Στην Αθήνα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών

Στην Αθήνα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών

Συμμετείχαν στις εργασίες του συνεδρίου για το εμπόριο και τη Γ.Σ. της ΕΣΕΕ

Αντιπροσωπία του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων επαρχίας Αλμυρού βρέθηκε στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, συμμετείχε στο συνέδριο «Future of Retail» που έλαβε χώρα στις 7 και 8 Φεβρουαρίου και στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου στις 9 του μηνός.

Από τον Αλμυρό, την Ένωση εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Παναγιώτης Μπούντης, ο αντιπρόεδρος Θανάσης Χατζηκυριάκος και το μέλος Θοδωρής Τζιβινίκος. Το συνέδριο, που είχε στόχο να αναδείξει το μέλλον του εμπορίου υπό το πρίσμα της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και της μετάβασής του από το παραδοσιακό στο ψηφιακό περιβάλλον, συγκέντρωσε έντονη προσέλευση του εμπορικού κόσμου.
Το «παρών» μεταξύ των άλλων έδωσαν ο Πρωθυπουργός κος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κος Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κος Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κος Νίκος Παπαθανάσης.
Τέλος, σχετικά με τη Γενική Συνέλευση της Ε.Σ.Ε.Ε. συμμετείχαν περίπου 600 εκλέκτορες κι αφορούσε το διοικητικό-οικονομικό απολογισμό του προηγούμενου έτους. Εκεί η αλμυριώτικη αντιπροσωπεία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επαγγελματίες από όλη τη χώρα για προβλήματα κι ανησυχίες του κλάδου.


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 12-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 12-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 12…
Την Παρασκευή 19/7 η Ψαράδικη Βραδιά στα Κανάλια Μαγνησίας με Πάγκαλο και Aida

Την Παρασκευή 19/7 η Ψαράδικη Βραδιά στα Κανάλια Μαγνησίας με Πάγκαλο και Aida

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 και ώρα 21:30 μ.μ. θα διεξαχθεί η Ψαράδικη Βραδιά, που αποτελεί…
Συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με την Ευρωπαική Τράπεζα Επενδύσεων για περιβαλλοντικές δράσεις και κατασκευή κατοικιών για πλημμυροπαθείς

Συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με την Ευρωπαική Τράπεζα Επενδύσεων για περιβαλλοντικές δράσεις και κατασκευή κατοικιών για…

Σε ένα φιλόδοξο αναπτυξιακό έργο με σαφές περιβαλλοντικό αποτύπωμα αλλά και κοινωνικής ευθύνης με την κατασκευή…