• 16 Φεβρουαρίου, 2020

Ανατροπή στο β’ ημίχρονο ο Πρωτεσίλαος

Ανατροπή στο β’ ημίχρονο ο Πρωτεσίλαος

Τρίποντο με ανατροπή στο σκορ (3-1) για τον Πρωτεσίλαο, που βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο από την ΑΕ 2002, αλλά παίζοντας με παίκτη παραπάνω σ’ όλο το δεύτερο μέρος, έφθασε στην εντός έδρας επιτυχία. Έτσι, προσπέρασε την Αγία Άννα κι έπιασε τον Τοξότη στην πέμπτη θέση και τους 31 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή φάση σε τετ-α-τετ του Στουμποβίκου (άουτ στο 8’) και σκόραραν στο 45’ όταν ο Στουμποβίκος πέτυχε ωραίο τέρμα με μακρινή λόμπα εκτός μεγάλης περιοχής. Νωρίτερα όμως, στο 40’ ο Κούρτι άφησε το σύλλογο των Καλών Νερών με δέκα αφού αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Λάμπρου είχε δύο φάουλ που σταμάτησαν στο δοκάρι, ενώ κεφαλιά του Δημητρίου εξουδετέρωσε ο Σαρρής.

Η υπεροχή του Πρωτεσίλαου μετουσιώθηκε νωρίς σε γκολ στην επανάληψη και η ανατροπή έγινε μέσα σε τέσσερα λεπτά. Στο 58’ το 1-1 με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής του Άλμπα και στο 62’ το 2-1 με δύσκολο γυριστό σουτ του Ιάκωβου Λάμπου ύστερα από επέμβαση του Σαρρή σε κεφαλιά του Νικογιάννη. Τελικά ο Νικογιάννης βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα στο 82ο λεπτό με σουτ ύστερα από πάσα του Άλμπα. Πολλές χαμένες ευκαιρίες, με κύριους εκφραστές τους Βαλωτή, Λάμπρου κι Άλμπα.

Πρωτεσίλαος: Βουραζέρης, Χασιώτης, Λάμπος, Λεϊμονής (80’ Ακριβούσης), Σιαμανίκος, Σούδης, Νικογιάννης (80’ Κλίντον), Λάμπρου, Βαλωτής (80’ Βέτσικας), Δημητρίου (70’ Μαλλιαρός).
ΑΕ 2002: Σαρρής, Δήμου, Βεργοζήσης (75’ Μ. Γαλάνης), Σφέτσιος (70’ Μαλλιαρός), Σταθόπουλος, Κόρδας, Παρίσης, Καλαϊτζίδης, Κούρτι, Στουμποβίκος, Ευάγγ. Γαλάνης.


Σχετικά Άρθρα

Παρέμεινε ζωντανός με άνετη νίκη ο Πρωτεσίλαος

Παρέμεινε ζωντανός με άνετη νίκη ο Πρωτεσίλαος

Ο Πρωτεσίλαος κέρδισε με 4-0 τον Άνθιμο Γαζή και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής! Η…
Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ο Πύρασος κέρδισε 3-1 τον Ρήγα Φεραίο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και πάει με…
Ανακοίνωση του Πρωτεσίλαου για τον αγώνα στη Σκόπελο

Ανακοίνωση του Πρωτεσίλαου για τον αγώνα στη Σκόπελο

Για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα στη Σκόπελο το πρωί της Κυριακής και τη διαιτησία, ο…