• 26 Αυγούστου, 2020

Ισοπαλία 1-1 για τη Δήμητρα στο Στεφανοβίκειο

Ισοπαλία 1-1 για τη Δήμητρα στο Στεφανοβίκειο

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, πάλι με αντίπαλο από τη Μαγνησία που θα βρει μπροστά της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, η Δήμητρα έφερε ισόπαλο αποτέλεσμα με σκορ 1-1, στο Στεφανοβίκειο με αντίπαλο τον Διαγόρα. Όπως δηλαδή και το προηγούμενο Σάββατο κόντρα στον Θησέα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25′ με γκολ του Σιόβα ύστερα από σέντρα του Καραμπούζη, σε φάση που ξεκίνησε από κόρνερ, ενώ η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά ισοφάρισε στο 60′ με τέρμα του νεαρού Μάριου Φουρκιώτη. Ο Βούλγαρης “έσπασε” την μπάλα για τον Παγώνη, αυτός έκανε πάσα προς τα πίσω και ο 19χρονος Βολιώτης φορ την έστειλε στα δίχτυα.

Ο Διαγόρας πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος, οι “πράσινοι” ανέβασαν ταχύτητα στην επανάληψη και σίγουρα, ήταν ένα καλό, δυνατό τεστ για τους δύο προπονητές, ιδιαίτερα τον Μιχάλη Ανδρωνά.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Χάμος, Καραμπούζης, Σπαθής, Ζενούνης, Γαλανόπουλος, Κυρίτσης, Μπλέντι, Παπαγεωργίου, Κυρίτσης, Κουβελάς, Σιόβας. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Καραμανλής, Ματθαίου, Κουρούμαλος, Παναγιωτόπουλος.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης (46’ Τίτας), Φαράντος (30’ Στεργιόπουλος), Στεργίου (46’ Παυλίδης), Στεφανής, Καρράς, Θωμαΐδης (46’ Ν.Κ. Βούλγαρης), Κρανάς (46’ Μπένος, 80’ Αντωνίου), Π. Βούλγαρης (46’ Ν.Ε. Βούλγαρης), Κλουκουτάρας (46’ Παγώνης), Δημητρίου (58’ Ζαντιώτης), Φουρκιώτης (80’ Πραττής).


Σχετικά Άρθρα

Φωτορεπορτάζ από το γήπεδο Πτελεού, αγώνας Πρωτεσίλαος-Διαγόρας

Φωτορεπορτάζ από το γήπεδο Πτελεού, αγώνας Πρωτεσίλαος-Διαγόρας

Το φωτορεπορτάζ του “Λαού” από το γήπεδο του Πτελεού για την αναμέτρηση Πρωτεσίλαος-Διαγόρας 0-3 στις 3…
Πέρασε με 0-3 ο Διαγόρας από τον Πτελεό

Πέρασε με 0-3 ο Διαγόρας από τον Πτελεό

Φινάλε του πρώτου γύρου σήμερα Σάββατο για Πρωτεσίλαο και Διαγόρα, με την ομάδα του Στεφανοβικείου να…
Φιλικό την Τρίτη για τον ΓΣΑ στο στάδιο

Φιλικό την Τρίτη για τον ΓΣΑ στο στάδιο

Δυνατή φιλική αναμέτρηση για τη νέα ομάδα που χτίζει ο Χρήστος Καπελιάνης αύριο Τρίτη 29/8. Ο…