• 22 Αυγούστου, 2020

Ισόπαλο το φιλικό Δήμητρα-Θησέας (ρεπορτάζ-φωτογραφίες)

Ισόπαλο το φιλικό Δήμητρα-Θησέας (ρεπορτάζ-φωτογραφίες)

Ισόπαλο έληξε το σημερινό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της Δήμητρας με αντίπαλο τον Θησέα. Τελικό σκορ 1-1 στο γήπεδο της Ευξεινούπολης ανάμεσα στις δύο από τις τέσσερις ομάδες της ΕΠΣΘ στη Γ’ Εθνική της νέας περιόδου.

Η αναμέτρηση διεξήχθη με διαιτητική τριάδα, είχε κανονική διάρκεια 90 λεπτών και έγινε σε πολύ καλό αγωνιστικό χώρο κάτω από αφόρητη ζέστη. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Θησέα που έδειξε ότι πατούσε καλύτερα, ήταν πιο οργανωμένος, με συνοχή, περιορίζοντας την Δήμητρα σε αμυντικό ρόλο. Οι φιλοξενούμενοι από την Αγριά είχαν μια καλή στιγμή με σουτ του Ζαχαράκη προς το τέρμα που χτύπησε στον Κρανά κι έφυγε κόρνερ, δεύτερη φάση πάλι με τον Ζαχαράκη όταν απέφυγε ωραίο έναν αντίπαλο και σούταρε άστοχα από πλάγια θέση. Η Δήμητρα δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική, είχε δύο-τρία στημένα έξω από την περιοχή που πέρασαν ανεκμετάλλευτα, ενώ ένα σουτ του Βούλγαρη κατάληξε αδύναμα στα χέρια του Κουτσιρίμπα.
Στο β’ ημίχρονο, έπεσε ο ρυθμός και η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά είχε καλύτερη παρουσία, βοηθούμενη από το γεγονός ότι μπήκαν δύο επιθετικοί, οι Φουρκιώτης, Παγώνης. Από σέντρα του πρώτου και γύρισμα του δεύτερου, ο Δημητρίου (έδωσε και κέρδισε πολλές μάχες στο κέντρο και ξεχώρισε) σούταρε σχεδόν από το πέναλτι αλλά αμυντικός έκοψε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα.
Το 0-1 έγινε στο 67’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιανάκα που δεν μπόρεσε να βγάλει ο Τίτας. Ακολούθησε μια κεφαλιά του Βλάχου στην καρδιά της άμυνας που ήταν σκαστή κι αδύναμη και το 1-1 έγινε στο 75’ όταν από βολέ του Τίτα, η μπάλα έφθασε στον Κρανά, έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Καρρά και ο Αλμυριώτης μεσοεπιθετικός με πλασέ νίκησε τον Φαγιέ.
Επόμενο φιλικό για την ομάδα της Ευξεινούπολης την Τετάρτη στο Στεφανοβίκειο με αντίπαλο τον τοπικό Διαγόρα.

Για την Δήμητρα, στο α’ μέρος έπαιξαν οι Σταυράκης, Φαράντος, Καρράς, Στεφανής, Στεργιόπουλος, Θωμαΐδης, Δημητρίου, Βούλγαρης, Κλουκουτάρας, Κρανάς, Μπένος και στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν οι Στεργίου, Φουρκιώτης, Παγώνης, Τίτας, Ναούμ, Νικογιάννης, Τετριμίδας, Παυλίδης, Αντωνίου.

Για τον Θησέα στο α’ ημίχρονο έπαιξαν οι Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Βαν ντε Γουίχε, Γκάγκας, Μπόρας, Χατζησταμάτης, Βουρδάκης, Τσιανάκας, Βλάχος, Ζαχαράκης, Σιώμος και στο β’ μέρος οι Σιγαλάκος, Λίτσος, Δουλάς, Κωστούλας, Αντωνούλης, Κωστής, Σαμπά, Τίλκα.


Σχετικά Άρθρα

Δήμητρα: Καταδικάζουμε τα επεισόδια, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με κανέναν αντίπαλο

Δήμητρα: Καταδικάζουμε τα επεισόδια, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με κανέναν αντίπαλο

Θέση για τα επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕ 2002 πήρε η Δήμητρα που εξέδωσε σήμερα…
Νίκη ανόδου για Δήμητρα σε επεισοδιακό ντέρμπι – Φωτορεπορτάζ από το γήπεδο Ευξεινούπολης

Νίκη ανόδου για Δήμητρα σε επεισοδιακό ντέρμπι – Φωτορεπορτάζ από το γήπεδο Ευξεινούπολης

Επεισοδιακό φινάλε είχε το ματς μεταξύ Δήμητρας κι ΑΕ 2002 στην Ευξεινούπολη καθώς ενώ οι γηπεδούχοι…
Επτά γκολ στον αγώνα Δήμητρα-Πρωτεσίλαος

Επτά γκολ στον αγώνα Δήμητρα-Πρωτεσίλαος

Επτά γκολ στον αγώνα Δήμητρα-Πρωτεσίλαος που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Ευξεινούπολης με 4-3. Ο Πρωτεσίλαος…