Κοπή πίτας, βραβεύσεις και χορός μέχρι το ξημέρωμα για τα μέλη της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού

Κοπή πίτας, βραβεύσεις και χορός μέχρι το ξημέρωμα για τα μέλη της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού

Αξέχαστη ήταν η βραδιά που ζήσαμε, κατά την εκδήλωση-χορό για την κοπή πίτας της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού. Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, τα μέλη έκοψαν την πίτα τους στο Κτήμα Παπαθανασίου Τιμπλαλέξη, βράβευσαν τους νικητές του διαγωνισμού βιτρίνας και διασκέδασαν μέχρι το ξημέρωμα.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης καλωσόρισε τους παρισταμένους και αναφέρθηκε στο ρόλο και στους στόχους της Ένωσης, παρουσίασε τα νέα μέλη του Δ.Σ. και σχολίασε την επικαιρότητα γύρω από την αγορά του Αλμυρού, αλλά και τις εξελίξεις της οικονομίας στην χώρα μας και τις διεκδικήσεις των μικρομεσαίων επαγγελματιών στις οποίες πρέπει να προβούμε. Συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων: είμαι πολύ χαρούμενος γιατί με τα νέα μέλη του Δ.Σ. λειτουργούμε άψογα. Τα παιδιά παρουσιάζουν μια άψογη εικόνα σαν ένα καλοκουρδισμένο ρολόι… Με αφορμή το open mall… το οποίο στηρίζεται στην ανάπλαση των καταστημάτων και στην ψηφιακή τους εξέλιξη, δηλαδή μια πλατφόρμα στην οποία όλα τα καταστήματα θα μπορούν να είναι ενεργά. Θεωρούμε ότι πρέπει να έχουμε τη βοήθεια όλων, ώστε φεύγοντας από αυτό το Δ.Σ. να έχουμε δημιουργήσει αυτή την πλατφόρμα όπου όλοι θα είναι μέσα. Είναι ένας νέου τύπου συνεταιρισμός… Αυτό θα είναι και το μεγάλο μας έργο.»

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Δήμαρχος Αλμυρού, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ο βουλευτής κ. Μαραβέγιας, η πρώην Υφουπουργός κα Χρυσοβελώνη, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Καλλέας και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Ζώγας και κ. Τέας.

Τη σκυτάλη πήρε η κα Νεκταρία Κοτζαπαναγιώτη, η οποία ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης και μαζί με την κα Ελένη Χατζηδημητρίου, παρουσίασαν τους νικητές του διαγωνισμού βιτρίνας. Κριτές εκτός της κας Χατζηδημητρίου ήταν και οι Κότσια Ελευθερία και Θοδωρής Τζιβινίκος, αλλά και όλοι μας, με τα like που χαρίσαμε στο άλμπουμ φωτογραφιών που δημοσιεύθηκε στη σελίδα της Ένωσης.

Το πρώτο βραβείο κατέκτησε η κα Ιωάννα Μακρή, για το κατάστημα «Wardrobe», το δεύτερο βραβείο κέρδισε ο κ. Δημήτρης Κατσαούνης, για το κατάστημα, ανθοπωλείο-ανθοδιακοσμήσεις «Κατσαούνη», το τρίτο βραβείο κέρδισαν οι κ.κ. Γώγουλα, για την κάβα «Ιωνόδη». Αξίζει να αναφέρουμε ότι το έπαθλο των 100 ευρώ που κέρδισε ο κ. Κατσαούνης, το επαύξησε στο διπλάσιο και το δώρισε στο κοινωνικό παντοπωλείο του Αγίου Νικολάου Αλμυρού.

Τη διασκέδαση ανέλαβε η ορχήστρα του Χρήστου Παπαδόπουλου, με την εξαιρετική Ιώ Νικολάου στο τραγούδι. Η επιλογή της ορχήστρας δικαίωσε τα μέλη, καθώς, κατόρθωσαν να κρατήσουν γεμάτη την πίστα τουλάχιστον μέχρι τις 5 το πρωί που ο φακός μας βρίσκονταν ακόμη εκεί για το …ρεπορτάζ.

Παρέστησαν, πλήθος μελών της Ένωσης, ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, οι Αντιδήμαρχοι κα Αρετή Μπέη και κ. Βασίλης Αργυρόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Τσούτσας, Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Θωμαΐδης και Παπαδημουλάς, οι βουλευτές κα Ζέττα Μακρή, κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, η πρώην Υφυπουργός κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η Αντιπεριφερειάρχης κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Τέλης Μπασδάνης, ο Πρόεδρος της Ευξεινούπολης κ. Αργύρης Τέφογλου, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Γεώργιος Ζώγας και κ. Γιάννης Τέας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Καλλέας, μέλη της ομοσπονδίας, ο επίτιμος πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Νίκος Τσίκας, οι διοικητές της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Αλμυρού, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλμυρού και ο υποδιοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλμυρού, εκπρόσωποι Συλλόγων, των εταιριών sovel και Ρούσσας. Μήνυμα έστειλαν οι βουλευτές κα Παπανάτσιου και κ. Μπουκώρος, καθώς δεν κατόρθωσαν να παραστούν.

Αξίζει να αναφέρουμε την πολύ πλούσια λαχειοφόρο, που οι επαγγελματίες του Αλμυρού ενίσχυσαν με τις προσφορές τους.

Ευχαριστούμε τα μέλη του Δ.Σ. για την υπέροχη βραδιά και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

 

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε σε αυτό το link


Σχετικά Άρθρα

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Ακολουθούν φωτο-ρεπορτάζ και βίντεο  από την Αποκαθήλωση στην Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς και μήνυμα του Μητροπολίτη:…
Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Τη Μεγάλη Παρασκευή πλήθος πιστών, ως μια κοινωνία Χριστού, παρέστη στη συγκέντρωση των επιταφίων των Εκκλησιών…