• 3 Φεβρουαρίου, 2020

Μεγάλη επιτυχία στην εκδήλωση του Συλλόγου Βρύναινας

Μεγάλη επιτυχία στην εκδήλωση του Συλλόγου Βρύναινας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Βρύναινας «Όθρυς» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 25 Ιανουαρίου.

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του κέντρου «Καλτσάς» που γέμισε ασφυκτικά. Περιλάμβανε κοπή της βασιλόπιτας, λαχειοφόρο αγωνά με πλούσια δώρα, φαγητό, χορό και μουσικό πρόγραμμα, με τη διασκέδαση να κρατάει μέχρι πρωίας. Ήταν μία ευκαιρία ώστε τα μέλη του συλλόγου, που μένουν στη Βρύναινα αλλά και τα πολυάριθμα από τον Αλμυρό και τις γύρω περιοχές, να βρεθούν μαζί και να περάσουν ευχάριστα. Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ των άλλων, ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών κος Χρήστος Τριανρτόπουλος, οι Βουλευτές Μαγνησίας κ.κ. Χρήστος Μπουκώρος, Αθανάσιος Λιούπης, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Τέας, ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ, Γιώργος Κίτσιος, ο κ. Μπασδάνης ως εκπρόσωπος της κας Ζέττας Μακρή, η πρώην Υπουργός κα Χρυσοβελώνη, ο Αντιδήμαρχος Δημ. Ενοτήτων Σούρπης-Πτελεού κος Γουργιώτης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Καραγιώργος, Νικοβιώτης, Γαλατσίδας, Σταυραντώνη.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Βρύναινας, Βάσω Χουλιαρά στο χαιρετισμό της, έκανε σύντομη αναδρομή στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο έτος, με ιδιαίτερη αναφορά στο «πολιτιστικό καλοκαίρι Βρύναινας», ενώ τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου Βρύναινας -παιδικό, εφηβικό, ενηλίκων- παρουσίασαν χορούς αφιερωμένους στην Κρήτη και τον Πόντο, ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους.
Από το Σύλλογο εκφράστηκαν θερμές ευχαριστίες σε όλον τον κόσμο που τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του, τους χορηγούς (ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων Μακρή Ευάγγελου, κάβα Σαμαρά και τυπογραφείο Δημοπούλου) για τη βοήθειά τους και όλους όσοι προσέφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου.

 

 

 

Περισσότερες  φωτογραφίες θα βρείτε εδώ


Σχετικά Άρθρα

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Ακολουθούν φωτο-ρεπορτάζ και βίντεο  από την Αποκαθήλωση στην Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς και μήνυμα του Μητροπολίτη:…
Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Τη Μεγάλη Παρασκευή πλήθος πιστών, ως μια κοινωνία Χριστού, παρέστη στη συγκέντρωση των επιταφίων των Εκκλησιών…