• 20 Μαΐου, 2020

Μπαράζ κλοπών σε Αλμυρό κ Ν. Αγχίαλο- Μαρτυρίες για 7 περιστατικά

Μπαράζ κλοπών σε Αλμυρό κ Ν. Αγχίαλο- Μαρτυρίες για 7 περιστατικά

Άνοιξαν οι δουλειές για τους “ποντικούς”

Φαίνεται πως “άνοιξαν οι δουλειές” και για τους ποντικούς, με την αποκλιμάκωση των μέτρων και τη μετακίνηση από νομό σε νομό, καθώς αναγνώστες μας καταγγέλλουν πολλά περιστατικά κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοδυτικής Μαγνησίας.

Κλοπές αυτοκινήτων

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή το βράδυ, ξημερώματα Σαββάτου 16 Μαΐου, σημειώθηκαν δυο κλοπές αυτοκινήτων, το ένα, αγροτικό αυτοκίνητο, εκλάπη από την Αγία Τριάδα και το δεύτερο, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, εκλάπη από το Αχίλλειο.

Διαρρήξεις στον Αλμυρό

Τη Δευτέρα 18 Μαΐου, κατά τις πρωινές ώρες, περίπου 8-10, ποντικοί μπούκαραν σε τρεις οικίες. Στη μια περίπτωση έκλεψαν χρήματα και χρυσαφικά, στη δεύτερη δεν γνωρίζουμε αν και τι αφαίρεσαν καθώς ο ιδιοκτήτης εντόπισε την παραβίαση, αλλά δεν έλλειψε κάποιο αντικείμενο από την οικία του, ενώ στην τρίτη περίπτωση, λίγο μετά τη διάρρηξη σε οικία, οι ιδιοκτήτες επέστρεψαν και με την παρουσία τους, τράπηκε σε φυγή ο διαρρήκτης.

Διαρρήξεις σε Αλμυρό και Νέα Αγχίαλο

Το μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων συνεχίζεται την Τρίτη 19 Μαΐου στη Νέα Αγχίαλο και την Ευξεινούπολη. Στην Ευξεινούπολη σε οικία οι διαρρήκτες κατάφεραν να διαφύγουν με κοσμήματα, ενώ στη Νέα Αγχίαλο, εισήλθαν από το παράθυρο, αλλά για κακή τους τύχη ο ιδιοκτήτης ήταν μέσα και γρήγορα τους έτρεψε σε φυγή.

Για τα περιστατικά διενεργεί έρευνες το Α.Τ. Αλμυρού.

Καλό είναι να προσέχουμε, να ασφαλίζουμε πόρτες και παράθυρα και να παρατηρούμε και να καταγγέλλουμε ύποπτες κινήσεις. Σε πολλά περιστατικά οι περίοικοι, έσωσαν τους γείτονες από τα νύχια των κλεφτών, ειδοποιώντας έγκαιρα την αστυνομία.