• 7 Σεπτεμβρίου, 2020

Σημαντική ενίσχυση για Άθλο με δέκα μεταγραφές

Σημαντική ενίσχυση για Άθλο με δέκα μεταγραφές

Το μεταγραφικό “πάρε-δώσε” του Άθλου δεν είναι γεμάτο ονόματα κάθε καλοκαίρι μιας και η ομάδα στηρίζεται στους δικούς της παίκτες. Ωστόσο φέτος υπήρχαν αρκετές προσθήκες αφού μία καινούργια ενδεκάδα απαρτίζουν οι νέοι ποδοσφαιριστές στο σύλλογο, με στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής Κατηγορίας.

Πιο γνωστός παίκτης που εντάχθηκε στο δυναμικό του Άθλου είναι ο Ιάσων Ακριβός, Αλμυριώτης μέσος/αμυντικός με θητεία σε ΓΣΑ, Πρωτεσίλαο και στους Μυρμιδόνες, με τη φανέλα των οποίων κατέγραφε 11 συμμετοχές στη Β’ ΕΠΣΘ της περιόδου 2019-20 (οι δέκα στη βασική ενδεκάδα). Αποκτήθηκαν επίσης από το σύλλογο του Πλατάνου ο μεσοεπιθετικός Νίκος Μπίνας, ο αμυντικός Χρήστος Ματζορογεώργος και ο επιθετικός Αρτέμης Νικηφοράκης, Ο τελευταίος ήταν από τους πρώτους «αποφοίτους» της ακαδημίας του Άθλου και επιστρέφει ύστερα από αρκετά χρόνια στο σύλλογο όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα!

Αποκτήθηκαν ακόμη ο τερματοφύλακας Χρήστος Ραμαντάνης, ο αμυντικός Δημήτρης Κακαλές το δελτίο του οποίου ήταν στον Απόλλωνα Καναλίων και τη διαφορά σε σχέση με άλλα χρόνια, κάνουν τέσσερις Αεροπόροι: ο αμυντικός Χρήστος Κουμπούρας που αγωνίζονταν στην Ανθούπολη Λάρισας και οι Σπύρος Κατσάκος (μεσοεπιθετικός), Βύρων Τασιούλας (αμυντικός), Βάιος Καραντάνας (αμυντικός). Οι τρεις τελευταίοι είναι πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών.

Η παρουσία τους ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του Θοδωρή Σκούρα. Θα καλύψουν τις θέσεις της αμυντικής γραμμής, με αποτέλεσμα οι νεαροί γηγενείς ποδοσφαιριστές του Άθλου να χρησιμοποιηθούν σε άλλες θέσεις, κάτι σημαντικό αν αναλογιστούμε ότι τους λείπει η δύναμη και η εμπειρία για να παίξουν στα μετόπισθεν. Στα δέκα αυτά νέα πρόσωπα, θα πρέπει να προσθέσουμε τους 14χρονους, του τμήματος Κ2006 που προβιβάστηκαν στην πρώτη ομάδα και θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ντεμπούτο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ. Έτσι, ανανεωμένος ο Άθλος, περιμένει τη νέα σεζόν με αισιοδοξία για μια πολύ καλή πορεία. Υπενθυμίζουμε πως το πρώτο επίσημο παιχνίδι είναι το προσεχές Σαββατοκύριακο με αντίπαλο τον Αχιλλέα Αχιλλείου για την α’ φάση του Κυπέλλου.


Σχετικά Άρθρα

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πρωτεσίλαος-Μυρμηδόνες

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πρωτεσίλαος-Μυρμηδόνες

Ο Πρωτεσίλαος είχε δύο καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του αγώνα, οι Μυρμηδόνες όμως σημείωσαν το γκολ…
Εντυπωσιακοί οι Νέοι Αθλητές στον Πτελεό

Εντυπωσιακοί οι Νέοι Αθλητές στον Πτελεό

Οι Νέοι Αθλητές Νίκης είχαν πολύ καλή απόδοση, ο Πρωτεσίλαος βρέθηκε σε κακή ημέρα και έτσι…
Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της ΕΠΣΘ, με την 24η αγωνιστική στην Α’ Τοπική, την…