την ίδια κατάληξη και στην εξέλιξη, ο Εστιάδης σούταρε άουτ από ευνοϊκή θέση σε ανυπεράσπιστη εστία. Στο 45′ από γυριστή κεφαλιά του Παναγιώτου, ο Εστιάδης μπροστά στην εστία δεν βρήκε καλά την μπάλα χάνοντας νέα μεγάλη ευκαιρία.
Για τον ΓΣΑ, πιο απειλητική στιγμή στο 35′ όταν από κάθετη του Πότσι, ο Χρ. Γκάμπας πλάσαρε από μακρινή απόσταση αλλά η μπάλα χτύπησε πάνω στον γκολκίπερ του Απόλλωνα που είχε βγει έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Η επανάληψη ήταν …άλλος αγώνας. Η είσοδος των Βαγενά, Κοντοβά άλλαξε τις ισορροπίες. Ειδικά ο Αλμυριώτης επιθετικός πέτυχε δύο γκολ και βρέθηκε σε πολλές ακόμη περιπτώσεις για να σκοράρει.

Στο 50′ από σέντρα του Λάμπου, ο Καραγεωργόπουλος δεν μπόρεσε να κάνει καλό τελείωμα, μετά ο Πρ. Κουτσούκης είχε συρτό σουτ που μπλόκαρε ο Παπαθανασίου. Στο 55′ φαλτσαριστό ωραίο σουτ του Πρ. Κουτσούκη έφυγε λίγο άουτ, στο 59′ από σέντρα-μισό γκολ του Καραγεωργόπουλου, ο Κοντοβάς έσκυψε χαμηλά και πήρε την κεφαλιά, στο ένα μέτρο από την εστία, αλλά άστοχα.

Στο 65′ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν σε αντεπίθεση τρεις με έναν, αλλά ο Παναγιώτου την κρίσιμη στιγμή δεν έδωσε πάσα. Το 1-0 με πολύ ωραίο τέρμα, μονοκόμματο σουτ του Κοντοβά στο 68′ σε σέντρα του Βαγενά. Στο επόμενο λεπτό, δυνατό σουτ του Καραγεωργόπουλου λίγο άουτ, στο 71′ από κόρνερ του Τσάτσου, ο Κοντοβάς στην καρδιά της άμυνας είχε άστοχη κεφαλιά, στο 77′ φάουλ του Τσάτσου εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας, στο 77′ νέα κεφαλιά από κοντά του Κοντοβά έφυγε άουτ, στο 80′ νέα ευκαιρία με τον Κοντοβά. Στο 85′ το 2-0 με πέναλτι του Κοντοβά που δόθηκε για χέρι αμυντικού σε πάσα του Βαγενά.

Ο Στουρνάρας προπονητής του Απόλλωνα
Προπονητής της ομάδας Κ19 του Απόλλωνα είναι ο Βαγγέλης Στουρνάρας, ο οποίος έπαιξε με τον ΓΣΑ τις δύο πρώτες σεζόν στη Γ’ Εθνική. Δεν σταμάτησε να δίνει οδηγίες, να επιβραβεύει τους παίκτες του, ενώ έκανε γρήγορα τις αλλαγές του για να μην χαλάσει το ρυθμό του ματς. Στην αρχή του αγώνα, προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές του να χειροκροτήσουν τους αντιπάλους όταν αυτοί φώναξαν “Αλμυρός” στο καθιερωμένο “σντο” και γενικότερα, ο πρώην παίκτης με την επαγγελματική πορεία, είχε πολύ καλή συμπεριφορά επισημαίνοντας τα σωστά και τα λάθη στους παίκτες του.

ΓΣΑ: Φλίγκος, Δ. Γκάμπας (46′ Λάμπος), Κουκουτής (65′ Αργυρόπουλος), Ντόντα, Κυριάκος (63′ Κόκκας), Πότσι, Πρ. Κουτσούκης (75′ Γκιόκα), Γ. Κουτσούκης (46′ Βαγενάς), Χρ. Γκάμπας (46΄’ Κοντοβάς), Καραλούλης (46′ Τσάτσος), Καραγεωργόπουλος (80′ Χριστοδουλόπουλος).

Κ19 Απόλλωνα Λάρισας: Στ. Παπαθανασίου, Μαχούχας, Σταθάκος, Γ. Παπαθανασίου, Ευθυμιάδης, Σκύφτας, Τσουλάνι, Παπαγιώτου, Εστιάδης, Διαμάντης, Σπανούλης. Έπαιξαν και οι Παραλυκούδης, Κατσαβός, Γκαντέλας, Μηλίγκας, Μιχαήλ, Βράζαλης, Τσούντσουρας.


Σχετικά Άρθρα

Η μεγάλη επιτυχία …ανεβάζει ξανά τους ΣκηνοΠαίκτες στη σκηνή

Η μεγάλη επιτυχία …ανεβάζει ξανά τους ΣκηνοΠαίκτες στη σκηνή

Έπειτα από την επιτυχία των τελευταίων παραστάσεων, η Θεατρική Ομάδα Αλμυρού ΣκηνοΠαίκτες παρουσιάζει για ακόμα δύο…
Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…
Πανελλήνια ορειβασία στις 3 ψηλότερες κορυφές της Όθρυος

Πανελλήνια ορειβασία στις 3 ψηλότερες κορυφές της Όθρυος

Ο ΕΟΣ Αλμυρού διοργανώνει πανελλήνια ορειβασία με μια κυκλική διαδρομή στις τρεις ψηλότερες κορυφές της Όθρυος,…