Κάλεσμα συμμετοχής στην Έκθεση «Επιχειρηματικό Πανόραμα – Μαγνησία 2020»

Κάλεσμα συμμετοχής στην Έκθεση «Επιχειρηματικό Πανόραμα – Μαγνησία 2020»

Ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών Αλμυρού

Τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού για την έκθεση «Επιχειρηματικό Πανόραμα – Μαγνησία 2020».

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια της συνεργασίας του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και της Ένωσης Αλμυρού, αλλά και της ανάδειξης του επιχειρηματικού κόσμου της Μαγνησίας συνολικά. Το Δ.Σ. της Ένωσης φιλοξένησε τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου κ.  Αποστόλη Οντόπουλο, το Γενικό Γραμματέα κ. Νεκτάριο Νικολό και τον εκπρόσωπο της διοργανώτριας εταιρίας κ. Άρη Τζιμόπουλο.

Αρχικά ο κ. Οντόπουλος αναφέρθηκε στους στόχους της διοργάνωσης, στο άνοιγμα δηλαδή νέων επιχειρηματικών δρόμων, στη σύναψη νέων εμπορικών συνεργασιών και συμφωνιών, στην αύξηση των πωλήσεων, στην προώθηση νέων τεχνολογιών και σύγχρονων εφαρμογών, στην παρουσίαση και ανάδειξη νέων ιδεών και καινοτόμων προϊόντων, στην προβολή του τοπικού στοιχείου και των τοπικών μας προϊόντων. Χαρακτηριστικά τόνισε «σας καλώ να δειγματίσουμε προϊόντα και υπηρεσίες, να δημιουργήσουμε οικονομίες κλίμακας μεταξύ μας, η συμμετοχή σας θα ενισχύσει τους σκοπούς μας και θα δώσει κύρος στην έκθεση, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στο νέο ξεκίνημα του «επιχειρηματικού πανοράματος Μαγνησία 2020».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού κ. Μπούντης, ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την παρουσία τους, την ενεργό τους δράση και την προθυμία συνεργασίας τους, δεσμεύθηκε να ενημερωθούν τα μέλη της Ένωσης για την Έκθεση και συμφωνώντας με τον κ. Οντόπουλο, συμπλήρωσε, ότι οι επαγγελματίες πρέπει να ξεφύγουν από τα πλαίσια, για να εξελιχθούν οι επαγγελματικοί κλάδοι. Τέλος τα μέλη, έθεσαν ερωτήματα σχετικά με τις παροχές της διοργανώτριας εταιρείας προς τους εκθέτες, αλλά και τη προβολή της διοργάνωσης, στη Μαγνησία και στην Ελλάδα γενικότερα.

Αξίζει να αναφέρουμε με τίτλους ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά για την έκθεση, όπως παρουσιάστηκαν:

  • Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί πρώτη χρονικά από τις Περιφερειακές Εκθέσεις για το 2020, δηλαδή 24-29 Απριλίου.
  • Το πιθανότερο ωράριο λειτουργίας θα είναι 10 π.μ. – 10 μ.μ. το Σαββατοκύριακο και 17:00 – 21:00 καθημερινές
  • Το ελάχιστο σε m2 ενοικίασης είναι 17m2
  • Όσοι κλείσουν τον χώρο τους έως και 20/2 θα έχουν έκπτωση 10% επί του μισθώματος
  • Η Έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία του Εμπορικού Βόλου, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Βόλου, και το Υπουργείο Ανάπτυξης.
  • Διοργανώνεται μια λαμπρή τελετή εγκαινίων
  • Πρόκειται να προβληθεί σε όλα τα ΜΜΕ και με δική της ιστοσελίδα το επόμενο διάστημα
  • Οι εκθέτες θα έχουν στην παροχή τους, γραφείο με δυο καρέκλες, προβολείς 400 W και μπρίζα 220 w, φύλαξη χώρου και καθαριότητα, μοκέτα σε όλους τους χώρους, ενώ προβλέπεται μια είσοδος στην έκθεση, και μια έξοδος.
  • Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για την ενημέρωση και συμμετοχή σας είναι 2421025479 και 6987548090 (Εμπορικός Σύλλογος Βόλου).

Σχετικά Άρθρα

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Ακολουθούν φωτο-ρεπορτάζ και βίντεο  από την Αποκαθήλωση στην Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς και μήνυμα του Μητροπολίτη:…
Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Τη Μεγάλη Παρασκευή πλήθος πιστών, ως μια κοινωνία Χριστού, παρέστη στη συγκέντρωση των επιταφίων των Εκκλησιών…