• 1 Αυγούστου, 2020

Η τελετή λήξης της σεζόν για τον Άθλο (φωτορεπορτάζ)

Η τελετή λήξης της σεζόν για τον Άθλο (φωτορεπορτάζ)

Με την τελετή λήξης ολοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν 2019-20 στην ακαδημία του Άθλου που έκλεισε φέτος είκοσι χρόνια κι όπως έχει καθιερωθεί, η βραδιά είχε εορταστικό χαρακτήρα… Το βράδυ της Παρασκευής 31 Ιουλίου, όλα τα παιδιά της ακαδημίας, ντυμένα με τη βυσσινί εμφάνιση του συλλόγου, έπαιξαν για αρκετή ώρα στα τρία γήπεδα και διασκέδασαν με τους φίλους τους.

Ο Μπάμπης Ζέρβας ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, ζήτησε δύο κυρίες να μπουν στο συμβούλιο του συλλόγου για να βοηθήσουν με γραμματειακή υποστήριξη, καλωσόρισε τους ανθρώπους του Δικτύου Σχολών Παναθηναϊκού, ενώ εξήρε το έργο τρων προπονητών, του Βαγγέλη Επίσκοπου ο οποίος είναι στην ακαδημία από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Άθλου, του Μιχάλη Ανδρωνά που έκλεισε ήδη μία δεκαετία και του νεότερου Θοδωρή Σκούρα.

Έγιναν τρεις βραβεύσεις: στον Δήμο Πατελοδήμο για τις περισσότερες παρουσίες (παρών σε όλες τις προπονήσεις και τους αγώνες, ακόμη και τραυματίας), στον Χρήστο Τόπα για τις άριστες μαθητικές του επιδόσεις και στον Αθανάσιο Επίσκοπο για την καλύτερη αγωνιστική πρόοδο. Ακόμη δόθηκε αναμνηστικό δώρο σε πατέρα που έχει τα παιδιά του στην ακαδημία και ο ίδιος έπαιζε στον Άθλο πριν είκοσι χρόνια!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Κώστας Μπατσινίλας και Κώστας Αλασσάς, σκάουτερ δικτύου σχολών και υπεύθυνος ανάπτυξης δικτύου σχολών του Παναθηναϊκού αντιστοίχως, ο Μελέτης Γιούργας ο οποίος είναι υπεύθυνος Θεσσαλίας του δικτύου. Μάλιστα ο κ. Μπατσινίλας παρακολούθησε τους αγώνες των μεγαλύτερων παιδιών και συζήτησε με τον κ. Ζέρβα πιθανή συνεργασία των δύο πλευρών. Παρών επίσης, μεταξύ των άλλων, ο πρόεδρος του ΓΣΑ, Δήμος Περπερίδης.

Η βραδιά κύλησε με πολλή συζήτηση, φαγητό -γονείς έψησαν σουβλάκια- και άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού για την νέα περίοδο την 1η Σεπτεμβρίου. Να σημειώσουμε τέλος, ότι τα μεγαλύτερα παιδιά προωθούνται στην πρώτη ομάδα που συμμετέχει στη Β’ Τοπική Κατηγορία και η οποία αρχίζει προετοιμασία στις 10/8.


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της ΕΠΣΘ, με την 24η αγωνιστική στην Α’ Τοπική, την…
Η μεγάλη επιτυχία …ανεβάζει ξανά τους ΣκηνοΠαίκτες στη σκηνή

Η μεγάλη επιτυχία …ανεβάζει ξανά τους ΣκηνοΠαίκτες στη σκηνή

Έπειτα από την επιτυχία των τελευταίων παραστάσεων, η Θεατρική Ομάδα Αλμυρού ΣκηνοΠαίκτες παρουσιάζει για ακόμα δύο…
Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…