• 14 Αυγούστου, 2020

Το φιλικό του ΓΣΑ με τον Αίαντα (ρεπορτάζ-φωτογραφίες)

Το φιλικό του ΓΣΑ με τον Αίαντα (ρεπορτάζ-φωτογραφίες)

Στο πρώτο φιλικό των δύο ομάδων για τη φετινή περίοδο προετοιμασίας, ο ΓΣΑ επικράτησε 2-1 του Αίαντα Σούρπης στο στάδιο του Αλμυρού σε ματς προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη σήμερα Παρασκευή 14/8.

Έγινε χωρίς διαιτητή κι επόπτες, ενώ είχε μικρότερη από 90 λεπτά διάρκεια. Παρά την αφόρητη ζέστη πάνω από τους 30 βαθμούς Κελσίου και τα …βαριά πόδια από τις προπονήσεις, οι παίκτες προσπάθησαν να αγωνιστούν επιθετικά και τα κατάφεραν, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο. Οι δύο προπονητές δεν σταμάτησαν να δίνουν οδηγίες σαν να επρόκειτο για επίσημο! Άλλωστε ήταν το πρώτο τεστ των ομάδων τους…

Το πρώτο γκολ της σεζόν για τον Αλμυρό σημείωσε ο Παναγιώτης Κοντοβάς με κοντινή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Καραγεωργόπουλου.

Για τον ΓΣΑ, αγωνίστηκαν οι Περικλής Χρηστίδης και Γιάννης Κουτσούκης που θα αποτελέσουν νέα αποκτήματα του συλλόγου προερχόμενοι από το Αθλητικό Κολέγιο Νίκης, καθώς επίσης και ο Δημήτρη Γκάμπας, πρώην του Αίαντα και της Σκιάθου.

Για τον Αίαντα, αρκετές οι απουσίες στο σημερινό φιλικό, όμως επανεμφανίστηκαν με τα κιτρινόμαυρα οι Χουλιαράς, Μπούρας, δύο παίκτες του συλλόγου που πέρυσι δεν ακολούθησαν προπονήσεις κι αγώνες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και τους οποίους υπολογίζει εκ νέου ο Γιάννης Σιαμέτης.

Καλύτερες φάσεις στο πρώτο μέρος, σουτ του Κοντοβά από καλή θέση άουτ, μία κεφαλιά άουτ του Κόκκα σε εκτέλεση κόρνερ, ένα ωραίο μακρινό σουτ του Καραλούλη έβγαλε με τα ακροδάχτυλα ο γκολκίπερ του Αίαντα. Το 2-0 έγινε ύστερα από λανθασμένο γύρισμα, κλέψιμο του πολύ δραστήριου Βαγενά και πλασέ σε κενή εστία αφού ξεπέρασε τον Χαλάτση.

Για τον Αίαντα, πριν το 1-0, ανεπανάληπτη ευκαιρία έχασε ο πολύ καλός Κώστας Κατσαβριάς με εξ επαφής κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, μπροστά στο τέρμα που έφυγε άουτ, καλό σουτ του Θ. Κατσαβριά εκτός περιοχής ήταν για λίγο άστοχο, ενώ σουτ του τελευταίου απέκρουσε ο Φλίγκος.
Στο β’ ημίχρονο, διαγώνια προσπάθεια του Κοντοβά πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο, ο Βαγενάς είχε μια κλασική φάση για γκολ όταν σε πάσα του Καραγεωργόπουλου, υποδέχθηκε υπέροχα την μπάλα και ξεμαρκαρίστηκε, όμως το σουτ του σε θέση τετ-α-τετ ήταν πάνω στον Χαλάτση. Επίσης, σουτ του Ξηρογιάννη από τα 25 μέτρα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Το 2-1 γράφτηκε με πέναλτι του Θανάση Κατσαβριά που κέρδισε ο Αραπίτσας από τον Κόκκα. Λίγο πριν το πέναλτι, ο Αραπίτσας έκλεψε την μπάλα καθαρά όπως φάνηκε κι ετοιμάζονταν να σκοράρει, όμως το ματς διεκόπη για τραυματισμό του Κόκκα.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν για τον ΓΣΑ ο κινητικός, τεχνίτης Καραλούλης που έφτιαχνε παιχνίδι στο κέντρο, θετικότατος ο Καραγεωργόπουλος ως αριστερός εξτρέμ, ο δεξιός μπακ Χρηστίδης και καλή εμφάνιση για το Γκάμπα που χρησιμοποιήθηκε στο β’ μέρος.

Για τον ΓΣΑ: στο α’ ημίχρονο έπαιξαν οι Φλίγκος, Χρηστίδης, Λάμπος, Κόκκας, Κουτσούκης, Τσάτσος, Καραλούλης, Βαγενάς, Καραγεωργόπουλος, Κοντοβάς, Πατσιούρας και στο β’ χρησιμοποιήθηκαν οι Αργυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Ντόντα, Γκάμπας, Ξηρογιάννης και ο γκολκίπερ Σιδέρης.

Για τον Αίαντα: στο α’ ημίχρονο έπαιξαν οι Χαλάτσης, Πλαβός, Μακανίκας, Μιχόπουλος, Χουλιαράς, Κ. Κατσαβριάς, Μπιρτσάι, Ξηροκώστας, Γ. Αραπίτσας, Χειλάς, Θ. Κατσαβριάς και στο β’ οι νεαροί Μπούρας, Κωστούλας, Μπάκος και Κουτσογεωργίου.


Σχετικά Άρθρα

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…
ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

Δύο δεύτερες θέσεις και μία τρίτη για τις αθλήτριες του ΓΣΑ Οι διασυλλογικοί αγώνες της κατηγορίας…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.